Hoe verdiende Danny Trejo zijn nettowaarde van $ 8 miljoen?

Inhoudsopgave:

Hoe verdiende Danny Trejo zijn nettowaarde van $ 8 miljoen?
Hoe verdiende Danny Trejo zijn nettowaarde van $ 8 miljoen?
Anonim

Danny Trejo is een Amerikaanse acteur die vooral bekend staat om zijn rollen in films als Heat, Desperado en Spy Kids. Trejo speelt vaak de stereotiepe rol van een maffia-drugsbaron, een bokser of een gangster, maar Trejo's mannelijke en gedeeltelijk ruige uiterlijk maakt hem perfect geschikt voor op actie gebaseerde films.

Lang voordat hij in Hollywood inbrak, zat Trejo een straf uit in een gevangenis in Californië, waar hij boksvaardigheden oppikte en kampioen werd in de lichtgewicht- en weltergewichtdivisies van de gevangenis. Het was ook in die tijd dat hij meedeed aan een programma dat hem hielp om geleidelijk van zijn drugsverslaving af te komen.

Na zijn vrijlating uit de gevangenis begon Trejo zijn reis in acteren. In de loop van zijn succesvolle carrière heeft de aasacteur een indrukwekkend vermogen vergaard dat geschat wordt op ongeveer $ 8 miljoen. Hier is een kijkje in hoe Trejo zijn miljoenen verdiende!

8 Trejo begon met boksles geven op filmsets

Danny Trejo, die bokskampioen was in San Quentin, waar hij tijd zat, werd erkend op een filmset van een misdaadauteur, Edward Bunker. Bunker, die ook scenarioschrijver was, had eerder in San Quentin gezeten, en hij herinnerde zich Trejo vanwege zijn uitstekende boksvaardigheden, en bood Trejo $ 320 per dag om filmster Eric Roberts te trainen voor een boksscène die hij moest filmen.

7 Hij kreeg verschillende kleine rollen

Na een bijeenkomst van een steungroep in 1985 ontmoette Trejo een man die hem belde voor steun. Trejo ontmoette hem uiteindelijk op de set van Runaway Train (1985), en kreeg een rol aangeboden als extra, waarschijnlijk vanwege zijn stoere uiterlijk en opvallende gelaatstrekken. Trejo leerde een van de filmsterren op de set boksen, wat indruk maakte op filmregisseur Andrei Konchalovsky, en hij bood hem een kleine rol als bokser aan.

6 Toen kwamen de belangrijkste rollen

Trejo werd een kracht om rekening mee te houden in de entertainmentindustrie met zijn geweldige acteerwerk. Het lijkt erop dat de getalenteerde acteur indruk heeft gemaakt op de juiste mensen, want sinds Runaway Train heeft Trejo een zeer productieve acteercarrière genoten. Soms verschijnt hij in meer dan vijf films per jaar in verschillende genres. Enkele van de belangrijkste releases waarin hij verscheen, zijn Marked for Death, Desperado, From Dusk till Dawn, The Replacement Killers, Spy Kids en andere.

5 Trejo produceert soms

Na zijn succes als acteur besloot Trejo de productiescène te verkennen. In 2014 produceerde hij zijn eerste film Ambition met een budget van 11 miljoen dollar. Dit werd gevolgd door de film Bad Asses die datzelfde jaar ook werd uitgebracht.

4 En verschijnt ook in televisieshows

Hoewel Trejo voornamelijk gecast is als filmacteur, heeft hij ook een succesvolle carrière op televisie met rollen in meer dan zeventig shows. Sommige van deze series omvatten Baywatch, NYPD Blue, King of the Hill, Monk, Desperate Housewives, The Young and the Restless, Breaking Bad en andere.

3 Trejo is een restauranteigenaar

Naast het spelen van een drugsbaron of een lieve oom in films, heeft Trejo een succesvolle baan buiten de lichten en camera's. De getalenteerde acteur is ook een succesvolle restaurateur met ongeveer drie verkooppunten op zijn naam. Trejo opende Trejo's Tacos, de eerste van de franchise, in 2016 en volgde het jaar daarop nog twee winkels Trejo's Cantina en Trejo's Coffee & Donuts.

2 Stemacteren voor videogames

Danny tilt acteren naar een heel nieuw niveau, dus het is geen verrassing dat hij net zo'n veelzijdige acteur is als getalenteerd. Naast acteren op het scherm leent Trejo ook zijn stem als stemacteur in videogames.

Trejo heeft zijn stem geleend aan populaire videogames zoals Grand Theft Auto: Vice City (2002), Grand Theft Auto: Vice City Stories (2006) en Fallout: New Vegas (2010). Daarnaast was hij ook te zien in Call of Duty: Black Ops (2010), Taco Run! (2018) en Call of Duty: Black Ops 4 (2019).

1 De acteur doet ook dienst als auteur

Danny Trejo is het levende bewijs dat je zoveel dingen kunt doen als je wilt en in elk ervan uitblinkt. Behalve dat hij een Taco-imperium van meerdere miljoenen dollars bezit en een veelzijdige acteur is, is Danny Trejo ook een gepubliceerde auteur. Zijn kookboek is gepubliceerd en te koop.

Als je trek hebt in taco, maar niet in de buurt van zijn restaurants woont, is dat prima. Loop gewoon een boekwinkel binnen en pak een ondertekend exemplaar van zijn gepubliceerde kookboek en leer hoe je heerlijke taco's maakt. Je voegt zeker een paar dollar toe aan het vermogen van de acteur als je toch bezig bent.

Als het woord icoon wordt genoemd, moet Danny zeker in je opkomen. Van een opgesloten bokser tot een van Hollywood's topacteurs, Trejo is net zo inspirerend als ze komen!

Aanbevolen: