Is de cast van 'Jackass' vervloekt?

Inhoudsopgave:

Is de cast van 'Jackass' vervloekt?
Is de cast van 'Jackass' vervloekt?
Anonim

Soms lijkt een filmset letterlijk spookachtig te zijn en zijn er verhalen over doden en ongevallen. Andere keren, wanneer er veel slechte dingen gebeuren met de cast van dezelfde film of tv-show, zeggen mensen dat die beroemdheden vervloekt zijn. Fans zeggen dat er een Glee-vloek is en dat er nog een populaire serie is waarvan wordt gezegd dat ze pech heeft: de realityshow Jackass.

MTV stond destijds bekend om een groot aantal populaire realityshows en er komt altijd nieuwe informatie naar buiten, zoals Kim Kardashian die doet alsof in een aflevering van Cribs. Jackass ging in première in 2000 en werd drie seizoenen uitgezonden, en fans konden de wilde en gevaarlijke stunts die de cast uitvoerde nooit geloven. In de jaren daarna heeft de cast het moeilijk gehad en fans vragen zich af of er een Jackass-vloek is.

Steve-O's verhaal

Tegenwoordig staat Steve-O bekend om het koken op YouTube met Gordon Ramsey, maar vroeger was hij er slecht aan toe.

Steve-O heeft wat juridische problemen gehad en dat draagt bij aan het idee dat de cast van Jackass vervloekt is. In 2002 niette hij een ongepast lichaamsdeel aan zijn dij en werd volgens Looper.com gearresteerd wegens obsceniteit. Hij misbruikte alcohol en andere middelen en probeerde er hulp voor te krijgen, maar het was een lange en zware weg.

steve-o zittend op de bank
steve-o zittend op de bank

Mensen waren ook bezorgd dat Steve-O zelfmoord zou plegen. Volgens E Online deed hij een "vermeende poging" en werd besloten dat 72 uur psychiatrisch vasthouden het beste voor hem was. Hij werd voor twee weken onder die greep geplaatst. Johnny Knoxville zei in een interview met Access Hollywood: "We hadden allemaal onze ogen op Steve-O gericht omdat hij een heel slecht punt had bereikt door allerlei gekke drugs te gebruiken", aldus E Online.

Steve-O maakt het nu gelukkig goed, en hij lijkt die moeilijke tijden achter zich te hebben gelaten. In een verklaring over zijn nuchtere leven zei hij: "Het is moeilijk te geloven dat het een heel decennium geleden is dat ik een drankje of een drug heb gedronken. Ik kan gewoon niet onder woorden brengen hoe dankbaar ik ben voor @realjknoxville en de rest van de jongens die me op 9 maart 2008 opsloten in een psychiatrische afdeling, waar deze reis begon", aldus E Online.

De tragische dood van Ryan Dunn

Ryan Dunn stond bekend om het uitvoeren van stunts en hij speelde ook in Jackass 3D, Jackass Number Two en Jackass: The Movie.

Dunn stierf tragisch bij een auto-ongeluk terwijl hij dronken was in 2011. Volgens Looper.com zat een productie-assistent genaamd Zachary Hartwell ook in de auto, en hij stierf ook. Dunn reed met een snelheid van 140 mph en hij had gedronken, en toen zijn Porsche een boom raakte, stierf hij. Dunn was toen 34.

Het is gemakkelijk om te zeggen dat de cast van Jackass vervloekt is toen twee mensen uit de show stierven. Dunn was ook een tijdlang zijn rijbewijs kwijt en had een paar keer rijden onder invloed.

Dunn had ook moeilijke tijden voor zijn dood. Volgens E Online leed hij niet alleen aan de ziekte van Lyme, maar raakte hij in 2006 gewond op de set van Jackass Number Two. Daardoor kreeg hij een bloedprop in één schouder die hem zijn leven had kunnen kosten. Daarna werd hij gedurende een periode van twee jaar erg depressief.

Bam Margera's botsporen

Bam Margera heeft ook wat problemen gehad en in zijn geval kreeg hij sporen van botten in zijn voeten. Volgens Highsnobiety.com was het moeilijk voor hem om zijn liefde voor skateboarden vol te houden. Hij zei: "Het was als sporen van botten in mijn voeten, ik had er zes… vier of vijf jaar gingen voorbij waarin ik niet skate, en als ik wel skate, was het gewoon cruisen rond FDR of in het park op mijn huis, maar niets ernstigs."

Volgens pagina zes verscheen Margera in Family Therapy with Dr. Jen n, een realityshow op VH1, en sprak over verslaafd zijn aan alcohol. Hij zei: Mijn eerste drankje, ik was 21 en daarvoor heb ik nooit gedronken. Toen ik echt begon te drinken, was ik waarschijnlijk 24, 25 … Het werd gewoon langzaam wakker en nipte aan een drankje zodra ik opstond … één is te veel, maar duizend is nooit genoeg.”

Chris Raabs leven vandaag

Chris Raab speelde ook in de populaire show en hij lijkt aan de vloek te zijn ontsnapt.

Raab heeft gesproken over hoe het was om in Jackass in de hoofdrol te spelen, en zoals hij tegen Page Six zei: Het was min of meer een levensstijl die we een aantal jaren daarvoor leefden en we deden het gewoon om het te doen en elkaar aan het lachen. Ik denk niet dat iemand van ons zou kunnen zeggen dat dit een pad voor een baan of carrière was … het was een verrassing dat het zo succesvol werd als het deed.”

Raab doet het goed vandaag en voor hem betekende dat de beslissing om niet te schitteren in de laatste twee films in de Jackass-franchise. Hij moest vertrekken zodat hij kon stoppen met het misbruiken van middelen. Hij is nu nuchter en heeft een podcast genaamd 'Bathroom Break Podcast'.

Aanbevolen: