Hoe 'Peaky Blinders'-acteur Finn Cole zijn nettowaarde verdiende

Inhoudsopgave:

Hoe 'Peaky Blinders'-acteur Finn Cole zijn nettowaarde verdiende
Hoe 'Peaky Blinders'-acteur Finn Cole zijn nettowaarde verdiende
Anonim

Of je nu van hem houdt uit Peaky Blinders, Animal Kingdom of zelfs Dreamland, Finn Cole is een kracht om rekening mee te houden. Op 26-jarige leeftijd speelde Cole in zijn eigen televisieserie en maakte hij deel uit van een van de beste tv-shows van het afgelopen decennium. Zijn broer, Joe Cole, die John Shelby speelde in Peaky Blinders, hielp Finn de rol van Michael Gray in de show te bemachtigen. Finn Cole heeft nu een geschat vermogen van $ 2 miljoen, wat een aantal is dat waarschijnlijk zal groeien.

Finn Cole is een Engelse acteur die werd geboren op 9 november 1995 in Kingston, Londen. Cole ging naar Esther College en wilde net als zijn vader op boten werken. Hij begon echter tien jaar geleden met acteren en het is duidelijk dat dit de weg is die hij moest inslaan. Als Finn Cole bezig was met het bevaren van de zeeën, zouden fans J Cody of Michael Gray nooit hebben ontmoet.

7 Finn Cole's start in acteren

In 2012 begon Finn Cole met het spelen van een figurant in de film van zijn broer, Offender. Twee jaar later hielp Joe Cole zijn kleine broertje bij het landen van de rol van Michael Gray op Peaky Blinders. Deze rol bracht hem op zeer jonge leeftijd in een geweldige positie in zijn carrière. Het jaar daarop verscheen Finn als Eric Birling in de BBC One-bewerking van An Inspector Calls. Cole speelde Ollie Tedman in een paar afleveringen van een Britse detectiveserie genaamd Lewis. Toen, in 2016, begon Finn Cole te spelen als Joshua "J" Cody in TNT's Animal Kingdom. De serie maakt zich momenteel op voor het zesde en laatste seizoen. Tijdens zijn run op zowel Peaky Blinders als Animal Kingdom, verscheen Cole ook in veel films, waaronder Slaughterhouse Rulez (waar hij Don Wallace speelde), Dreamland (waar hij Eugene Evans speelde), Here Are the Young Men (waar hij Joseph Kearney speelde), en F9, (waar hij een jonge Jakob Toretto speelde).

6 Finn Cole sluit zich aan bij 'Peaky Blinders'

Finn Cole heeft misschien seizoen één van deze breakout-serie gemist, maar zijn aanwezigheid werd duidelijk in seizoen twee. Zoals we allemaal weten, heeft het personage van zijn broer, John Shelby, het vierde seizoen niet gehaald nadat hij werd neergeschoten en gedood in de openingsaflevering. Er zijn veel personages uit de serie gekomen en gegaan, maar Michael Gray van Finn Cole gaat nog steeds sterk. Deze show heeft Finn Cole zeker op de kaart gezet.

5 Finn Cole speelt Michael Gray

Hier is een karakteroverzicht voor Finn Cole's Peaky Blinders-personage, Michael Gray, uit Cheatsheet. "Michael Gray… wordt uiteindelijk de Chief Accountant van Shelby Company Limited. Hij helpt het bedrijf uit te breiden naar Amerika en werkt een tijd in New York, waar hij zijn vrouw, Gina Gray, ontmoet. In seizoen 5 beraamt Michael een plan om het bedrijf over te nemen Hij stelt een herstructurering van Shelby Company Limited voor tijdens een familiebijeenkomst, die Tommy afwijst. Michael zal waarschijnlijk de vijand worden in seizoen 6."

Het zal interessant zijn om te zien wat er met Michael gebeurt in het zesde en laatste seizoen van de serie.

4 Finn Cole speelt de hoofdrol in 'Animal Kingdom'

Het is erg indrukwekkend om nog een hoofdrol te spelen in een andere populaire serie. In Animal Kingdom speelt Finn Cole de neef van de broers Craig (Ben Robson), Baz (Scott Speedman), Deran (Jake Weary) en Pope (Shawn Hatosy). Zijn grootmoeder, Janine "Smurf" Cody, wordt gespeeld door de bekroonde actrice Ellen Barkin. Cole begon zes jaar geleden met deze show en is er sindsdien mee doorgegaan. Meerdere hoofdpersonages zijn vermoord (inclusief enkele acteurs die hier worden vermeld), maar niet Finn Cole!

3 Finn Cole speelt J Cody

Joshua "J" Cody zocht zijn toevlucht bij zijn grootmoeder nadat zijn moeder stierf aan een overdosis. Hij wist niet dat hij zich bij een familie van rovers en criminelen zou voegen. J was eerst een beetje huiverig, maar uiteindelijk voegde hij zich bij zijn ooms. Op slechts zeventienjarige leeftijd begon J het familiebedrijf te leiden, en met macht komt verantwoordelijkheid.

2 Finn Cole speelt de hoofdrol in 'Dreamland'

Finn Cole gaat een tandje hoger nadat ze samen met Margot Robbie in de thriller Dreamland speelde. Deze Bonnie en Clyde-achtige film was bekend terrein voor Cole.

Volgens Variety speelt Finn Cole "een naïeve tiener die v alt voor Margot Robbie's bankovervaller die op de vlucht is. [Deze film] betekende een grote stap voorwaarts voor de acteur, die naast een Oscar de beste film krijgt in een film -genomineerde ster. Cole stortte zich op de rol, verloor gewicht voorafgaand aan een stomende douchescène met Robbie, en deed onderzoek naar de Dust Bowl om een idee te krijgen van de extreme armoede die ertoe leidde dat mensen tot misdaad overgingen."

1 Finn Cole's gedachten over het werken met Margot Robbie

In een interview met Variety vertelde Finn Cole wat het voor hem betekende om samen te werken met een ster als Margot Robbie."Toen ik in de trein zat voor mijn auditie in Londen om Margot te ontmoeten, was ik erg nerveus. Ik had me zo goed mogelijk voorbereid, maar ik was bang dat ik de rijen zou vergeten. Dat geeft aan hoe indrukwekkend ik dacht Margot was omdat ik normaal niet zo word. Zodra ze de kamer binnenkwam en we elkaar leerden kennen, viel dat meteen weg. Ze heeft een gastvrije persoonlijkheid en vanaf dag één had ik het gevoel dat we samenwerkten. Ze luisterde naar alles wat ik te zeggen had. Ik heb zoveel van haar geleerd. Ik geloof dat ze me een sterkere acteur heeft gemaakt."

Aanbevolen: