Hoeveel verdient Mandy Moore met 'This Is Us'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Mandy Moore met 'This Is Us'?
Hoeveel verdient Mandy Moore met 'This Is Us'?
Anonim

Ze is misschien begonnen als een popster uit de jaren 90, maar de wereld zou snel beseffen dat Mandy Moore meer inhield dan ze aanvankelijk liet blijken. Haar acteerkarbonades, om te beginnen, kregen ook ieders aandacht. Moore heeft misschien alleen een bijrol geboekt in de Disney-klassieker The Princess Diaries, maar slechts een paar jaar later kreeg ze de hoofdrol in de verfilming van Nicholas Sparks' A Walk to Remember tegenover Shane West.

Door de jaren heen genoot Moore een relatief gestage stroom van werk. Ze moest ook doorgaan met haar muziek. En toen, in 2016, werd Moore gecast als matriarch Rebecca Pearson in het populaire NBC-drama This Is Us. Voor de actrice heeft dit geleid tot haar eerste Emmy- en Golden Globes-nominaties. De show heeft Moore geholpen zich te vestigen als een grote Hollywood-ster. En het blijkt dat het vanaf het begin financieel lonend is geweest om op This Is Us te zijn voor de actrice.

Mandy Moore was klaar om te stoppen met acteren voordat 'This Is Us'

Na de hoofdrol in A Walk to Remember speelde Moore ook in andere hitfilms. Deze omvatten de romantische komedies License to Wed met wijlen Robin Williams en Omdat ik het zei met Diane Keaton. De actrice verscheen als zichzelf in de HBO-serie Entourage en speelde in de kortstondige dramedy Red Band Society met Oscar-winnaar Octavia Spencer.

Later had Moore echter het gevoel dat haar acteercarrière een probleem had, zo erg zelfs dat ze het gevoel had het helemaal op te geven. "Ik had vier mislukte tv-pilots gedaan", herinnert de actrice zich. "Dus ik was op het punt waar ik dacht: 'Misschien is dit acteerwerk voor mij gedaan'. Zoals, 'Misschien moet ik het ophangen en teruggaan naar Florida, naar school gaan, mijn hand proberen bij iets anders.”

Zomaar, echter, This Is Us kwam langs. Dat gezegd hebbende, moest Moore hard werken om uiteindelijk haar rol te bemachtigen. In een video waarin ze haar auditieproces voor de show opnieuw bekeek, herinnerde de actrice zich: De feedback was: 'Ze vonden je echt leuk. Maar nu gaan ze een heleboel mensen lezen in New York en in het hele land, en hopelijk horen we over een paar weken terug.'”

Moore kwam erachter dat ze de rol "vijf of zes weken later" kreeg na geweldige chemie tijdens een lezing met (haar echtgenoot op het scherm) Milo Ventimiglia. Ze kwam ook aan boord van de show met een relatief royale startvergoeding.

Dit is hoeveel Mandy Moore verdient van 'This Is Us'

Rond de tijd dat Moore This Is Us boekte, moest ze nog echt naam maken op televisie. Het lijkt er echter op dat haar eerdere rollen voldoende waren om het tarief per aflevering van de actrice tijdens het eerste seizoen op $ 85.000 te brengen. Moore eindigde ook als een van de best betaalde talenten op de set, waarbij mede-ster (en echtgenoot op het scherm) Milo Ventimiglia hetzelfde bedrag werd betaald.

Naarmate de serie steeds succesvoller werd, begon Moore veel meer van de show te maken. Nadat de show bijvoorbeeld 10 Emmy-knikken en drie Golden Globe-nominaties verdiende na het eerste seizoen, ontvingen de hoofdrolspelers van de cast naar verluidt $ 250.000 contante bonussen.

Later, net voordat het derde seizoen van start ging, begon de kerncast naar verluidt opnieuw te onderhandelen waardoor het salaris van Moore steeg naar $ 250.000 per aflevering. Co-sterren Ventimiglia, Sterling K. Brown, Chrissy Metz en Justin Hartley kregen hetzelfde salaris. Dat leverde elke ster in wezen $ 4,5 miljoen per seizoen op.

Destijds maakte Moore ook duidelijk dat ze voor iedereen gelijk loon wilde. "Ik denk dat als het gaat om alle dingen met ons, we niet alleen een groep acteurs zijn die samenwerken, maar we beschouwen onszelf als een familie", legde de actrice uit tijdens een toespraak op PaleyFest L. A.

“En dus in de zaken van het leven, en liefde, en zaken, en alles daartussenin, heb ik het gevoel dat we altijd bij elkaar zouden blijven. Het zou niet goed voelen om het op een andere manier te doen.”

Moore heeft sindsdien de snelheid gelijk gehouden met haar mede-hoofdco-sterren en als zodanig hebben ze als groep opnieuw onderhandeld toen de show op weg was naar zijn zesde en laatste seizoen. Naar verluidt vroegen ze om een salarisverhoging, hoewel het onduidelijk is of NBC deze heeft toegekend. Aan de andere kant wordt aangenomen dat ze elk een contante bonus van $ 2 miljoen hebben ontvangen.

Moore en andere originele sterren probeerden ook te lobbyen voor castlid Jon Huertas om dezelfde bonus te ontvangen, in plaats van de $ 1 miljoen die hij zou krijgen. Er wordt echter aangenomen dat hun verzoek om Huertas om tariefpariteit te krijgen, mislukt. En volgens sommige accounts hebben Moore en haar co-sterren naar verluidt enkele van hun eigen bonussen gebundeld om aan Huertas te geven. Zelfs als dat het geval zou zijn, is de tijd van de actrice in de show over het algemeen nog steeds behoorlijk lucratief.

Het laatste seizoen van This Is Us wordt momenteel uitgezonden. Afgezien hiervan blijft het volgende project op het scherm van Moore onduidelijk. Aan de andere kant lijkt het erop dat de actrice zich voorbereidt om later dit jaar met haar nieuwe muziek op pad te gaan. Haar In Real Life-tour begint in juni.

Aanbevolen: