De waarheid achter de carrière van Kodak Black

Inhoudsopgave:

De waarheid achter de carrière van Kodak Black
De waarheid achter de carrière van Kodak Black
Anonim

Kodak Black is onlangs gespot uit het ziekenhuis met de hulp van een rollator na een gruwelijk incident een paar dagen geleden. Er brak een schietpartij uit buiten Justin Bieber's afterparty, en Kodak Black was een van de drie mensen die die avond gewond raakten door geweervuur en een kogel in zijn been opliep. Dit was een angstaanjagend einde van een avond waarop Kodak Black de ellebogen wreef met enkele van de grootste namen uit de muziekindustrie, waardoor fans dieper ingingen op zijn carrière, zijn connecties en hoe hij op zo'n jonge leeftijd doorbrak in de muziekindustrie.

De 24-jarige zit momenteel bovenop een vermogen van $ 600.000, dat blijft groeien met de release van elke single. Zijn bijdragen aan de entertainmentindustrie waren indrukwekkend, maar ze kwamen ten koste van strijd en opoffering…

10 Het begin van de carrière van Kodak Black als rapper

Kodak Black begon in 2015 mainstream-succes te zien, maar ruim voor die tijd was hij zwaar ondergedompeld in de rapscene. Ondanks dat hij de laatste jaren alleen maar beroemd is geworden, is Kodak Black al sinds zijn jonge jaren bezig met zijn muziekcarrière. Hij begon zich in zijn pre-tienerjaren op muziek te storten en stond erom bekend zijn gevoelens te rappen en zijn worsteling te uiten door middel van verzen dateren al toen hij nog maar 12 jaar oud was.

9 Kodak Black's motivatie

Kodak Black is zeker gepassioneerd door de muziek die hij zijn fans voorschotelt, maar zijn eerste motivatie om de muziekindustrie te betreden was niet zijn liefde voor verzen of uitvoeringen. Hij is transparant geweest over het feit dat hij er om één belangrijke reden voor koos om rapper te worden: geld.

Hij groeide op in een ruige buurt in Florida, en zijn familie kampte met grote financiële problemen. Zijn economische status betekende dat hij werd blootgesteld aan negatieve invloeden. Hij realiseerde zich al snel dat zijn belangrijkste twee keuzes voor de toekomst waren om een leven in een bende of een carrière in rap na te streven. Met zijn ogen gefixeerd op de dollartekens die hij nodig had om te overleven, koos hij voor een carrière in de rap.

8 Kodak Black is ongelooflijk slim en had een ander pad kunnen volgen

Black staat bekend om zijn indrukwekkende rapvaardigheden, en dat is zeker geen toeval. Ondanks zijn imago als slechte jongen, is Kodak Black uitzonderlijk slim en bleef hij toegewijd aan zijn academische studies. Als kind maakte hij deel uit van een klein kamp van vrienden die samenkwamen om elkaar uit te dagen door spellingbijen te creëren.

Hij sloeg vaak kinderen die veel ouder waren dan hij. Zijn cijfers waren zo indrukwekkend dat hij werd toegelaten tot een privéschool, maar ervoor koos niet naar de school te gaan. Hij had gemakkelijk een ander carrièrepad kunnen nastreven, maar werd aangetrokken door de geldelijke beloning en het imago dat hoort bij het zijn van een rapper.

7 De ongelooflijke woordenschat van Kodak Black

Toegewijd om de beste in de rapwereld te zijn, ging Kodak Black snel aan de slag om zijn vaardigheden te verfijnen door zijn vocabulaire aan te scherpen. Hij ging vaak naar een plaatselijk valstrikhuis nadat de lagere schoolklassen waren uitgegaan en besteedde zijn tijd aan het opnemen van muziek en het proberen zijn vaardigheden te verbeteren. Hij stortte zich op woordenboeken en thesaurussen om een woordenbank te creëren waarop hij kon rekenen als hij als rapper het podium betrad.

6 Kodak Black's Early Rap Group

Hij werd al snel lokaal erkend door zijn collega's en de rapvaardigheden van Kodak Black werden opgemerkt. Hij boekte al vooruitgang in het opzetten van een carrière in de rapmuziek, maar had geen idee dat er een enorm succes in aantocht was. Toen hij nog maar 12 jaar oud was, sloot hij zich aan bij een rapgroep met een select aantal van zijn leeftijdsgenoten, en zij noemden zichzelf Brutal Youngnz. De leden van deze groep zouden routinematig freestylen en teksten maken. In die tijd ging hij onder de naam J-Black. Later veranderde hij zijn naam.

5 Kodak Black's fans volgen en enorme YouTube-blootstelling

Kodak Black kreeg zijn eerste smaak van relatieve bekendheid na het plaatsen van een reeks van zijn muziekvideo's op YouTube. Op dat moment had hij zich afgescheiden van de Brutal Youngnz om een carrière als soloartiest op te bouwen. Hij begon zijn singles en zijn mixtape naar YouTube te uploaden in de hoop meer bekendheid te krijgen, en het werkte.

Zijn tape, Project Baby, werd op YouTube geplaatst, samen met Heart of The Project, met een single genaamd 'SKRT'. Dingen begonnen snel te veranderen voor Kodak Black, terwijl hij grip bleef krijgen via deze uitlaat.

4 Kodak Black's relatie met Drake

Het was 2015 toen Drake online verscheen en danste op een nummer dat veel mensen nog nooit eerder hadden gehoord. Drake danste op de SKRT-video, en onmiddellijk stemden miljoenen Drake's fans zich af om te ontdekken wie de artiest was die achter deze muziek zat. Fans wisten dat als het goed genoeg was om Drake's voeten te laten bewegen, en hij genoeg van het nummer genoot om deze dansvideo te posten, de artiest achter het deuntje op het punt stond te ontploffen op het toneel. Dat deed hij.

Kodak's online aanwezigheid groeide exponentieel na de goedkeuring van Drake. Ondanks deze enorme boost voor zijn carrière, duwde Kodak Black zich terug tegen Drake, wat suggereert dat een samenwerking die roy alty's zou genereren een betere plug zou zijn geweest voor zijn opkomende carrière.

3 Cardi B heeft toegegeven een clip van Kodak Black's muziek te hebben gestolen

Het was niet alleen Drake die kennis nam van de aanstekelijke deuntjes en indrukwekkende muziekmixen van Kodak. Cardi B genoot zo veel van Kodaks muziek dat ze een clip stal en deze als haar eigen clip gebruikte.

Onbeschaamd gaf Cardi B toe een deel van Black's single No Flockin te hebben genomen en te gebruiken in haar enorme hit, Bodak Yellow. Ze besprak openlijk dat ze geïnspireerd was door zijn hit en deze zou gebruiken om haar eigen mix te verbeteren. Veel fans beweerden dat hij roy alty's zou moeten krijgen, maar Kodak Black zelf leek zich niet te storen aan deze situatie.

2 Kodak Black's strafrechtelijke vervolging

Elke stap voorwaarts die Kodak Black in zijn carrière heeft gezet, lijkt te worden ontsierd door strafrechtelijke vervolgingen die hem een paar stappen terugzetten. Zijn lijst van strafrechtelijke vervolgingen en veroordelingen is lang. Hij kwam voor het eerst in aanraking met de wet toen hij nog een jong kind was en bleef tot ver in zijn volwassen leven een uitgebreide lijst van criminele activiteiten verzamelen. Hij is beschuldigd van een reeks strafbare feiten, waaronder schendingen van de proeftijd, aanklachten wegens bezit en aanranding, om er maar een paar te noemen. Hij blijft zichzelf in en uit de gevangenis vinden.

1 Kodak Black's spraakmakende rundvlees

In de loop van zijn carrière is Kodak Black erin geslaagd de veren van enkele prominente figuren in de muziekindustrie te verstoren. Hij heeft een aantal zeer openbare beefs gehad. Hij heeft fans beledigd door te beweren een betere rapper te zijn dan de legendarische artiesten Tupac Shakur en Notorious B. IG en heeft serieuze weerslag gekregen voor die brutale vergelijking. Hij heeft ook publiekelijk gevochten met Jackboy, YoungBoy, evenals met Lil UziVert en Lil Yachty.

Hij blijft zijn succesvolle muziekcarrière nastreven, terwijl hij de criminele ellende ontwijkt die hem routinematig lijkt te besluipen.

Aanbevolen: