De waarheid over waarom Hailey Bieber moest stoppen met ballet

Inhoudsopgave:

De waarheid over waarom Hailey Bieber moest stoppen met ballet
De waarheid over waarom Hailey Bieber moest stoppen met ballet
Anonim

Er zijn veel liefdesverhalen uit Hollywood en Hailey en Justin Bieber zijn een van de meest schattige koppels. De sterren ontmoetten elkaar jaren voordat ze begonnen te daten, en toen ze eenmaal serieus werden, konden fans zien hoeveel Justin echt van Hailey hield. Ze verloofden zich in juli 2018 en trouwden kort daarna, en in 2020 kochten ze eindelijk hun eerste huis samen.

Fans weten dat Hailey Bieber een beroemd model is en natuurlijk is ze ook veel meer in het nieuws geweest sinds ze met Justin begon te daten. Maar het blijkt dat Hailey Bieber vroeger balletdanseres was, totdat ze moest stoppen. Laten we eens kijken waarom.

Bijgewerkt op 20 januari 2022: Hailey Bieber is een van de beroemdste modellen ter wereld geworden, maar ze is haar dansachtergrond niet vergeten. In een recent interview met V Magazine legde Baldwin uit hoe haar balletopleiding effect heeft gehad op haar modellenwerk. Ze legde uit: "Ik denk dat het kijken naar ballet volledig heeft bepaald hoe ik beweging zie en voel". Rond dezelfde tijd vertelde ze aan Harper's Bazaar dat haar balletopleiding een grote rol heeft gespeeld bij het maken van haar tot de persoon die ze nu is, ook al danst ze niet meer. "Het speelt een grote rol in mijn lichaamstype en in mijn atletisch vermogen," zei ze. "Het heeft mijn lichaam gezond gehouden en mentaal heeft het me geleerd hoe ik me ergens voor kan inzetten."

Hailey Bieber's dansachtergrond

In 2016 plaatste Hailey een video op haar Instagram-account van haar dansen, waardoor fans een glimp konden opvangen van hoe getalenteerd ze was. Ze zei in het bijschrift dat ze het dansen miste.

Hailey Bieber was balletdanseres en volgens Insider ging ze in de zomer naar de American Ballet School en was ze ook danseres voor het Miami City Ballet.

Volgens ET Canada wilde Hailey balletdanseres worden en dat was haar ambitie in het leven. Ze bezeerde echter haar voet en die blessure dwong haar te stoppen met ballet en een ander carrièrepad te zoeken.

Dit is heel triest om te horen, want er is niets erger dan een grote droom hebben en deze niet kunnen verwezenlijken vanwege een blessure of een andere moeilijke tegenslag. Het is ook herkenbaar om te horen over een beroemdheid die iets wil doen, slecht nieuws ervaart en verder gaat. Het verhaal van Hailey kan zeker als inspirerend worden gezien.

Hailey Bieber wendde zich tot modellenwerk

Volgens Cheat Sheet was het doel van Hailey absoluut ballet, maar toen begon ze modellenwerk te doen toen ze niet meer kon dansen. Ondanks het stoppen met dansen, zegt Hailey dat zij (en Justin) nog steeds een gezonde levensstijl hebben.

Hailey Bieber's andere voetblessures

Naast de blessure die een einde maakte aan haar danscarrière, heeft Hailey de afgelopen jaren ook twee keer haar voet gebroken. Volgens The Daily Mail brak ze ook haar voet na het Met Gala 2015 en volgens haar eigen sociale media brak ze een jaar later opnieuw haar voet.

Hailey deelde met haar fans op sociale media: "Ya girl brak haar voet op exact dezelfde dag een jaar later … WAT IS HET MET MIJ EN METBALL? Lol."

Hailey's gezonde routine

Hailey legde uit hoe haar achtergrond met dans haar levensstijl heeft beïnvloed door te zeggen: "Door op te groeien met dansend ballet ben ik me meer bewust geworden van hoe belangrijk het is om voor je lichaam te zorgen - en ik bedoel alles in termen van stretchen, naar de sportschool gaan en sterker worden. Ik ga regelmatig naar een fysiotherapeut en krijg massages om voor mijn spieren te zorgen. Het is de lijm die ons bij elkaar houdt. Mijn man is zich daar ook heel bewust van, want hij is een artiest, wat vereist dat hij danst, rondspringt en veel energie uitoefent, wat zwaar is voor zijn lichaam."

Hailey vervolgde: "We hebben veel contact als het gaat om onze gezondheids- en welzijnsroutines. Hij helpt me voor mijn lichaam te zorgen en vice versa - we hebben jarenlang dezelfde chiropractor en wellness-experts gedeeld."

Het klinkt alsof Hailey Biebers liefde voor dans uit het verleden er zeker toe heeft geleid dat ze een actieve levensstijl blijft leiden. Volgens E! Nieuws, zei ze dat ze ervoor zorgde dat ze bleef sporten tijdens de COVID-19-pandemie.

Hailey Bieber's trainingsschema

Girlfriend.com.au meldt ook dat Hailey dol is op hete yoga en hete pilates, en dat ze ook wat krachttraining doet.

Hailey vertelde waarom ze zo van Pilates-workouts houdt: "Ik was vroeger een danseres, dus ik hou van Pilates omdat het mijn spieren echt verlengt en versterkt. Dat is waarschijnlijk mijn favoriete workout. Ik ben onlangs ook begonnen met boksen voor wat cardio. Ik ontdekte dat het onthouden van de combinaties en leren hoe je je lichaam beweegt tijdens het boksen, goed is voor de geestelijke gezondheid."

Aanbevolen: