Wat te verwachten van Olivia Rodrigo's 'Zure' documentaire

Inhoudsopgave:

Wat te verwachten van Olivia Rodrigo's 'Zure' documentaire
Wat te verwachten van Olivia Rodrigo's 'Zure' documentaire
Anonim

Krijg je een déjà vu? Olivia Rodrigo kondigde op 17 februari driving home 2 u aan, een SOUR-documentairefilm, en fans verloren al hun kalmte.

Olivia Rodrigo's faam groeide van de ene op de andere dag, toen ze voor het eerst verscheen in de Disney Plus-show, High School Musical: The Musical: The Series en vervolgens een begrip werd toen ze in januari 2021 haar debuutsingle 'rijbewijs' uitbracht Daarna haar nummer één album, SOUR, in mei.

De dag voordat ze haar nieuwe project aankondigde - de documentaire, plaagde Olivia een radio met willekeurige nummers, een later bleek een date te zijn en "gelukkiger" op de achtergrond, zoveel fans dachten dat het de muziek zou zijn video voor het nummer. Fans hadden echter nooit een hele documentaire over de popster verwacht. Met Rodrigo's eerste tour die op 5 april begint, is het uitbrengen van een kijkje achter de schermen van het album een geweldige manier om mensen enthousiast te maken over haar aanstaande live optredens.

Dit is wat je moet weten over 'naar huis rijden 2 u', Rodrigo's SOUR-film.

7 Wanneer en waar kun je de documentaire van Olivia Rodrigo bekijken

"driving home 2 u" gaat op vrijdag 25 maart in première op Disney+, een week voor de Grammy Awards, waarin Olivia Rodrigo zeven awards in de wacht sleept. Aangezien Rodrigo's bekendheid op de streamingdienst begon, is het alleen maar logisch dat het daar beschikbaar zou zijn om te bekijken. Zoals sommige dingen op Disney+, weten we niet zeker of het daar zal blijven of dat het een tijdelijk iets is. Vanwege de expliciete aard van haar liedjes, zal het echter interessant zijn om te zien hoe Rodrigo werkt rond de strikte regels van Disney.

6 'Olivia Rodrigo: Driving Home 2 U (A Sour Film)' bevat nummers met geheel nieuwe arrangementen

De teaser-trailer plaagt alle 11 nummers op het Sour-album van Olivia Rodrigo met nieuwe arrangementen met een liveband die haar volgt. Degene die werd geadverteerd, "jaloezie, jaloezie", lijkt meer een vrolijke, punkrockbeat te hebben in vergelijking met het origineel. Rodrigo heeft bewezen dat ze elk genre kan zingen, dus fans zijn enthousiast om te zien hoe ze sommige van haar nummers omwisselt en om haar sommige voor het eerst te zien spelen.

5 De roadtrip achter de schermen over de documentaire van Olivia Rodrigo

De film volgt de Grammy-genomineerde zangeres op een roadtrip terwijl ze reist van S alt Lake City, UT, waar ze begon met het schrijven van haar album, naar Los Angeles, met nooit eerder vertoonde beelden van het maken van het album. Tijdens de roadtrip, die Mojave Airplane Boneyard, Roy's Motel & Cafe, Red Rock Canyon State Park en Arcosanti omvat, neemt Olivia Rodrigo de fans mee op de reis van haar het maken van het album, inclusief het op tijd klaar krijgen van het album. "Het album komt over zeven dagen", zegt ze in de trailer, terwijl ze de zang nog opneemt.

4 speciale gasten op 'Driving Home 2 U'

Het is duidelijk dat Olivia Rodrigo de hoofdrol zal spelen in de show, maar ze heeft een aantal vrienden uitgekozen, samen met de producers van haar album, om haar te vergezellen in de documentaire. Volgens een persbericht van Vulture zullen Jacob Collier, Blu DeTiger en Towa Bird zich bij haar voegen. Het is onduidelijk of deze zangers haar zullen helpen bij het maken van de nieuwe arrangementen van de nummers of dat ze alleen zullen optreden.

3 Olivia Rodrigo's echte gevoelens over deze tijd van haar leven

Toen "rijbewijs" werd uitgebracht, begonnen geruchten de ronde te doen over wie het lied ging, haar vroegere relaties, en of ze echt met Joshua Bassett uitging of niet. Het was moeilijk voor een 17-jarig meisje om door te maken en fans zullen eindelijk haar gevoelens over dat alles en over het maken van het album te horen krijgen. "Je komt van deze plek van pijn, en het lukt je om er iets van te maken waar je trots op bent… er is niets beters dan dat", zei ze in de trailer. Rodrigo lijkt klaar om alles te vertellen. Maak je klaar voor intieme interviews.

2 Wie werkt er achter de schermen aan de documentaire van Olivia Rodrigo?

Dan Nigro produceerde het veelgeprezen album van Olivia Rodrigo, SOUR. Maar wat betreft "driving home 2 u" wordt geproduceerd door Interscope Films en Super Club. De regie is in handen van Stacey Lee. Lee is een documentaire filmregisseur uit Nieuw-Zeeland.

1 Hoe 'Driving Home 2 U' zich verhoudt tot de andere video's van Olivia Rodrigo

Olivia Rodrigo is geen onbekende in het uitbrengen van muziekvideo's en muziekuitvoeringen waar haar fans van kunnen genieten. Omdat Rodrigo het schoolbal miste vanwege de COVID-19-pandemie, bracht ze 'SOUR Prom Concert Film' uit, waar haar en haar vrienden zich tot in de puntjes kleedden en ze haar liedjes voor het eerst live uitvoerde. Het werd exclusief uitgebracht op haar YouTube-pagina op 30 juni 2021. Wat betreft hoe "driving home 2 u" zich zal verhouden tot "SOUR Prom", de documentaire zal dieper ingaan op het maken van het album en haar leven tijdens het maken ervan.

Aanbevolen: