The Truth About 'Succession' Star Alan Ruck's geheime connectie met president Biden

Inhoudsopgave:

The Truth About 'Succession' Star Alan Ruck's geheime connectie met president Biden
The Truth About 'Succession' Star Alan Ruck's geheime connectie met president Biden
Anonim

Hoewel Connor Roy van Alan Ruck misschien niet de ster is van HBO's Succession, is hij zeker een favoriet bij de fans. Dit komt deels door Alan's geweldige filmografie en beroemdheidsstatus, waardoor hij een van de rijkste leden van de Succession-cast is. Maar het is ook omdat zijn karakter zo waanzinnig is. In een wereld van vreselijke personages die elkaar allerlei brutale dingen aandoen, is een personage als Connor verfrissend. Bovendien horen fans van het personage graag over de totaal onaangename en vaak belachelijke kijk van de personages op politiek en zijn presidentiële ambities. Maar in het echte leven is Alan er politiek veel meer mee bezig.

Ongeacht iemands politieke voorkeur of voorkeuren, het is moeilijk te ontkennen dat Alan Ruck actief is in de politiek. In september 2021 werd hij zelfs gespot in een persbusje in de autocolonne van president Biden in LA. Veel beroemdheden hebben persoonlijke genegenheid getoond voor president Joe Biden, zelfs Ice T die zijn ervaring deelde om hem voor het eerst te ontmoeten. Net als zij heeft Alan een diepe liefde voor Biden. Maar hij heeft ook een coole connectie met hem…

Alan Rucks vriend werkt nauw samen met president Joe Biden

Alan Rucks interessante connectie met president Joe Biden is hoe hij in zijn autocolonne een persbusje kon besturen. Immers, wie zou een beroemdheid vragen zoiets te doen? In een interview met Vulture werd Alan gevraagd hoe dit klusje tot stand kwam en of zijn Succession-personage ooit iets soortgelijks zou doen.

"Ik heb een vriend die deel uitmaakt van het vooruitstrevende team van Joe Biden, en onze kinderen gaan samen naar school. Op een vrijdag na school zei ze: 'Wat doe je maandag? Werk je? Wil je rijden in een presidentiële colonne?' En ik zei meteen: 'Ja' en 'Waarom?' Ze zei: 'Nou, ze brengen de geheime dienst en het leger binnen om de president en de staatssecretaris en buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders en lokale politici en wie dan ook te verdrijven. Maar elke administratie vertrouwt op vrijwilligers om mensen zoals de pers te drijven.' Mijn grap was: 'Ja, want als een busje vol journalisten, bestuurd door een domme acteur, wordt opgeblazen, wat maakt het dan uit?' Maar hoe dan ook, het was erg leuk. Ik moet door rode lichten blazen terwijl de politie op motorfietsen voorbij raast, "zei Alan.

"Ik probeerde een beetje sub rosa te zijn met de hele zaak, maar toen pakte een van de verslaggevers me op. Ik had mijn masker op. Hij zei: 'Weet je op wie je klinkt?' En de kat was uit de zak. Ik ontmoette de president de volgende ochtend kort voor een zeer snelle foto. Hij was erg aardig. Langer dan ik dacht. Ik bedoel, hij is 80 en hij is in topvorm. Hij doet het niet' Stop niet de hele dag met bewegen. Connor moet oppassen: wees voorzichtig met wat je wenst, want je zou het kunnen krijgen, 'legde Alan uit aan Vulture. "Maar ik denk dat Connor [een persbusje zou besturen]. Kendall zou zeker denken dat het beneden zijn waardigheid was. En Roman kon het niet schelen, maar ik denk dat Connor een soort van kleine jongen is, een los kanon. Wie weet wat hij zou kunnen doen?"

De waarheid over de presidentiële aspiraties van Connor Roy en zijn politieke overtuigingen

In zijn interview met Vulture legde Alan uit dat hij gelooft dat Connor zo graag president wil worden omdat hij het gevoel heeft dat hij niet nodig is. Het is ook de enige baan die zijn vader (Logan, gespeeld door Brain Cox) ertoe zou brengen hem te feliciteren. Natuurlijk is dit streven volkomen waanvoorstellingen, wat het zo tragisch grappig maakt.

"[Connor's] zoals, 'Ik kan dat.' Het is duidelijk dat hij dat niet kan. Hij heeft geen aanleg voor de zakenwereld. Ik denk dat dit overduidelijk was toen hij jong was, en hij probeerde waarschijnlijk naar de businessschool te gaan, om in de voetsporen van de oude man te treden, en realiseerde zich toen dat hij dat wel kon. 't. Het was verschrikkelijk. Het was saai. Economie. Wat maakt het uit? Maar ik denk dat Connor zijn eigen fantasiewereld gedurende vele, vele jaren heeft ontwikkeld. Het is net als: 'Ja, andere mensen doen het. Ik kan het' dat komt met onbeperkte rijkdom, "legde Alan uit.

Wat betreft Connors precieze politiek, die is een beetje vertroebeld. Hoewel hij meer in het conservatieve spectrum zit, is hij eigenlijk geen typische Republikein.

"Hij maakt zich grote zorgen over het milieu, wat misschien geen typisch Republikeins standpunt is. Het is alsof de zaken van Amerika zaken zijn. Ik denk dat het recht zo'n beetje 'laten we geld verdienen' is. Daar gaat het hem niet om. Zoals je zegt, hij heeft nooit ergens voor hoeven vechten, dus hij weet niet echt hoe de wereld werkt. Het is maar wat hij die ochtend in de krant leest dat interessant voor hem kan zijn, dan zou dat deel uitmaken van zijn agenda. Het is erg vloeiend: een soort stream-of-bewustzijnsplatform, "zei Alan.

"Hij is niet echt Republikeins. Hij noemt zichzelf een libertariër, en libertariër betekent veel verschillende dingen voor veel verschillende mensen. Zoals de naam al doet vermoeden, was het eigenlijk aan de linkerkant van het gangpad: libertair, liberaal. Toen werd het misschien 30 jaar geleden gecoöpteerd door een factie van neocons. Het is gewoon een van die dingen waarvan ik weet dat ze geen betekenis meer hebben. Hij zegt eigenlijk: 'Blijf uit mijn zaken. Ik heb mijn geld. Je kunt de jouwe gaan halen, maar sta me niet in de weg'', wat zo ongeveer de mening is van allemaal. Eigenlijk zijn sociopaten wat ze zijn. Ik weet niet of dat een populaire politieke partij is, maar het is wie ze zijn."

Aanbevolen: