De bizarre reden waarom Megan Fox vroeg of MGK borstvoeding kreeg

Inhoudsopgave:

De bizarre reden waarom Megan Fox vroeg of MGK borstvoeding kreeg
De bizarre reden waarom Megan Fox vroeg of MGK borstvoeding kreeg
Anonim

Megan Fox en Machine Gun Kelly zijn heel openhartig over hun wervelende romance. Onlangs onthulde de actrice waarom ze speculeerde dat hun relatieproblemen gedeeltelijk te wijten waren aan het feit dat haar verloofde geen borstvoeding kreeg in de kindertijd.

Spreken met E! News, legde de aluin van Transformers uit dat een van de eerste dingen die ze Kelly vroeg toen ze begonnen te daten, was: 'Heb je borstvoeding gekregen van je moeder?'" Megan zei dat ze gelooft dat het een "geweldige vraag" is om je partner beter te helpen begrijpen. heeft veel te maken met je psychologie en je temperament,' legde ze uit. 'Dus ik vraag dat soort dingen.'

De actrice voegde eraan toe dat ze snel "diep" ging en zei: "Als jij mij kent en ik jou ken, is het voor mij onmogelijk om niet bijna alles over jou te weten."

Megan & MGK zijn samen door donkere tijden gegaan

Megan en Kelly zijn afgelopen januari verloofd. De rocker verraste haar met een op slangen geïnspireerde diamanten ring. Megan plaatste beelden van het voorstel op Instagram om hun goede nieuws te delen.

"In juli 2020 zaten we onder deze banyanboom", schreef ze bij de post. "We vroegen om magie… We waren ons niet bewust van de pijn die we samen zouden ondergaan in zo'n korte, hectische periode. Onbewust van het werk en de offers die de relatie van ons zou eisen, maar bedwelmd door de liefde. En het karma."

Sinds ze in 2020 zijn gaan daten, hebben Megan en Kelly al behoorlijk wat ups en downs meegemaakt. Vorige maand onthulde Kelly dat Megan letterlijk zijn leven heeft gered tijdens een donkere aflevering.

Verwijzend naar een incident dat plaatsvond in juli 2020, onthulde Kelly dat hij op het punt stond zichzelf iets aan te doen - dat wil zeggen, totdat hij Megan belde, die hem hielp kalmeren.

“Kerel, ik heb het geweer in mijn mond gestopt. En ik schreeuw aan de telefoon en, zoals, het vat zit in mijn mond, 'vervolgde hij. 'En ik ga het jachtgeweer en de kogel spannen, als het weer omhoog komt, raakt de granaat gewoon vast. Megan is doodstil.' De muzikant zegt dat hij zowel zijn verloofde als zijn dochter Casey (12) erkentelijk is voor het feit dat ze hem de hulp hebben gegeven die hij op dat moment nodig had.

Tegenwoordig leven Megan en Kelly op een hoogtepunt terwijl ze hun bruiloft en toekomstige artistieke samenwerkingen plannen (hun nieuwste film samen, Good Mourning, debuteerde eerder dit jaar).

Aanbevolen: