Hoe Will Smith Bruce Willis door een moeilijk moment hielp

Inhoudsopgave:

Hoe Will Smith Bruce Willis door een moeilijk moment hielp
Hoe Will Smith Bruce Willis door een moeilijk moment hielp
Anonim

Bruce Willis en Will Smith zijn twee van de meest iconische artiesten van onze generatie. Gecombineerd hebben ze een prijzenkast verzameld met twee Primetime Emmy Awards, een Golden Globe, de ene Oscar die Smith dit jaar eindelijk in de wacht sleepte bij de Academy Awards en zijn vier Grammy's.

De afgelopen weken waren voor beiden echter nogal moeilijk en dreigen op de een of andere manier een einde te maken aan hun illustere carrières. Smith, natuurlijk berucht om zijn historische Oscar-overwinning met zijn aanval op komiek Chris Rock na een grap over zijn vrouw, Jada's alopecia.

De gevolgen van dat debacle hebben een negatief effect gehad op de carrière van de ster op Onafhankelijkheidsdag, waarbij veel van zijn aankomende projecten zijn opgeschort. Willis, aan de andere kant, zag zijn werk in gevaar komen na zijn diagnose met afasie, een taalstoornis die het vermogen van de patiënt om coherent te communiceren aantast.

Het is niet de eerste grote uitdaging die de Die Hard-acteur heeft moeten doorstaan, want hij kreeg ruzie met en scheidde van zijn eerste vrouw Demi Moore in 2000. Gelukkig voor hem was Smith bij de hand om hem te helpen door de situatie te navigeren.

Hoe hebben Bruce Willis en Demi Moore elkaar voor het eerst ontmoet?

Halverwege de jaren tachtig was Demi Moore verloofd met acteur Emilio Estévez, met wie ze van plan was in december 1986 te trouwen. Die plannen werden echter afgeblazen - naast de verloving zelf. Desalniettemin woonde Moore de première bij van Estévez' film Stakeout uit 1987, waar ze Bruce Willis voor het eerst ontmoette.

In een memoires uit 2019 onthulde Moore hoe het was om voor het eerst verliefd te worden op Willis. 'Bruce was zo dapper - op zijn eigen onstuimige manier, een echte heer. Toen ik zei dat het tijd was om naar huis te gaan, bood hij aan om me naar mijn auto te brengen', schreef ze in het boek, getiteld Inside Out.

'Toen hij om mijn nummer vroeg, voelde ik een golf van schoolmeisjes fladderen,' vervolgde ze. 'En terwijl hij het opschreef, trilden zijn handen. Hij was zo kwetsbaar op dat moment. Al zijn bravoure was weg.'

Tegen het einde van dat jaar waren de twee al door het gangpad gelopen. Ze zouden samen drie dochters krijgen: Rummer, Scout en Tallulah.

Hoe heeft Will Smith Bruce Willis geholpen bij zijn scheiding van Demi Moore?

Na meer dan tien jaar samen te hebben doorgebracht, kondigde de toenmalige publicist van Demi Moore aan dat zij en Bruce en Willis op 24 juni 1998 hun eigen weg gingen. was voortgekomen uit te veel tijd apart doorgebracht, aangezien elk van hen hun zeer succesvolle individuele carrière nastreefde.

In oktober 2000 vroeg het paar een echtscheiding aan - die hen op dezelfde dag officieel werd toegekend. Willis zou later komen onthullen hoe hard die klap voor hem was geweest, als een man die zijn best had willen doen voor zijn gezin. "Ik had het gevoel dat ik gefaald had als vader en echtgenoot door het niet te laten werken," zei hij.

Het was tijdens deze zeer donkere periode van zijn persoonlijke leven dat Will Smith contact opnam met Willis en advies gaf over hoe om te gaan met de ontberingen van echtscheiding. "Ik moet Will Smith de eer geven", onthulde de acteur in een interview in 2007 met Playboy. "Tijdens zeer donkere uren sprak hij er met mij over.

Wat heeft Will Smith aan Bruce Willis verteld over het omgaan met echtscheiding?

Will Smith en zijn vrouw, Jada Pinkett, hebben veel uitdagingen doorgemaakt in hun eigen huwelijk. Misschien voelden ze zich daarom vaak - zoals Smith ooit onthulde - verplicht om contact op te nemen met beroemdheden die een breuk met hun significante ander moesten doormaken.

"Elke keer als iemand in Hollywood uit elkaar gaat, gaan Jada en ik uitzoeken waarom", werd hij geciteerd door de Daily Mail in 2005. In het geval van Bruce Willis en Demi Moore legde hij uit dat hun gesprekken lang waren en gedetailleerd.

"Met Bruce en Demi hebben we uren met ze gepraat, gewoon proberen te begrijpen wat er is gebeurd", zei Smith. In het Playboy-interview onthulde Willis die meer ingewikkelde details van hun gesprek.

"[Will] zei: 'Kerel, je moet doen wat nodig is om de kinderen en alle echtgenoten of de vriendin bij elkaar te krijgen. Je moet je kinderen laten zien dat het in orde is,'" Willis legde uit, voordat hij zijn dankbaarheid uitte voor de helpende hand: "Het was alsof er een licht aanging… Ding! Dus Will, bedankt."

Aanbevolen: