RHONJ' Seizoen 12 Aflevering 4 Review: 'Shady Down The Shore

Inhoudsopgave:

RHONJ' Seizoen 12 Aflevering 4 Review: 'Shady Down The Shore
RHONJ' Seizoen 12 Aflevering 4 Review: 'Shady Down The Shore
Anonim

In de aflevering van Real Housewives van deze week uit New Jersey gaat de cast naar de kust, maar het lijkt erop dat zelfs een reis naar het strand de spanningen niet kan verminderen tussen de groep!

'Shady Down The Shore' gaat verder waar 'A Very Jersey Kegger' ophield, met Jackie Goldschneider en Dolores Catania gevaarlijk dicht bij een fysieke woordenwisseling op het studentenfeest van de eerste.

Hun drama kwam tot stand nadat Jackie Dolores ervan beschuldigde Jennifer Aydin niet terug te hebben in de nasleep van de onthullingen van Margaret Joseph over Bills affaire.

Tot nu toe heeft een groot deel van dit seizoen te maken gehad met de gevolgen van Margaret's onthullingen, en Jennifer is gedwongen te beoordelen op wie ze kan leunen voor ondersteuning.

'Shady Down The Shore' gaat in dezelfde geest verder, maar met de introductie van een nieuw drama, is het veilig om te zeggen dat dit seizoen nog maar net is begonnen!

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor 'RHONJ' seizoen 12, aflevering 4

Dolores' en Jackie's gevecht gaat snel voorbij

Ondanks dat het bijna op het einde van 'A Very Jersey Kegger' uit de hand liep, verdwijnt het gevecht van Dolores en Jackie vrij snel.

Nadat Frank Catania tussenbeide komt om zijn ex-vrouw te kalmeren (waarbij hij erop wees dat ze in haar jonge jaren bekend stond als een 'straatvechter'), vertelt Dolores aan Jennifer dat als ze vindt dat ze niet genoeg krijgt steun van haar, ze moet dat rechtstreeks zeggen, in plaats van via een kapotte telefoon.

Jennifer geeft toe dat Margarets affaire haar triggerde

Zodra de situatie tussen Dolores en Jackie is geëscaleerd, stappen Margaret en Jennifer uit de groep om hun problemen voor eens en voor altijd op te lossen.

Jennifer erkent dat ze misschien veroordelend was over de vroege stadia van Margaret's relatie, maar biedt ook een punt om het allemaal in perspectief te plaatsen: ze werd getriggerd door Margarets affaire - en haar nonchalance erover.

Terwijl ze naar haar biechtstoel gaat, mijmert Jennifer, "Ik denk, wat als dit meisje met wie Bill me bedroog, opschepte over haar affaire met mijn man? Ik bedoel, als ik ooit gehoord heb dat…het is zo hartverscheurend."

Margaret vertelt Jennifer dat niets wat ze deed heeft bijgedragen aan de affaire

Terwijl Margaret uitlegt waarom ze ervoor koos om Bills affaire te verbergen, wijst ze erop dat ze zijn reputatie niet wilde bezoedelen, haar familie kwaad wilde doen… of zichzelf wilde openstellen voor kritiek dat ze niet genoeg had gedaan om te voorkomen het gebeurt in de eerste plaats.

Hierdoor moet Margaret haar verzekeren dat niets wat ze heeft gedaan tot de affaire heeft geleid.

Margaret deelt ook via de biechtstoel dat ze gelooft dat Jennifer "gehersenspoeld is om te denken dat alle vrouwen de schuld krijgen van het slechte gedrag van mannen - niet alleen 'de andere vrouw', maar ook de vrouw."

Margaret verzekert Jennifer verder dat ze zich niet rot hoeft te voelen voor "pijn" Bill - dringt erop aan, " jij bent degene die gekwetst is. "

Uiteindelijk komen de twee overeen om vrede te sluiten en hun problemen naar bed te brengen, zodat ze verder kunnen.

Dolores vertelt over haar scheiding van David Principe

Later in de aflevering, tijdens een familiebijeenkomst met Frank en de kinderen, onthult Dolores dat zij en David uit elkaar zijn gegaan.

Ze wijst er echter snel op dat ze er geen probleem mee zou hebben dat ze hun eigen relatie met hem voortzetten, en merkt op dat ze hem in hun leven heeft gebracht.

Een paar scènes later, tijdens de reis naar Jersey Shore, onthult Dolores dat ze heeft gehuild over de breuk - tot grote verbazing van Frank, die niet wist dat ze ook om hun scheiding had gehuild.

Dolores vertelt Teresa ook voor het eerst over de breuk op het strand, en deelt dat de reden dat ze niets eerder zei was, "het was niet gemakkelijk voor mij om te praten over, en… ik vat het heel slecht op."

Jennifer voegt twee en twee bij elkaar, vraagt of ze uit elkaar zijn gegaan op de dag van het studentenfeest, en merkt vervolgens op: "je was die dag bananen… ik weet dat je een opvliegend karakter hebt, maar nu is het logisch."

Dolores vertelt Jennifer wat Jackie zei toen ze hoorde over de affaire

Terwijl Dolores erkent dat haar breuk waarschijnlijk heeft bijgedragen aan het opblazen van Jackie, vertelt ze Jennifer dat wat haar gefrustreerd had, was dat Jackie beweerde haar terug te hebben, ondanks haar eerste reactie op de onthullingen van de affaire.

Dolores onthult dat Jackie's antwoord was dat Bill "zijn [expletive] niet in iemand anders had moeten steken", wat leidde tot een blik van afschuw op Jennifer's gezicht.

"Dat is het meest walgelijke, verachtelijke dat iemand ooit zou kunnen zeggen, " antwoordt ze, voordat ze naar haar biechtstoel gaat om de opmerkingen "wreed te noemen ".

Geruchten over Luis 'Louie' Ruelas Swirl, Once Again

Ondanks dat de groep zich lijkt op te warmen voor Louie in 'A Very Jersey Kegger', vooral na zijn pogingen om de familie Gorga-Giudice weer bij elkaar te brengen, begint de ondervraging van de cast opnieuw in 'Shady Down The Shore'.

Nadat Margaret een Instagram-bericht naar voren bracht, kwam ze erachter dat Louie "afschuwelijk" was en dat "zijn eigen familie hem niet mag" , meent Joe Benigno dat met, "zo veel onzin over hem, er moet wat vuur zijn."

Melissa en Joe zijn het er beiden over eens dat ze een aantal geruchten over hem hebben gehoord, maar gezien hoe gelukkig Teresa om hem heen was - en het feit dat hij de hele tijd bij haar was, was het bijna onmogelijk om hem te ondervragen.

Margaret's reactie? "Hij is charmant, hij ziet er goed uit… [maar] is ook een autoverkoper."

Teresa blaast op over de behandeling van Louie door de groep

Hoewel Teresa niet op de hoogte is van dat gesprek, krijgt ze uiteindelijk lucht van Louie's behandeling van de man zelf.

Teresa ze krijgt een telefoontje van hem - duidelijk van streek - en zet haar microfoon uit.

Kort daarna wordt Teresa ruzie gemaakt met een producer die haar heeft verteld dat Louie van streek is op de parkeerplaats.

Teresa vuurt terug dat hij zich niet had aangemeld om te worden mishandeld of in de publiciteit te komen, en, na te hebben gevraagd waarom ze nog steeds werd gefilmd, stormt ze weg.

Waar komt de groep vandaan?

'Shady Down The Shore' eindigt met Teresa die woedend wegrijdt, 'To Be Continued' op sleeptouw.

Wat betreft hoe de groep hieruit verder zal gaan, fans zullen gewoon moeten blijven afstemmen. Eén ding dat we echter zonder enige twijfel weten, is dit: seizoen 12 wordt zeker explosief!

Fans kunnen altijd en overal nieuwe afleveringen van Real Housewives of New Jersey bekijken op hayu.

Aanbevolen: