Dit is wat Christine Quinn deed sinds ze Sunset Selling verliet

Inhoudsopgave:

Dit is wat Christine Quinn deed sinds ze Sunset Selling verliet
Dit is wat Christine Quinn deed sinds ze Sunset Selling verliet
Anonim

Populaire realityserie Selling Sunset is erin geslaagd de verwachtingen van kijkers te overtreffen en kijkrecords te breken. Van de elite makelaars tot hun luxueuze levensstijl, modestatements en belangrijke dramatische momenten, het is geen wonder dat Netflix de show heeft vernieuwd voor een zesde en zevende seizoen en dat er al een spin-off Selling the OC aan de gang is.

Eén bepaalde doorbraakster viel op in de eerste vijf seizoenen van de show, en dat is niemand minder dan Christine Quinn. Helaas zal Christine niet terugkeren naar de Oppenheim Group wanneer seizoen 6 deze zomer in première gaat, maar ze zal nog steeds deel uitmaken van de show, ook al verscheen ze niet op de reünie van seizoen 5.

Van haar brutale en bossige bitch-vibes tot fashion killer looks, deze blonde bom lijkt niet snel de schijnwerpers te verlaten. Dus dit is wat de realityster heeft uitgespookt sinds haar vertrek bij het bedrijf.

9 Christine liep de met sterren bezaaide Balenciaga-baan in Parijs

Christine liep onlangs de met sterren bezaaide coutureshow Balenciaga die plaatsvond in Parijs, samen met A-listers als Kim Kardashian, Nicole Kidman, Dua Lipa, Bella Hadid en catwalkkoningin Naomi Campbell. Ze vertelde hoe opgewonden en vereerd ze was dat ze was geselecteerd om deel uit te maken van de show. Christine drukt onmiskenbaar haar stempel op de catwalk.

8 Ze lanceerde haar boek

Voor kijkers die de fabelachtigheid en het charisma van Christine hebben gevolgd terwijl ze zichzelf onbeschaamd in de show droeg, heeft Christine haar boek gelanceerd, How to Be a Boss Bitch, een gids om de meest gedurfde en zelfverzekerde versie van jezelf te ontketenen. Terwijl ze haar boek promootte, zei Christine: "Seizoen 1 kwam uit en de nummer 1 DM en de boodschap die mensen me vroegen, ging niet over haarmode of schoonheid. Het ging eigenlijk over zelfvertrouwen en daar kwam het idee echt vandaan."

7 Ze brengt tijd door met rondhangen met de beste van de mode

Van nachtelijke catwalks in Parijs, tot op de eerste rij zitten bij topmodeshows, tot het maken van foto's met sterren als Anna Wintour, Kanye West, Euphoria-ster Alexa Demie, Meg Thee Stallion, Christine heeft de tijd van haar leven. Haar Instagram-pagina zegt alles, want ze bewijst eens te meer dat ze niet alleen een realityster is, maar nog veel meer.

6 Ze maakte de cover van Grazia UK…. Nogmaals

De show-stoppende ster plaatste onlangs haar foto op de cover van Grazia UK. In haar Instagram-bericht zei ze: "Ik ben zo vereerd om deze maand voor de tweede keer op de cover van Grazia UK te staan. We hebben 10 looks gemaakt in meer dan 7 uur. Ik ben het hele team zo dankbaar dat dit mogelijk heeft gemaakt, allemaal in de naam van mode. Ik hou altijd en voor altijd van je Londen." Zoals verwacht is de modekoningin een lust voor het oog.

5 Christine beïnvloedt meer dan ooit tevoren

Christine heeft ongetwijfeld een druk jaar gehad. Naast makelaar, model, realityster en mode-ondernemer, bevat haar sociale media beïnvloedende berichten, van AngryBirdsJourney tot Samsung en hun verschillende Galaxy-modellen. Als er iets is met Christine, dan krijgt ze de tas.

4 Ze lanceerde haar vastgoedbedrijf met haar man

Christine is overal en maakt bewegingen. In april 2022 kondigde ze de lancering aan van haar vastgoedbedrijf met de echtgenoot van Tech-ondernemer Christian Dumontet, genaamd RealOpen. Volgens haar zal dit nieuwe bedrijf de huizenmarkt "revolutioneren". Haar bedrijf introduceert een nieuwe technologische dynamiek, waardoor het mogelijk wordt om onroerend goed te kopen via cryptocurrency. Nu zal Christine zich niet alleen een baas teef voelen, zij zal de baas zijn teef, en fans zijn klaar voor deze nieuwe onderneming.

3 Christine concentreert zich op haar schoenencollectie met ShoeDazzle

Vorig jaar kondigde Christine een samenwerking aan met ShoeDazzle voor haar 'Holiday Sparkle'-schoenencollectie, die een weerspiegeling was van haar over-the-top, sprankelende en glamoureuze modestijl, bestaande uit pumps, sandalen en laarzen. Nu werkt ze samen met het schoenenmerk voor haar tweede samengestelde collectie voor de zomer, die ze in april aankondigde.

2 Ze leeft haar rijke getrouwde leven met haar rijke man

Christine heeft keer op keer verklaard dat ze rijk zou gaan trouwen. Omdat ze al haar eigen geld heeft verdiend, is ze erg vocaal geweest over financieel onafhankelijk zijn en heel hard werken voor haar munten. Nu houdt zelfs een rijke echtgenoot haar niet tegen omdat ze nog steeds het werk doet en haar flamboyante leven tentoonstelt voor haar meer dan 3 miljoen volgers.

1 Christine verkoopt Miami nu

Hoewel Christine heeft bevestigd dat hoewel ze afscheid heeft genomen van de Oppenheim Group om zich met haar man op haar eigen bedrijf te concentreren, ze nog steeds een groot deel van de show zal uitmaken. De ster verklaarde echter ook in een Instagram-bericht, "She Selling Miami now", met enkele vermeldingen van haar bedrijf in Miami op hun website.

Aanbevolen: