Wat Christine Quinn echt deed voordat ze 'zonsondergang verkocht

Inhoudsopgave:

Wat Christine Quinn echt deed voordat ze 'zonsondergang verkocht
Wat Christine Quinn echt deed voordat ze 'zonsondergang verkocht
Anonim

Sinds 2019 zijn heel veel fans van 'reality'-shows van over de hele wereld grote fans geworden van de show Selling Sunset. In feite is de show succesvol genoeg geworden om andere shows te spawnen met Selling Sunset, waarvan het gerucht gaat dat het binnenkort zal oversteken met een van zijn spin-offs. Naast populair te zijn bij kijkers, is Selling Sunset succesvol genoeg geweest om een nominatie te krijgen voor de Primetime Emmy Award voor Outstanding Unstructured Reality Program.

Natuurlijk, zelfs als een 'reality'-show een meeslepend concept heeft, zullen ze zeker mislukken als ze geen boeiende mensen bevatten die fans willen zien. Gelukkig voor alle betrokkenen is er in de show een cast die zo vermakelijk is dat fans alles willen weten over Selling Sunset. Hoewel elke Selling Sunset-fan ongetwijfeld zijn eigen mening heeft over de castleden van de show, is het duidelijk dat Christine Quinn een van de meest spraakmakende sterren is geworden. Om die reden is er veel interesse om meer te weten te komen over wat Quinn deed voordat ze zich bij de cast van Selling Sunset voegde.

Christine Quinn's verrassende oorsprong

Tijdens afleveringen van Selling Sunset lijkt Christine Quinn zich uitstekend thuis te voelen in haar gekozen uitvalsbasis, Los Angeles. Om die reden zou het niemand moeten verbazen dat veel mensen aannemen dat Quinn in de omgeving van Californië is geboren en dat ze is opgegroeid in een welvarende wereld. Het blijkt dat de realiteit van de situatie is dat Quinn werd geboren in Dallas, Texas. Bovendien, volgens wat ze in 2020 aan Vogue vertelde, was Quinns jeugd een stuk moeilijker dan de meeste mensen hadden verwacht.

“Het leven voor mij toen ik opgroeide in Dallas, Texas, was anders. Ik had een moeder die extreem ziek was - ze kreeg voor het eerst kanker toen ze 40 was en een tweede keer een jaar later, en sindsdien heeft ze meerdere gezondheidsproblemen gehad. Ik hield van theater en ik was een heel gekke, grappige, dwaze klasclown die moest stoppen omdat ik thuisonderwijs moest krijgen, zodat ik thuis bij mijn moeder kon zijn. Het was moeilijk omdat ik de interactie van school miste en ik snel volwassen moest worden.” Nu Quinn zelf moeder is, moet ze blij zijn dat haar kind niet zo'n trauma hoeft door te maken.

Christine Quinn is geboren om de massa te entertainen

Net als de andere sterren van Selling Sunset, werd Christine Quinn voorgesteld aan de fans van de show als een zeer succesvolle makelaar. Als gevolg van hun carrière hebben Quinn en haar medesterren duidelijk genoeg geld om een extravagant leven te leiden. In feite, aangezien ze zeker financieel zeer zeker zijn, is het enige dat ter discussie staat welke ster van Selling Sunset de rijkste is.

Lang voordat Christine Quinn een rijke en beroemde makelaar en 'reality'-showster werd, was ze bezig op een andere manier in de schijnwerpers te staan. Volgens IMDb heeft Quinn tenslotte een lange lijst met acteercredits die voorafgaan aan haar roem. Quinn's oudste krediet op IMDb komt zelfs uit een film uit 2010 met de titel Father of Invention. Hoewel de meeste mensen nog nooit van die film hebben gehoord, speelden Kevin Spacey, Heather Graham, Johnny Knoxville, Heather Graham, Virginia Madson, Craig Robinson en John Stamos in de hoofdrollen.

In de jaren die volgden op het mainstream acteerdebuut van Christine Quinn, verscheen ze in verschillende opmerkelijke tv-shows. Quinn was bijvoorbeeld te zien in series als Drop Dead Diva, Necessary Roughness, Ballers, NCIS: Los Angeles en Angie Tribeca. Bovendien verscheen Quinn in films als Hot Tub Time Machine 2 en Shark Night.

Alles in het leven van Christine Quinn leidde tot haar vastgoedsucces

Nadat Christine Quinn naar Hollywood was verhuisd om acteur en model te worden, genoot ze veel meer succes dan de meeste mensen die die weg bewandelen. Helaas begonnen de carrières van Quinn in die industrieën na een paar jaar echter op de helling te komen. Zoals ze Nylon in 2020 vertelde, was Quinn bevriend met Jason Oppenheim toen het voor haar langzamer ging. Door die connectie kon Quinn de verkoop van onroerend goed proberen en ze was een natuurtalent.

“Ik kreeg geen modellen- of acteeroptredens meer, dus ik moest mijn leven opnieuw evalueren. Jason was destijds een vriend van mij en ik zag hem het heel goed doen. Ik vond het cool dat hij eigenlijk zijn eigen baas was, wat ik altijd al wilde zijn. Hij werkte zijn eigen uren, hij deed wat hij wilde wanneer hij het wilde doen, en hij kreeg veel geld betaald. Ik kon het niet geloven! Ik had zoiets van: "Ik moet hier op ingaan. Vertel me je geheimen, vertel me alles.” Hij zei: "Leer gewoon voor het onroerendgoedexamen, neem drie maanden de tijd en kom bij mij terug." Dus ik studeerde in drie weken, ik deed de test en ik slaagde voor het examen en ik dacht: "Ik ben er klaar voor!" Hij had zoiets van "Wat?! En je bent geslaagd?”

Aanbevolen: