10 vergeten feiten over de realityshow van Travis Barker, 'Meet The Barkers

Inhoudsopgave:

10 vergeten feiten over de realityshow van Travis Barker, 'Meet The Barkers
10 vergeten feiten over de realityshow van Travis Barker, 'Meet The Barkers
Anonim

Blink-182 was in opkomst tijdens het hoogtepunt van de poppunkdagen in de jaren '90. De drie leden die de band beroemd maakten, waren bassist Mark Hoppus, gitarist Tom DeLonge en drummer Travis Barker. Ze toerden met collega-punkbands Green Day en beïnvloedden onderweg andere bands. Een van de leden van de band, Travis, is onlangs in de schijnwerpers geduwd vanwege zijn verloving met Kourtney Kardashian

De Blink-182-drummer heeft iets unieks gemeen met zijn partner dat niet veel mensen zich zullen herinneren. Ze hebben allebei de hoofdrol gespeeld in hun eigen reality-tv-shows op familiebasis. Meet the Barkers, uitgezonden op MTV, toonde het leven van Travis en zijn ex-vrouw Shanna Moakler. De show heeft tijdens de uitzending misschien veel fans verzameld, maar er zijn enkele dingen die zijn vergeten over de reality-tv-show.

Bijgewerkt op 21 januari 2022: Dankzij zijn relatie met Kourtney Kardashian zou Travis Barker binnenkort kunnen terugkeren naar reality-tv. De Kardashians hebben dit jaar een nieuwe show die in première gaat op Hulu (toepasselijke titels The Kardashians) en er wordt aangenomen dat Travis samen met zijn verloofde Kourtney in de show zal verschijnen. Een bron vertelde Entertainment Tonight dat "Travis naar verwachting zal verschijnen in de Hulu-show van Kardashian." Volgens een rapport van Us Weekly zullen Barker's kinderen Landon en Alabama ook in de show verschijnen. Wat betreft zijn ex-vrouw Shanna Moakler? De kans is groot dat ze niet zal verschijnen, omdat ze een gespannen relatie heeft met haar kinderen.

10 'Meet The Barkers' was oorspronkelijk niet gescript

Wat echt verfrissend was voor Meet the Barkers, is dat de show in het begin geen goed script volgde toen de camera's draaiden. In vergelijking met eerdere en huidige reality-tv-shows, maakte dit Meet the Barkers enigszins oprecht in het weergeven van de levens van het voormalige paar.

YouTube-gebruiker ViciousBeautyNYC reageerde op het eerste deel van de eerste aflevering en verklaarde dat ze als stagiaire werkte voor MTV in New York City. Ze onthulde ook dat verhaallijnen niet aan de cast werden gevoerd en dat er geen producenten bij betrokken waren tijdens het filmen. Er waren alleen cameramannen en redacteuren die exclusief aan de show werkten.

9 Ondanks twee seizoenen, 'Meet The Barkers' slechts 16 afleveringen uitgezonden

Voor een reality-tv-programma was Meet the Barkers niet zo'n succes. Het luchtte slechts twee seizoenen en zestien afleveringen. Ter vergelijking: The Osbournes had in totaal vier seizoenen en 52 afleveringen.

Aangezien Meet the Barkers om een aantal redenen is geannuleerd, is het logisch dat er niet veel afleveringen zijn gefilmd.

8 Travis Barker's dochter Alabama werd geboren tijdens de productie van seizoen twee

Voor de meerderheid van Meet the Barkers waren de zoon van Travis en Shanna, Landon, en Shanna's dochter uit een eerder huwelijk, Atiana, te zien in de show. Tijdens het tweede seizoen wordt Shanna zwanger gezien.

Aangezien het laatste seizoen nog in productie was, werd Travis en Shanna's dochter Alabama geboren op kerstavond. Toch kreeg hun jongste kind niet veel schermtijd in de realityshow.

7 Maar Alabama Barker verscheen pas in de laatste aflevering

Het is geweldig om te zien hoeveel Alabama is gegroeid sinds ze in de seriefinale verscheen. Ze heeft de stappen van haar vader gezet in het drummen en viert dit jaar haar sweet 16. Uit wat er in de laatste aflevering te zien was, nam Shanna haar dochter mee naar huis en liet haar hand en voetafdrukken maken.

Kleine Landon zien veranderen in de oudere broer en helpen zorgen voor Alabama is slechts een van de mooiste momenten in de show, terwijl Travis en Shanna van een afstand toekijken.

6 Travis Barker's glanzende nieuwe auto

In de aflevering "Travis' Birthday Bash" had de Blink-182-drummer een geweldig feest, allemaal dankzij Shanna. Ze verwende hem zwaar met een onvergetelijke verjaardag door al zijn vrienden uit te nodigen voor een verjaardagsdiner, kocht hem een nieuw drumstel en een glanzende, nieuwe en gouden Cadillac.

Dus waar is zijn auto vandaag? Het is verkocht met behulp van Bring a Trailer, een website die auto's veilt voor een vast bedrag. Het werd verkocht voor $ 12.500. Voor een klassieke auto is het zeker een mooi stuk dat ooit eigendom was van Travis Barker.

5 'Meet The Barkers' rivaliseert 'The Osbournes' in censuur

De show hield zich niet in voor de hoeveelheid taal of beelden die gecensureerd moesten worden. Concurreren met The Osbournes, er zijn veel piepjes en vervagingen die in elke aflevering verschenen. Travis heeft bijvoorbeeld ooit Shanna in het openbaar betast, en ze waren niet verlegen om te praten over ordinaire en intieme details over hun liefdesleven.

Gezien het feit dat Shanna een Playboy-speelkameraadje was, was ze zeker niet bang om heel intiem te worden met Travis. Hun romance was soms erotisch, ondanks de censuur.

4 Shanna en Travis Barker's perspectieven op elkaar

Ondanks dat ze schijnbaar een verhitte romance hadden in hun realityshow, eindigde de door MTV geproduceerde serie niet op een gelukkige noot voor het paar. In eerste instantie werd Meet the Barkers gezien als een kans voor Shanna om haar acteercarrière uit te breiden, zoals Travis verklaarde in zijn autobiografie Can I Say.

Wat betreft Shanna's perspectief op Travis, ze zei dat als de camera's uit waren, hij afstand van haar zou nemen uit angst om langzaam in een realityster te veranderen. Als je begrijpt hoe reality-tv relaties buiten het scherm kan beïnvloeden, is het niet moeilijk te begrijpen waarom er later in hun huwelijk problemen waren.

3 Shanna en Travis Barker's huwelijk was aan het afbrokkelen

Shanna en Travis hebben zo veel gevochten tijdens hun huwelijk dat het voor velen een schok was dat ze het vier jaar volhielden. Ze zouden hun splitsing aankondigen, alleen om het goed te maken en kort later weer hartstochtelijk verliefd op elkaar te worden. Beiden waren betrokken bij vechtpartijen, politieoproepen en beschuldigingen van bedrog.

Het hielp ook niet dat Travis afstand zou nemen van de camera van Shanna, zoals vermeld in het vorige bericht, wat ook van invloed kan zijn geweest op hun huwelijk.

2 'Meet The Barkers' was de schuldige

Zoals het eenvoudig is gezegd, werd hun huwelijk ruw vanwege Meet the Barkers. Het was moeilijk voor Travis en Shanna om als koppel een gezonde tijd samen te hebben. Shanna zou zich tijdens de show zo vreemd gedragen, en dat hielp zeker niet.

Travis en Shanna hebben hun huwelijk misschien niet voortgezet, in vergelijking met Ozzy en Sharon Osbourne, maar ze blijven de ouders van hun kinderen, en Travis is tot op de dag van vandaag dicht bij zijn stiefdochter Atiana.

1 Travis Barker onthulde zijn plotselinge einde

In zijn autobiografie onthulde Travis dat de reden waarom Meet the Barkers eindigde, was vanwege de giftige energie van de show. In plaats van een reality-tv-show te zijn, had Travis het gevoel dat het een variétéshow werd en geen echt dagboek van zijn leven als vader en bandlid van Blink-182.

Het stel had destijds ook andere projecten, zoals ze verschenen in een aflevering van CSI: Crime Scene Investigation, en Shanna was te zien in het derde seizoen van Dancing with the Stars in 2006.

Aanbevolen: