Zal er een Thor 5 komen na Thor: Love And Thunder?

Inhoudsopgave:

Zal er een Thor 5 komen na Thor: Love And Thunder?
Zal er een Thor 5 komen na Thor: Love And Thunder?
Anonim

The Marvel Cinematic Universe (MCU) is doorgegaan met de uitrol van zijn Phase 4-lei met Taika Waititi's Thor: Love and Thunder. De film volgt in wezen de avonturen van Thor (Chris Hemsworth) na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame terwijl hij door het universum reist terwijl hij probeert innerlijke rust te vinden.

De film is ook een belangrijke mijlpaal voor Hemsworth, aangezien hij officieel de enige Marvel-ster wordt met vier solofilms in het MCU. En met de vierde film die al uit is, willen fans zeker weten wat de toekomst biedt. Sterker nog, velen vragen al naar de mogelijkheid van een Thor 5.

Thor: Love And Thunder is de 'gekste' film die Chris Hemsworth ooit heeft gemaakt

Hemsworth is een oude Marvel-veteraan met deze Thor die de blip overleeft en Thanos (Josh Brolin) bijna met succes vermoordt. Wat het MCU betreft heeft de acteur veel gezien. Niets had hem echter kunnen voorbereiden op Waititi's visie voor de vierde Thor-aflevering nadat de twee eerst samenwerkten voor Thor: Ragnarok.

“Het is het gekste wat Waititi ooit heeft gedaan. Ik denk dat dat deel uitmaakt van het plezier van de reis voor het publiek, gewoon de draai en de bochten die het neemt, "zei Hemsworth. "Je denkt dat het deze kant op gaat, en het draait deze kant op, en het onverwachte soort op het puntje-van-je-stoel soort natuur dat het heeft is behoorlijk fantastisch."

De nieuwste Thor-film bevat ook het grootste ensemble van de franchise tot nu toe, zoals de Guardians of the Galaxy (Chris Pratt, Karen Gillan, Dave Bautista, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel), Jaimie Alexander's Lady Sif, Tessa Thompson's Valkyrie, en Natalie Portman's Jane Foster, die ook is onthuld als vrouwelijke Thor.

Om nog maar te zwijgen, de film schittert ook met Marvel-nieuwkomers Christian Bale en Russell Crowe. Daarnaast worden er ook cameo's verwacht van Melissa McCarthy, Ben Falcone en natuurlijk Matt Damon.

Chris Hemsworth zou graag zo lang mogelijk Thor spelen

Voor nu is er weinig bekend over de toekomst van Thor in de MCU buiten deze film. Desalniettemin blijft Hemsworth hoopvol dat de avonturen van Thor nog jaren zullen doorgaan. Geweldig geweldig. Ik kom terug voor meer en meer totdat iemand me van het podium schopt, weet je. Ik vind het geweldig, 'zei de acteur.

“Mijn hele carrière was gebaseerd op het spelen van dit personage en om steeds weer terug te komen en het te spelen met verschillende regisseurs en verschillende casts was een absoluut genot. En ja, we zullen zien wat de fans willen, en ik weet het niet, ik ben in voor alles wat leuk is en plezier maken."

Nu doen er ook geruchten de ronde dat dit misschien het laatste uitje van Hemsworth met Marvel is. In reactie hierop gaf de acteur wel toe dat hij geen idee heeft wat de toekomst voor hem in het MCU in petto heeft. "Elke keer als ik Thor speel, denk ik: 'Dit is de laatste keer dat ze me het laten doen'", zei Hemsworth. "Dus ik weet het niet."

Kevin Feige gelooft dat ze 'All The Great Thor Stories' nog niet hebben behandeld

En hoewel er tot nu toe geen plannen zijn aangekondigd voor een andere Thor-film, lijkt het erop dat Marvel-baas Kevin Feige de mogelijkheid ook niet heeft uitgesloten. "Er zijn van die dingen die stripboeken worden genoemd en die veel verhalen bevatten. En daar komen al onze verhalen vandaan”, legde hij uit tijdens een persconferentie. "En als de vraag [is]: 'Heb je alle geweldige Thor-verhalen uit de strips en films verteld?', is het antwoord nee. Het zijn er veel.”

Feige heeft ook laten doorschemeren dat ze geïnteresseerd zijn om zo lang mogelijk met Hemsworth samen te werken. "En ik heb altijd gezegd dat onze interesse in het maken van aanvullende verhalen enigszins te maken heeft met het voortzetten van het personage, [maar] het gaat bijna volledig over het voortzetten van de ervaring met de acteur … Ik beschouw al onze cast niet als hun individuele personages, maar als de Marvel-spelers die binnen dat personage kunnen groeien en evolueren en veranderen, "vervolgde hij.

Tegelijkertijd plaagde Feige ook de mogelijkheid om andere versies van Thor te introduceren, aangezien hij erop wees dat "er nog tal van andere incarnaties van Thor zijn die we nog moeten zien." Marvel onderzocht iets soortgelijks in de Disney+ serie Loki, die het bestaan onthulde van Alligator Loki, Kid Loki (Jack Veal), Classic Loki (Richard E. Grant), Boastful Loki (Deobia Oparei) en natuurlijk Sylvie (Sophia Di Martino), de vrouwelijke Loki.

Bovendien speelde Benedict Cumberbatch uiteindelijk multiversumversies van zichzelf in Doctor Strange in the Multiverse of Madness (inclusief een zombie Doctor Strange). De film onthulde ook het bestaan van ten minste één andere Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen).

Na Thor: Love and Thunder is het heel goed mogelijk voor Hemsworth om op een bepaald moment in de toekomst terug te keren naar de MCU. Misschien is er ook een alligator Thor. Alles is mogelijk in Marvel.

Aanbevolen: