Wat is er ooit met LMFAO gebeurd?

Inhoudsopgave:

Wat is er ooit met LMFAO gebeurd?
Wat is er ooit met LMFAO gebeurd?
Anonim

Je kon in 2011 geen radio aanzetten, YouTube openen, naar een club, een feest of waar dan ook gaan zonder een LMFAO-nummer te horen. Het duo specialiseerde zich in dansliederen die de soundtrack werden voor clubs en dansvloeren in het hele land. Tegenwoordig hoor je waarschijnlijk nog steeds 'Party Rock Anthem', 'I'm Sexy and I Know It' of 'Sorry for Party Rocking' wanneer ze naar een club of feest gaan.

Maar in 2012 kondigde het paar aan dat ze een pauze namen in de muziek, en die pauze duurt nu al een decennium. Waar is LMFAO in 2022? Zal de wereld ooit een nieuw party rock anthem krijgen? Wat is er gebeurd met Sky Blue en Redfoo? En waarom verdwenen ze op een moment dat ze zo hoog reden.

8 Sky Blu en Redfoo waren LMFAO

LMFAO bestond uit twee artiesten, Sky Blu en Red Foo. Het paar was even iconisch vanwege hun opvallende grote haar, luide kleuren en uniek gevoel voor mode met veel neon, retro-brillen en sneakers (de perfecte schoen voor hun beroemde "Every Day I'm Shuffling"-dans.

7 Sky Blu en Redfoo zijn verwanten van een muzieklegende

Redfoo en Sky Blu zijn beide familieleden van de legendarische muziekproducent Barry Gordy. Redfoo is de jongste zoon van Gordy, terwijl Sky Blu een van Gordy's kleinkinderen is en Redfoo zijn oom. Het paar is echter slechts 11 jaar oud, dus het is niet verwonderlijk dat ze meer gemeen hebben met elkaar dan sommige van hun andere familieleden.

6 Het waren internationale sensaties

Hun eerste EP Party Rock debuteerde op Itunes in 2008, hun volledige album kwam een jaar later uit in 2009. Het belandde in de Billboard Top 200 en als het op één na hoogst gerangschikte dansalbum volgens Dance Music van het tijdschrift Grafieken. Hun muziek was al snel overal in de electrohouse- en dancemuziekscene en begon te verschijnen in verschillende films en shows, waaronder de Kardashian spin-off Kourtney en Khloe Take Miami, Jersey Shore en The Real World Cancun.

5 Ze werkten samen met Lil Jon

In 2012, toen ze hoog scoorden met hits in de Billboard Charts en de bewondering van clubkinderen over de hele wereld, waren ze te zien op een ander hitfeestnummer. "Schieten!" van LMFAO en Lil Jon werd net zo'n grote hit als hun andere nummers, het belandde in de Billboard Top 100 Singles Chart voor 2012 en het nummer is verschillende keren in de populaire cultuur gebruikt, zelfs om het vaccinbewustzijn te promoten tijdens de Covid-19-pandemie.

4 Ze zijn technisch gezien geen one-hit-wonders

Hoewel het voor sommigen misschien gemakkelijk is om LMFAO one hit wonders te beschouwen, is hun verhaal meer dan dat. Een one hit wonder heeft één beroemd nummer en leeft dan de rest van hun carrière in de vergetelheid, althans in vergelijking met hun hit. Terwijl LMFAO verschillende hitnummers had, waarvan er vele op de al genoemde Billboard-hitlijsten belandden. Nummers als 'I'm in Miami Trick' en 'La La La' zijn misschien minder bekend dan 'Party Rock Anthem' of 'I'm Sexy and I Know It', maar ze belandden toch in de Billboard Top 100 voor 2009. Dit succes maakt hun lange onderbreking des te mysterieuzer.

3 Ze zijn praktisch verdwenen na 2012

In 2012 kondigde het paar hun pauze aan en bood geen datum aan waarop ze mogelijk samen zouden terugkeren als LMFAO. Het nieuws van de onderbreking leidde tot geruchten dat het paar ruzie had en uit elkaar was gegaan. Zowel Redfoo als Sky Blue ontkennen deze bewering echter. Toch geven ze ook geen duidelijke uitleg waarom de band een pauze nam terwijl ze het zo goed deden.

2 Redfoo maakt nog steeds muziek, Sky Blu, niet zo veel

Beiden schrijven en nemen nog steeds muziek op, waarbij ze vaak de artiest zijn op de nummers van andere muzikanten. Redfoo nam in 2016 een soloalbum op, Party Rock Mansion. In 2020 werd een van Redfoo's nummers, "New Thang", een virale Tik Tok Sound. Sky Blu is te zien geweest op een paar nummers van andere artiesten en hij heeft de afgelopen jaren zeer nauw samengewerkt met Shwayze, maar zijn laatste single met hem als hoofdartiest was "Figuur het uit", dat uitkwam in 2016.

1 Ze zijn vandaag $12 miljoen waard

Het duo heeft vandaag een gecombineerd vermogen van $ 12 miljoen. Individueel vertellen hun vermogens echter een ander verhaal, aangezien beide familieleden zijn van de zeer rijke Barry Gordy die ze al toegang hadden tot een beetje geld toen ze hun krachten bundelden. Sky Blu zou naar verluidt $ 8 miljoen waard zijn en Redfoo zou de resterende $ 4 miljoen waard zijn. Dus het paar heeft wat geld om op terug te vallen, maar het mysterie van waarom ze een pauze namen en hoe lang die pauze zal duren, blijft hun fans achtervolgen. Sky Blu beloofde dat het paar "sterker dan ooit" als duo zou terugkeren, maar de klok blijft tikken en fans blijven zich afvragen of dat ooit zal zijn.

Aanbevolen: