RHONJ Seizoen 12 Aflevering 5 Review: 'Jersey Shore Showdown

Inhoudsopgave:

RHONJ Seizoen 12 Aflevering 5 Review: 'Jersey Shore Showdown
RHONJ Seizoen 12 Aflevering 5 Review: 'Jersey Shore Showdown
Anonim

Het wordt spannend in Real Housewives van New Jersey, met de eerste cast-trip voor seizoen 12 die twee van de huisvrouwen gevaarlijk dicht bij een fysieke woordenwisseling brengt in de aflevering van deze week.

Vorige week zagen kijkers de serie OG, Teresa Giudice wegrennen van Jennifer Aydin's huis in Jersey Shore, na ruzie met een producer over de behandeling van haar nieuwe vriend Luis 'Louie' Ruelas door haar castgenoten.

'Jersey Shore Showdown' gaat verder waar 'Shady Down The Shore' ophield, maar terwijl Teresa's frustratie over haar mede-sterren een begin van het drama kan betekenen, leidt gekibbel tussen twee andere Housewives tot grote klappen, het begin van een geheel nieuwe, explosieve verhaallijn.

Teresa laat Jennifer aan haar lot over op de barbecue

'Shady Down The Shore' zag Teresa in Jennifer's Shore-huis logeren, in plaats van in haar eigen huis - een zet die werd gedaan om te voorkomen dat ze bovenop haar kinderen zat, maar die haar gastheer een ietwat ongemakkelijk verzoek deed. Dat wil zeggen, de barbecue die ze had gepland om te hosten, zou naar het huis van Jennifer moeten worden verplaatst.

Terwijl Jennifer er aanvankelijk mee instemde iedereen in haar ruimte te verwelkomen, maakt Teresa's afwezigheid de dingen beslist ongemakkelijk voor haar aan het begin van 'Jersey Shore Showdown', en ze klaagt dat ze zich in de steek gelaten voelt en aan haar lot wordt overgelaten in een situatie met mensen die ze niet leuk vindt, "echt leuk vindt."

Teresa arriveert bij de barbecue met Louie

Gelukkig voor Jennifer is Teresa's afwezigheid enigszins van korte duur, aangezien ze, Louie op sleeptouw, op het evenement arriveert, zodra iedereen is begonnen met eten.

Terwijl ze haar late aankomst echter probeert af te wijzen, heeft Jennifer tegen de tijd dat ze zich bij de groep voegt, de anderen verteld over haar onverwachte vertrek, en Traci-Lynn Johnson dringt er bij de anderen op aan om de situatie aan te pakken.

Margaret Josephs en Teresa maken ruzie over Louie

Nadat Teresa haar frustraties naar de groep heeft geuit over hun voortdurende ondervraging van Louie, richt ze zich op Margaret en wijst erop dat ze er het middelpunt van lijkt te zijn.

Dit brengt Margaret ertoe om te zeggen dat ze geen problemen had met Louie, maar vond dat hij de geruchten rond hem moest aanpakken - een suggestie waar Louie graag mee instemt.

Teresa ziet de zaken echter anders en stelt dat Louie zichzelf niet hoeft uit te leggen, ondanks zijn gretigheid om zijn kant van het verhaal te delen.

Louie dreigt uiteindelijk het feest te verlaten als Teresa hem niet laat spreken, en richt zich op de video, voor eens en voor altijd - hoewel Margaret naar haar biechtstoel gaat om te delen dat zijn verklaring dat hij niet wilde trouwen zijn ex klopte niet, aangezien hij in de video beweerde precies het tegenovergestelde te willen.

Hoewel Margaret beweert dat ze er overheen is, heeft ze nog steeds vragen - en iets zegt ons dat deze verhaallijn nog niet naar bed is gebracht.

Er ontstaat een gevecht tussen Jennifer en Melissa

In de nasleep van het gevecht van Teresa en Margaret, betoogt Joe Gorga dat Teresa roddels over Louie niet aan haar moet laten komen, omdat "iedereen gaat roddelen" - voordat ze wijst een gelegenheid waarbij Jennifer over hem had geroddeld.

Dit veroorzaakt een hele nieuwe ruzie, waarbij Jennifer naar Joe verwijst als "een klein meisje" die zich niet had moeten bemoeien met het gevecht van haar en Melissa.

Melissa neemt de opmerking niet licht op en rent naar Jennifer toe om haar vinger in haar gezicht te leggen, voordat Jennifer haar hand onderschept en haar arm wegdraait - wat alle aanwezigen ertoe aanzet om op te springen om te voorkomen dat de vecht om niet meer fysiek te worden.

Het gevecht zorgt ervoor dat iedereen die in het kusthuis van de Gorgas verblijft naar buiten stormt en de Aydins, Teresa en Dolores achterlaat.

Joe twijfelt aan Teresa's loyaliteit

In de nasleep van het gevecht van de avond ervoor, arriveren Teresa en Louie bij een ietwat ongeruste receptie op het roze themafeest van de Gorgas, waarbij Joe vertelt dat hij vond dat zijn oudere zus hem had moeten steunen tegenover Jennifer.

Hierdoor deelt Teresa mee dat ze niet dacht dat Jennifer echt kwaad bedoelde - maar Joe is niet helemaal overtuigd en herha alt dat als de rollen waren omgedraaid, ze zou hebben gewild dat hij haar kant had gekozen.

Het gaat van kwaad tot erger wanneer Traci-Lynn zegt dat Teresa in de situatie had moeten opkomen voor "familie" - en gezien Teresa's emotionele reactie op haar "proberen een gevecht te beginnen", zegt iets ons deze twee kunnen dit seizoen hun eigen klappen krijgen!

Fans wegen mee in de strijd en bestempelen Teresa als 'hypocriet'

In het licht van de explosiviteit van de aflevering van deze week, is het niet verwonderlijk dat fans veel te zeggen hebben over wat er aan de Jersey Shore is gebeurd.

In reactie op het bericht van @rhonjobsessed over het gevecht, hebben een aantal Instagram-gebruikers hun steun uitgesproken voor Jen - @jai.kathleen schrijven zelfs, " Het feit dat het volledige internet Team Jen" is naast een lachende emoji.

Een andere gebruiker wees er ondertussen op dat sinds Melissa "naar Jen was gelopen", ze niet kon beweren het slachtoffer te zijn in de situatie.

Wat betreft de reactie van de fans op Teresa's positie in het gevecht, I'm Always Right ging naar de Hayu YouTube-commentaarsectie om de OG te labelen als de, "grootste hypocriet. Eén regel voor haar en één regel voor alle anderen."

Sam Bisswell weergalmde die gevoelens en zei dat "je familie verdedigen werkt in twee richtingen", en meg Ezei dat Teresa geen recht had om boos te zijn dat de Gorga's Traci-Lynn er niet van weerhielden zich in te leven in de situatie waarin ze Jennifer de avond ervoor Joe had laten uitschelden.

Verschillende anderen waren echter van mening dat de Gorga's ook niet altijd Teresa's rug hebben gehad, dus waren ze niet in een positie om dat van haar te eisen.

Nu de reacties binnen blijven sijpelen, is het duidelijk dat 'Jersey Shore Showdown' fans aan het praten heeft gekregen - maar bovenal heeft het ze enthousiast gemaakt over wat er gaat komen.

Fans kunnen altijd en overal nieuwe afleveringen van Real Housewives of New Jersey bekijken op hayu.

Aanbevolen: