De beroemdste acteurs die op 'Workin' Moms' verschijnen

Inhoudsopgave:

De beroemdste acteurs die op 'Workin' Moms' verschijnen
De beroemdste acteurs die op 'Workin' Moms' verschijnen
Anonim

Als je denkt aan de grootste ster van Workin' Moms, is de eerste naam die in je opkomt de hoofdrolspeelster, producer en schrijver, Catherine Reitman. Deze ongelooflijk getalenteerde vrouw staat achter deze succesvolle productie en fans hebben haar jarenlang entertainment en plezier te danken. Dit artikel gaat echter niet specifiek over haar.

Er zijn veel acteurs in Workin' Moms die misschien niet de grootste rollen in deze show hebben, maar die op zichzelf al sterren zijn en deze komedie met hun talent hebben gezegend, hoe vluchtig hun uiterlijk ook was. Hier zijn enkele van de grote sterren die op Workin' Moms zijn verschenen.

8 Katherine Barrell

Katherine Barrell is een van de grote sterren die zich bij Workin' Moms hebben aangesloten. Ze staat bekend om haar fantastische werk in Wynonna Earp en Good Witches en is een geweldige toevoeging aan de cast geweest. Ze speelt een terugkerend personage genaamd Alicia Rutherford, de voorbeeldige moeder die, naast het jongleren met het moederschap en het hebben van een baan, op sociale media berichten plaatst over haar voortgang en advies geeft. Werken aan deze show was een geweldige ervaring voor Katherine, en ze genoot van elke minuut.

7 Barrell legde uit waarom ze naar de show werd getrokken

"Het op vrouwen gerichte aspect was een enorme aantrekkingskracht voor mij en omdat het een op vrouwen gerichte komedie was," zei ze. "Het is zo leuk om met vrouwen te werken, vooral op het gebied van comedy, iets dat volgens mij heel zeldzaam en heel uniek is. Het feit dat het beide elementen voor mij had, was een slam dunk."

6 Enuka Okuma

Dit jaar blies Enuka Okuma de fans van Workin' Moms weg met haar ongelooflijke werk als Sloane Mitchell in het zesde seizoen van de show.

Voordien was ze beroemd geworden met haar vijf jaar durende run op Rookie Blue, haar werk in de jaren 90 in de tv-serie Madison en haar rol in Sue Thomas: F. B. Eye. Hopelijk krijgen we meer van haar te zien als de show doorgaat.

5 Jess Salgueiro

Fans zullen zich gastster Jess Salgueiro herinneren, die tussen 2017 en 2019 de Mean Nanny speelde in verschillende afleveringen. Haar tijd in de show was kort maar zeer gedenkwaardig, niet alleen vanwege haar geweldige karakter, maar ook vanwege de geweldige actrice die ze is. Ze staat bekend om haar werk aan Letterkenny, The Boys en The Expanse. Dit laatste was waarschijnlijk een van haar favoriete bezigheden, omdat het haar hielp de actrice te worden die ze nu is.

4 Salgueiro houdt van goed geschreven, complexe karakters

"Ik vond het heerlijk om Chandra Wei on the Expanse te spelen. Ze is zo stoer en ingewikkeld, en ik hou van de complexiteit waarmee ze is geschreven", legde ze uit."Als iets goed is geschreven, merk ik dat het personage me bijblijft en soms wordt opgenomen in wie ik ben. Zij is er zo een. Ik heb het gevoel dat ze me heeft geholpen fysiek meer ruimte in te nemen en in mijn kracht te leunen."

3 Jessalyn Wanlim

Jessalyn Wanlim, de vrouw achter onze eigen Jenny Matthews, is een icoon geworden van Workin' Moms, maar ze heeft een verzameling geweldige rollen naast de show. Ze was een van de iconische schurken van Orphan Black, Evie Cho, ze speelde Patty Hong in Scoundrels en verscheen in geweldige tv-films zoals Frenemies en Five. Ze speelt altijd graag verontruste personages zoals Evie Cho en Jenny Matthews. Ook al is Jenny geen slechterik, ze is zeker gecompliceerd, en dat is wat haar tot het personage aantrok.

"Ik vind het gewoon leuk om de niet-zo-aardige mensen te spelen, op welk niveau dan ook," legde Jessalyn uit. “Het zijn gewoon onbegrepen mensen. Ze hebben gewoon hun eigen bedoelingen, en het v alt gewoon niet samen met de rest van de wereld of de groep als geheel. Wat ik graag doe, is het menselijke deel van een personage vinden dat er gewoon niet bij past."

2 Wendy Crewson

Wendy Crewsons cv zou niet in dit artikel passen, maar het is onnodig om te zeggen dat de Canadese actrice een grote ster is geweest in haar land en daarbuiten. Ze is een van de sterren van The Santa Clause-franchise, ze speelde in films als Air Force One, The 6th Day, The Covenant en What Lies Beneath, waar ze samen met Harrison Ford en Michelle Pfeiffer werkte. In Workin' Moms speelde ze Victoria Stromanger en voor haar geweldige werk werd ze in 2020 genomineerd voor de Canadian Screen Award voor Best Guest Performance.

1 Aviva Mongillo

De jonge ster Aviva Mongillo, ook bekend als Carys, voegt zich bij de cast in de terugkerende rol van Juniper. Ze acteert al sinds ze een kind was en groeide op in een gezin dat haar dromen zeer steunde, dus nu, op 24-jarige leeftijd, is ze goed op weg om een superster te worden. Ze werd voor het eerst beroemd als de ster van de serie Backstage, met de rol van Alya Kendrick, toen ze 18 was. Kort daarna kreeg ze haar rol in Workin' Moms, waarmee ze zich op de jonge leeftijd van 20 vestigde als actrice. verscheen in films als Don't Talk to Irene, Long Shot en Random Acts of Violence. Acteren is echter niet het enige waar Carys bekend om staat. Ze is ook een zeer succesvolle muzikant. Haar nummer "Princesses Don't Cry" ging in 2019 viraal en daarna bracht ze haar debuut-EP To Everyone Like Me uit. De rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis.

Aanbevolen: