Een paranormaal begaafde moedigde deze 'Euphoria'-ster aan om te acteren

Inhoudsopgave:

Een paranormaal begaafde moedigde deze 'Euphoria'-ster aan om te acteren
Een paranormaal begaafde moedigde deze 'Euphoria'-ster aan om te acteren
Anonim

Euphoria zou niet compleet zijn zonder haar zelfverzekerde bijenkoningin Maddy Perez. Alexa Demie, van wie het gerucht gaat dat ze haar echte leeftijd vervalst, heeft van het personage een populaire mode- en schoonheidsreferentie gemaakt, evenals een 'baddie-inspiratie' voor haar onbeschaamde, snarky oneliners. Maar net als Maddy heeft Demie ook momenten van twijfel aan zichzelf gehad. Dankzij een paranormaal begaafde ging ze verder met het veroveren van haar doorbraakrol. Hier is hoe.

Een helderziende vertelde Alexa Demie dat 'acteren in haar DNA zit'

Demie was nerveus over haar doorbraakrol in Waves waarin ze snel werd gecast. "Auditie. FaceTime. Ik ben in Florida", vatte ze het proces samen. Ze zocht toen de begeleiding van een paranormaal begaafde in Los Angeles."[De paranormaal begaafde] had zoiets van: 'Je bent te streng voor jezelf', zoals, 'Acteren zit in je DNA. Het is de bedoeling dat je dit doet, vertrouw het gewoon, en het wordt een van je beste, beste rollen.' Dus ik dacht: 'Oké!'", vertelde ze aan Vulture. Ze herinnerde zich dat ze de sessie bij de thee had gehad, aan een tafel naast Paul Rudd.

De ster uit het midden van de jaren 90 onthulde ook dat ze een genezer ziet om aan haar relatie met haar moeder te werken. "Dit is een vrouw die als kind en met identiteit veel worstelde en me heel jong kreeg", zei Demie over haar moeder. "En toen ik ouder werd, begon ik een beetje meer vergevingsgezind te zijn, maar ik denk dat als je jong bent, juist, je bent net als, je bent zo boos. Ik ben niet zoals, ik kan het niet uitstaan je niet meer! Weet je wat ik bedoel? Ik begrijp waar ze vandaan komt.' Ze voegde eraan toe dat haar moeder haar ultieme cheerleader is. "Ze is zeker opgewonden en trots op me", vertelde ze. "Ze zegt altijd: 'Je bent een geweldige actrice, je bent een geweldige actrice.'"

Hoe Alexa Demie de rol van Maddy Perez in 'Euphoria' belandde

Demie belandde haar rol in Euphoria door een gemiste kans. "Ik deed auditie voor de film Never Goin' Back van [regisseur] Augustine Frizell, een jaar voor de Euphoria-auditie, en ik stond op het punt de rol te krijgen en ik deed het niet", vertelde de actrice aan W Magazine. "Maar ze e-mailde me en zei: 'ik hou van je, we gaan samenwerken.' Een jaar na die datum mailde ze me over Euphoria." De Mainstream-ster had het acteren bijna opgegeven. "Destijds was ik zo ontmoedigd om te acteren omdat ik geen scripts kreeg waar ik van hield", zei ze.

Ze vervolgde: "Ik ben erg kieskeurig over de scripts die ik koos om te doen, omdat je zoveel persoonlijke energie geeft dat je voorzichtig moet zijn. Ik dacht dat ik een pauze zou nemen van acteren en muziek maken, en toen kreeg ik het Euphoria-script en ik wist dat ik hier deel van moest uitmaken." Demie vertelde Vulture dat Euphoria's controversiële maker Sam Levinson haar persona in Maddy heeft verwerkt."Ik hou van maffiafilms met elk bot in mijn lichaam. En dus… ik vertelde dat aan Sam en hij schreef het in mijn karakter", onthulde ze.

Voordat ze de rol scoorde, zag Demie al synchroniciteiten die haar vertelden dat ze het zou krijgen. "Toen ik naar de auditie reed, zag ik Jacob [Elordi] lopen en dacht: 'Dat is Nate.' Ik wist het gewoon', zei ze over de tekens. "En toen hadden ze me verteld dat Zendaya voor Rue was, en ik zag een kentekenplaat met 'ZISRUE' - en we noemen haar allemaal Z. Al deze gekke dingen. Ik ging zelfs naar een broodjeszaak en kreeg een sandwich en de kaas heette Euphoria. Al deze synchroniciteit rond de show begon te gebeuren toen ik bezig was het te krijgen."

Alexa Demie had het moeilijk met naaktscènes in 'Euphoria'

Demie had aanvankelijk bedenkingen bij de inhoud van de show voor volwassenen. D. A. R. E bekritiseerde Euphoria met name vanwege de weergave van drugs, seks en geweld. "Toen ik het script las, dacht ik: dit is allemaal logisch en ik wil het doen", vertelde de Nineteen on Fire-ster aan Vogue."De naaktheid was - het was moeilijk voor mij, want ik ben, weet je, ik ben niet echt… ik voel me gewoon niet op mijn gemak als dat in het openbaar. Dus het was moeilijk voor mij. Maar het zeker, zoals ik al zei, trok me uit mijn comfortzone, en nadat ik het deed, keek ik ernaar en het is gewoon… het is niet zo serieus."

Maar als we haar favoriete onderdeel van de show zouden moeten raden, zou het het stylingproces zijn. "Ik was dit seizoen weer echt hands-on met de kostuums, de make-up", zei Demie in een e-mail aan Insider. "Ik denk dat dat een ongelooflijk belangrijke rol speelt in de manier waarop het voelt en in de manier waarop ik haar portretteert." De Leopard Limo-zangeres vertelde eerder aan W Magazine dat "het leuk is als je je kunt kleden naar je karakter" en dat ze "het mooi houdt Maddy."

Aanbevolen: