LeBron James kan geen strak gezicht houden tijdens de uitvoering van het volkslied

Inhoudsopgave:

LeBron James kan geen strak gezicht houden tijdens de uitvoering van het volkslied
LeBron James kan geen strak gezicht houden tijdens de uitvoering van het volkslied
Anonim

Macy Gray heeft misschien een Grammy en een indrukwekkende 5 extra Grammy-nominaties op haar naam staan, maar een ding dat ze niet lijkt te hebben, is de goedkeuring van LeBron James. De basketballer leek gekieteld tijdens haar uitvoering van het volkslied in Cleveland's NBA All-Star Game, en worstelde om recht voor de camera's te blijven terwijl Gray het deuntje uithaalde.

Gray had een nogal onorthodoxe benadering van haar vertolking gekozen, waarbij ze de patriottische teksten in haar kenmerkende, hese stem naar voren sleepte en een aanzienlijk langzamere versie van het traditionele lied creëerde.

Kareem Abdul-Jabbar en Bill Murray deelden het amusement van LeBron niet

Terwijl LeBron worstelde om zijn vrolijkheid onder controle te houden, werden anderen niet zo duidelijk getroffen. Toen de camera naar de rest van de bekende gezichten draaide, waaronder Kareem Abdul-Jabbar en Bill Murray, waren ze duidelijk niet betrokken bij de grap.

Hoewel LeBron zijn kalmte misschien heeft verloren, hebben hij en zijn team de wedstrijd niet verloren en zegevierend tegen het team van Kevin Durant met 163-160.

Fans op Twitter reageerden snel op de reactie van LeBron, en velen deelden zijn amusement. Een vergelijking met Fergie's optreden van het volkslied van 2018 was snel gemaakt. Het gezang van de voormalige 'Black Eyed Peas'-zanger had ook het gegiechel van spelers ontstoken, met name van Steph Curry en Draymond Green.

Hoewel sommige fans meededen aan het gelach van LeBron, waren velen niet onder de indruk

Niet iedereen sprong echter snel op de spottende Macy-Gray-trein. Een gebruiker van sociale media schreef: "Elk gebrek aan respect van Macy Gray op mijn tijdlijn moet eindigen! Dat was een prima, Macy Gray-achtig volkslied. Ik heb er erg van genoten."

Dit gevoel werd gedeeld door een ander, die schreef: "Er zal geen gebrek aan respect worden getolereerd voor de legende die Macy Gray is!"

Sommigen namen een serieuzere benadering van het incident. Een gebruiker ziedde 'LeBron James wordt verondersteld zwarte vrouwen te beschermen. Hij zou geen volwassene moeten zijn en een strak gezicht houden terwijl Macy Gray aan het optreden was. Mensen voelden zich op hun gemak om te lachen om haar stijl van zingen, omdat de camera naar Lebron sneed terwijl hij zijn lach inhield.”

James werd ook als 'raar' bestempeld vanwege zijn reactie: LeBron is eigenlijk heel raar om te lachen om Macy Gray tijdens het volkslied. Dat is altijd haar toon geweest, dus waarom was dat grappig?”

Zowel LeBron James als Macy Gray moeten nog publiekelijk reageren op het nu virale moment.

Aanbevolen: