9 Beroemdheden die in paranormaal begaafden geloven

Inhoudsopgave:

9 Beroemdheden die in paranormaal begaafden geloven
9 Beroemdheden die in paranormaal begaafden geloven
Anonim

Of het nu mediums zijn die de doden channelen, tarotkaartlezers of handpalmlezers, paranormaal begaafden verzilveren al jaren beroemdheden. Goeroes lijken net zo goed deel uit te maken van Hollywood als acteurs en camera's. Zoek niet verder dan Aimee Simple McPherson, die ooit beweerde dat ze de doden kon kanaliseren tijdens de Gouden Eeuw van Hollywood. Maar zelfs vandaag de dag trekken paranormaal begaafden zoals Carissa Schumacher spraakmakende klanten aan, die ook zeer diepe zakken hebben en haar $ 1.000 per uur kunnen betalen.

Niet alle beroemdheden betalen voor hun paranormale behandelingen, sommige beroemdheden geloven zelfs dat ze zelf paranormaal begaafden zijn. Of ze nu uitbesteden of doe-het-zelf paranormaal begaafden zijn, we weten zeker dat deze beroemdheden echte gelovigen zijn in ESP.

9 Megan Fox gelooft dat ze paranormale krachten heeft

Megan Fox is een fan van alles wat metafysisch is. Zoals veel vrouwen van haar leeftijd, is ze een onvermurwbaar gelovige in astrologie, evenals geestdieren, tarotkaarten en ja paranormale mediums. In feite is ze een van de eerder genoemde beroemdheden die geloven dat ze paranormale krachten heeft, en ze spande ze zo goed mogelijk aan in een van haar optredens in Conan.

8 Jennifer Aniston is een cliënt van een spraakmakende paranormaal begaafde

De Friends-ster heeft een lange geschiedenis in het gebruiken van haar uitzonderlijk grote vermogen om allerlei new-agebehandelingen, goeroes en paranormaal begaafden te financieren. Onlangs is ze een van de meest frequente en toegewijde beschermheren van paranormaal begaafde Carissa Schumacher geworden. Schumacher beweert dat ze haar volgelingen mee kan nemen op "reizen" waar ze contact zullen maken met de natuur en de geestenwereld, en uiteindelijk in staat is om een goddelijkheid te kanaliseren die ze "Yeshua" noemt, wat de Hebreeuwse naam voor Jezus is. Schumachers relatie met Aniston en andere beroemdheden werd in 2021 geprofileerd door de New York Times.

7 Drew Barrymore had iemand "Channel The Dead" in haar show

Een andere paranormaal begaafde is Ana Raimondi, die in feite John Edwards vervangt als de communicator van de doden. Edwards is een man die ooit een show had waarin hij (naar verluidt) met de doden sprak op NBC, maar hij is sindsdien uit het publieke oog verdwenen. Nou, zelfs nu Edwards weg is, heeft Raimondi je gedekt voor mensen, ze channelt de doden en deed dat voor Drew Barrymore tijdens een recent optreden in een talkshow.

6 Rob Lowe verwijst veel vrienden naar zijn paranormaal begaafde

Sorry, maar we zijn nog niet klaar met Carissa Schumacher, want ze is ongetwijfeld de meest prominente paranormaal begaafde van onze tijd dankzij haar lange lijst van donateurs van beroemdheden. Hoewel Jennifer Aniston een van haar beste klanten is, is Parks and Recreation-ster Rob Lowe dat ook. De beroemde klanten van Schumacher verwijzen voortdurend naar andere beroemdheden, en ze noemt deze verwijzingsnetwerken haar "bomen" en Rob Lowe is verantwoordelijk voor veel van de verwijzingen naar dit vermeende medium en de "takken" van zijn "boom" zijn vrij uitgebreid.

5 Rooney Mara verdedigt haar paranormaal begaafde volhardend

Je zou waarschijnlijk een heel boek kunnen schrijven over alle beroemde klanten van Carissa Schumacher, maar omwille van tijd en ruimte zullen we ons concentreren op slechts enkele van de meest prominente, en we zullen die lijst afsluiten met The Social Network-ster Rooney Mara. Mara was een van Schumachers eerste beroemde klanten en tot op de dag van vandaag zal ze de paranormaal begaafde onvermurwbaar verdedigen tegen kritiek op fraude of uitbuiting.

4 Brad Pitts paranormaal begaafde waarschuwde hem voor zijn scheiding

Net als zijn ex Jennifer Aniston heeft de acteur zijn fenomenale rijkdom gebruikt om in de loop der jaren verschillende paranormaal begaafden te raadplegen. Hij is al het langst een cliënt van paranormaal Ron Bard en naar verluidt heeft de paranormaal begaafde hem gewaarschuwd voor zijn scheiding van Angelina Jolie. Meest recent werd Pitt een beschermheer en volgeling van, ja, je raadt het al, Carissa Schumacher.

3 Khloe Kardashian is ervan overtuigd dat ze paranormale krachten heeft

Hoewel geen klant van Carissa Schumacher, althans nog niet, is de oudste Kardashian-dochter ervan overtuigd dat ze zelf paranormale krachten heeft. In het seizoen 2016 van Keeping Up With The Kardashians nodigde ze Tyler Henry, de ster van Hollywood Medium, uit bij Kardashian thuis. Hoewel ze gelooft dat ze paranormale krachten heeft, denkt ze niet dat ze een almachtig medium is dat tot de doden kan spreken. "Ik denk niet dat ik haar handpalm zou kunnen lezen, maar ik heb een heel goede intuïtie en ik voel energieën en geesten heel goed." De jongste Kardashiaanse zus zei ook: "Ik zeg niet 'Oh mijn God, er is een geest in de hoek!' Maar ik weet wanneer ik iets voel en ik betuig dat respect."

2 Goldie Hawn en Kate Hudson geloven allebei dat ze de doden kunnen voelen

De Laugh-In-ster en beroemde komische actrice is in het echte leven een zeer spiritueel persoon. Ze mediteert en is een praktiserend zenboeddhist (hoewel ze ook het jodendom beoefent), maar ze gelooft ook in paranormale krachten. Haar dochter, Kate Hudson, is ook een zeer spiritueel persoon en beiden geloven dat ze de doden kunnen zien. Nee, ze hebben niet het zesde zintuig (hoe cool zou dat zijn!?) Hudson legde in een interview met Alan Carr uit: "Het is niet echt zien, het is een geest voelen. Een vijfde energie. Ik geloof in energie." Dat gezegd hebbende, beweert Hudson wel eerder spoken te hebben gezien.

1 Kendall Jenner denkt dat ze een paranormale gave heeft

Net als haar oudere zus is Kendall Jenner ook een gelovige. Jenner beweert een ongelooflijke intuïtie te hebben en dat "minstens zeven verschillende paranormaal begaafden" haar hebben verteld dat ze de gave heeft, om zo te zeggen. Toegegeven, intuïtie en paranormale begaafdheid zijn niet dezelfde dingen, intuïtie is gewoon vertrouwen op je gevoel, het is niet hetzelfde als de toekomst kunnen voorspellen of de doden kunnen kanaliseren, maar Jenner lijkt te denken dat haar intuïtie meer is dan alleen een buikgevoel reactie.

Aanbevolen: