Ciara & Russell Wilson sloeg door PETA na adoptie van puppy

Inhoudsopgave:

Ciara & Russell Wilson sloeg door PETA na adoptie van puppy
Ciara & Russell Wilson sloeg door PETA na adoptie van puppy
Anonim

Ciara en Russell Wilson hebben onlangs een nieuw lid aan hun gezin toegevoegd met de adoptie van een puppy. De opwindende aankondiging van het paar werd echter snel overschaduwd door kritiek van PETA.

Ciara deelde het nieuws over de nieuwe hond van hun gezin op Moederdagweekend. Ze deelde een video op haar Instagram-pagina waarin zijzelf en Russell de bruine pup voor de camera introduceerden. "Maak kennis met BRONCO", schreef Ciara in het bijschrift. "De kinderen noemen haar Bronco Love Brownie:)" De zangeres suggereerde ook dat de hond een geschenk van haar man was en schreef: "De liefste verrassing. Ik hou van je schat @DangeRussWilson.”

Waarom PETA boos is op Ciara & Russell

Echter, binnen enkele dagen na de aankondiging, bracht People for the Ethical Treatment of Animals (PETE) een vernietigende verklaring uit waarin het beroemdheidspaar werd bekritiseerd omdat het winkelde in plaats van adopteerde.

In een gesprek met TMZ legde de organisatie uit dat de hond waarschijnlijk raszuiver is en geadopteerd is van een fokker, wat volgens hen is waar "moederhonden vaak worden opgesloten in vuile kooien en keer op keer worden gefokt totdat hun lichaam het begeeft."

"PETA roept het paar op om vriendelijkheid te verhogen door een metgezel voor deze pup te adopteren in plaats van de dakloze-dierencrisis aan te wakkeren, "vervolgde PETA, verwijzend naar een van Ciara's liedjes.

Tot nu toe hebben noch Ciara noch Russell commentaar geleverd op de kritiek van de organisatie op hun nieuwe hond.

Het nieuwe huisdier van het stel is mogelijk aangespoord door hun recente verhuizing. Vorige maand kwam het nieuws dat Ciara en Russell een herenhuis van $ 25 miljoen in Colorado hadden gekocht nadat ze hun landgoederen in Washington hadden genoteerd.

De beslissing om naar het buitenland te verhuizen kwam nadat Russell tekende bij de Broncos na een lange periode bij de Seattle Seahawks.

Het nieuwe pand van het paar heeft 20.000 vierkante meter aan leefruimte en ligt op 5,34 hectare - een goede pasvorm voor hun drie kinderen. Het wordt geleverd met 12 badkamers en 4 slaapkamers, evenals een garage voor 9 auto's, een thuisbioscoop, een binnenzwembad, een speelkamer en een overdekt basketbalveld.

Tegelijkertijd noteerden Russell en Ciara hun landgoed in Bellevue, Washington voor $ 28 miljoen. Ze kochten het oorspronkelijk voor $ 6,7 miljoen in 2015, wat neerkomt op een indrukwekkende waardestijging van 318%. Het huis is kleiner dan het huidige huis dat ze kochten, met een woonoppervlak van 11.000 vierkante meter. Het beschikt over 6 slaapkamers, een thuisgymnastiek, een dansstudio en een basketbalveld.

Het echtpaar was ook eigenaar van het aangrenzende land, dat ze hebben aangeboden om samen met het landgoed Bellevue te verkopen voor in totaal $ 36 miljoen.

Aanbevolen: