Hier is waarom 'Dit zijn wij' zo populair is

Inhoudsopgave:

Hier is waarom 'Dit zijn wij' zo populair is
Hier is waarom 'Dit zijn wij' zo populair is
Anonim

Drama-tv-serie This is Us is gemaakt door Dan Fogelman en werd voor het eerst uitgezonden op NBC in 2016. Het Amerikaanse familiedrama beslaat verschillende tijdframes waarin het gezin van twee ouders en hun drie geliefde kinderen wordt gevolgd. Het verhaal draait om de moeder die het leven schonk aan een drieling waarbij een van de drie kinderen stierf. Het echtpaar besloot op dezelfde dag nog een baby te adopteren, die werd achtergelaten bij een plaatselijke brandweerkazerne om hun gezin weer compleet te maken. De cast bestaat uit Mandy Moore, Milo Ventimiglia, Justin Hartley, Sterling K. Brown en Chrissy Metz.

De serie is genomineerd voor talloze prijzen en de tv-serie is een enorme hit voor de kijkers. Een van de ster Sterling K. Brown won zelfs een NAACP Image Award, een Emmy, Golden Globe en Critics 'Choice Award voor zijn vertolking van de rol van Randall Pearson. De serie is nu een van de grootste hitseries in de VS en maakt zich nu op om de show voor eens en altijd te beëindigen. Nu de serie gepland staat om in mei 2022 eindelijk te eindigen, kijk eens naar de vele redenen waarom mensen van de show leken te houden.

8 Dit zijn wij toont het echte ouderschap

De show toont een geweldig voorbeeld van echt ouderschap. Het is de eerste show in lange tijd die laat zien hoe het is om een ouder, een kind en een broer of zus te zijn. De dialogen tussen de personages zijn het perfecte voorbeeld van hoe het er in het echt aan toe gaat. De show heeft de perfecte combinatie van geestige, gebrekkige, emotioneel overtuigende en zelfspot karakters van de show. Iedereen lijkt het de hele tijd eens te zijn, elke keer dat de personages praten. Sommige series tonen ouderschap op tv, dat zo anders leek in het echte leven.

7 De imperfectie van de personages

De imperfectie van de personages in de show is gewoon herkenbaar voor iedereen. Alle personages zijn in de war en niemand is perfect, wat de show geloofwaardig maakt. Mandy Moore, die speelt als Rebecca, is egoïstisch en loog tegen William, en ze zegt geen aardige dingen tegen Jack. Jack daarentegen drinkt gewoon te veel, terwijl Kevin een egocentrisch persoon is die ook erg behoeftig is. Kath kan ook een hete puinhoop zijn, terwijl Toby een eikel is. Iedereen lijkt zijn eigen gebreken te hebben waardoor de kijkers empathisch zijn voor de personages. Het is duidelijk dat niemand perfect is, en de serie laat perfect zien dat het oké is om gebreken te hebben.

6 De strijd van de personages voelen

Het worstelen met gewicht is iets dat bijna iedereen op een bepaald moment in zijn leven heeft meegemaakt. De meeste meisjes gingen voor de spiegel van hun kast staan om wat kleren te passen. De kleding is misschien te strak geworden, wat kan leiden tot frustraties en problemen, vooral voor moeders die net hun baby's hebben gekregen. Kate is open en eerlijk over haar worstelingen als het gaat om haar zwaarlijvigheid, wat een stem geeft aan wat iedereen stilletjes tegen zichzelf lijkt te zeggen. De kijkers lijken Kate aan te moedigen met haar strijd om die extra gewichten te verliezen in de hoop hun eigen persoonlijke strijd tegen hun eigen gewicht te winnen.

5 De fantastische verhaallijn

Een van de belangrijkste attracties van de show voor de kijkers zijn de geweldige verhaallijnen van This is Us, waardoor de kijkers bleven verlangen naar meer. De verhaallijn zorgt ervoor dat de kijkers steeds weer op de hoogte blijven. De eer voor deze geweldige verhaallijn is Dan Fogelman die de serie heeft gemaakt en die ook verantwoordelijk is voor het schrijven van de 54 afleveringen van This is Us. Wat de verhaallijn zo goed maakt, is dat het publiek zich afvraagt over het ontbrekende stukje van de puzzel terwijl het verhaal tegelijkertijd achteruit en vooruit gaat.

4 De Komedie

Hoewel de show het merendeel van de tijd meer een serieuze verhaallijn heeft, zijn er ook enkele komische elementen door de show die er wat lichte vibes in afgeven. Kate Pearson, gespeeld door Chrissy Metz, is het perfecte voorbeeld van een actrice die het voor elkaar kan krijgen om over te schakelen van het leveren van een optreden met zo'n emotionele en betekenisvolle uitvoering en uiteindelijk met gemak enkele one-liner-grappen te gooien. Chris Sullivan speelt als Toby Damon en is ook iemand die perfect enkele komische stunts kan uitvoeren in de show.

3 De nostalgie van de jaren 80

Niets is te vergelijken met het tijdperk van de jaren 80. Tijdens de flashback-scènes van Rebecca en Jack kunnen de mensen een glimp opvangen van hoe het leven er echt uitzag in de jaren 80, wat de meeste fans denken als de dagen waar mensen naar verlangen. Voorbij zijn de dagen van grote haren en sokken die zo cool en leuk leken. De hele sfeer van de scènes, of het nu de spijkerrok van Rebecca is of de slaapkamer van Randall en Kevin, is zo'n sfeer. Het dient als een eenvoudige wandeling naar de geheugenstrook van de jaren 80, waar de mensen hun kindertijd opnieuw kunnen bekijken terwijl ze wekelijks afstemmen.

2 De boeiende tijdlijnschakelaar

This Is Us verschilt van andere tv-series omdat het schakelt tussen verschillende tijdlijnen. Het wisselen van de tijdlijn maakt het verhaal interessanter omdat de gebeurtenissen uit verschillende tijdlijnen op de een of andere manier met elkaar verbonden zijn en uiteindelijk relevant zijn voor de huidige tijd als het element van de verhaallijn. Omdat de serie niet in de gebruikelijke chronologische volgorde van gebeurtenissen wordt gespeeld, bouwt de show spanning en spanning op voor het publiek.

1 Het effectieve gebruik van muziek

Het gebruik van muziek in elke scène is het vermelden waard, omdat de achtergrondmuziek de emoties van de personages in het verhaal effectief weerspiegelt. De levering en uitvoering van de acteurs gecombineerd met de best passende muziek als achtergrond maakt de scène perfect. Het zangvermogen van Mandy Moore en Chrissy Metz is ook een geweldige toevoeging aan de show omdat het hun uitstekende vocale vermogen laat zien.

Aanbevolen: