Welk personage uit 'Inventing Anna' werd het meest nauwkeurig weergegeven

Inhoudsopgave:

Welk personage uit 'Inventing Anna' werd het meest nauwkeurig weergegeven
Welk personage uit 'Inventing Anna' werd het meest nauwkeurig weergegeven
Anonim

De drama-miniserie Inventing Anna ging in première op Netflix in februari 2022 en werd al snel een van de grootste hits van het streamingplatform. De show is gemaakt door televisielegende Shonda Rhimes en stelde zeker niet teleur.

Vandaag bekijken we hoe levensecht sommige personages in de show zijn. Zoals fans zeker weten, is de hele show gebaseerd op ware gebeurtenissen. Blijf scrollen om te zien welk personage van Inventing Anna het meest nauwkeurig wordt weergegeven in de show!

7 Sameer Usmani Is Chase Sikorski (Hunter Lee Soik)

Een van die personages die waarschijnlijk niet al te nauwkeurig is neergezet, is Chase Sikorski, die wordt gespeeld door Saamer Usmani. Hoewel Chase Sikorski geen echte persoon is, kwamen fans al snel tot de conclusie dat hij is gebaseerd op Hunter Lee Soik - een man die een TED Talk heeft gegeven en is geprofileerd door The New Yorker. In het artikel waarop de show is gebaseerd, wordt zijn naam niet genoemd, en de Inventing Anna laat ons zien dat hij, hoewel hij bepaalde informatie over Anna Delvey/Anna Sorokin gaf, anoniem wilde blijven.

6 Anna Chlumsky Is Vivian Kent (Jessica Pressler)

Anna Chlumsky is de actrice achter Vivian Kent, die is gebaseerd op journalist en New York Magazine-schrijver, Jessica Pressler. Hoewel veel dingen over het personage de echte ervaring van Jessica Pressler weerspiegelen, zijn sommige enigszins veranderd voor een dramatisch effect.

Veel aspecten van Vivian Kent zijn levensecht, maar een die niet precies hetzelfde is, is het feit dat Jessica Pressler niet zo dicht bij de bevalling was tijdens het schrijven van het artikel. De verhaallijn waarin Vivian Kent zichzelf probeert te verlossen voor het schrijven van een verhaal dat niet helemaal waar bleek te zijn, loopt echter parallel met het leven van Jessica Pressler.

5 Arian Moayed speelt Todd Spodek

De volgende is Arian Moayed die Todd Spodek speelt, de advocaat van Anna Sorokin. Hoewel het onduidelijk is hoe nauwkeurig zijn persoonlijkheid in de show werd geportretteerd, is het waar dat hij gedurende het hele proces naast Sorokin's zijde stond. Na de spraakmakende zaak werd de advocaat erg bekend. Naast het strafrecht beoefent Spodek ook het huwelijks- en familierecht. Todd Spodek ontmoette acteur Arian Moayed die hem in de show speelt, wat betekent dat hij hem waarschijnlijk enkele tips heeft gegeven om zo levensecht mogelijk te blijven.

4 Alexis Floyd is Nefftari Davis

Laten we verder gaan met Alexis Floyd die Nefftari Davis speelt in de Netflix-hit. Zoals degenen die de show hebben gezien weten, werkte Nefftari Davis in een van de hotels waar Anna Sorokin verbleef - in de show is dit het 12 George hotel, in het echte leven is het het 11 Howard hotel in New York City. Momenteel streeft de echte Nefftari Davis naar een carrière in het maken van films, net zoals het personage in de show dat van plan was. Alexis Floyd en de echte Nefftari Davis hebben elkaar ook in het echt ontmoet, wat ons doet geloven dat de weergave van het personage grotendeels authentiek is.

3 Laverne Cox Is Kacy Duke

Viervoudig Emmy Award-genomineerde Laverne Cox portretteerde de beroemde fitnessexpert Kacy Duke die uiteindelijk Anna Sorokin en haar vrienden trainde. Naast Sorokin trainde de echte Kacy Duke ook beroemdheden uit de A-lijst, zoals Denzel Washington, Bebe Rexha, Bruce Willis en Dakota Johnson.

In het artikel waarop de show was gebaseerd, is Kacy Duke anoniem en wordt ze 'de trainer' genoemd - maar voor de show besloot ze eruit te stappen en haar identiteit te onthullen. Na het hele Anna Sorokin-debacle slaagde Kacy Duke erin om verder te gaan, en vandaag blijft ze een coach en levenstrainer.

2 Katie Lowes is Rachel Williams

Rachel Williams wordt in de show geportretteerd door Katie Lowes. De echte Rachel Williams verkocht haar verhaal ook aan Vanity Fair - en ze schreef ook een boek over haar ervaring met Anna Sorokin (ze verkocht de rechten erop aan HBO). Daarnaast schreef Rachel Williams voor TIME ook een artikel over haar ervaring. In een interview met Vanity Fair gaf Rachel Williams toe dat ze geen fan is van de Netflix-show en deze ook niet steunt, dus misschien denkt ze niet dat de weergave van haar juist is.

1 Julia Garner speelt Anna Delvey/Anna Sorokin

Ten slotte, de lijst op plek nummer één is Julia Garner als Anna Delvey/Anna Sorokin. Hoewel Anna Sorokin nog steeds een mysterie voor velen lijkt te zijn, is het veilig om te zeggen dat Julia Garners weergave van haar zo levensecht was als maar kan. Van hoe ze eruitzag tot hoe ze zich gedroeg, iedereen die ooit een echt interview met Anna Sorokin heeft gezien, weet dat Julia Garner geweldig werk heeft geleverd. Het enige waar sommigen misschien een probleem mee hebben, is het unieke accent dat Anna Sorokin in de show heeft - sommigen hebben beweerd dat Anna in het echte leven niet zo klinkt. Maar aangezien Julia Garner het de kijkers moeilijk wilde maken om te raden of Sorkin Duits of Russisch is, heeft haar accent de klus geklaard.

Aanbevolen: