Waarom heeft Priyanka Chopra zo'n polariserende reputatie?

Inhoudsopgave:

Waarom heeft Priyanka Chopra zo'n polariserende reputatie?
Waarom heeft Priyanka Chopra zo'n polariserende reputatie?
Anonim

Ondanks dat ze een wereldster is, heeft Priyanka Chopra een twijfelachtige reputatie. Afgezien van het feit dat ze werd beschoten door online trollen, werd de actrice ook bekritiseerd door Rosie O'Donnell via TikTok. Maar Chopra heeft al deze terugslag eerder erkend. Ze heeft ook enkele gedachten over waarom mensen zo over haar denken. Dit is de echte reden waarom ze door velen wordt gehaat.

Priyanka Chopra werd problematisch in het buitenland

In 2021, toen de nieuwe moeder werd aangekondigd als co-host voor de controversiële realityshow, The Activist, begon de controverse. Destijds waren fans er snel bij om Chopra's beruchte verhitte uitwisseling met mensenrechtenactivist Ayesha Malik ter sprake te brengen tijdens een beauty-evenement in Los Angeles in 2019.

Begin dat jaar tweette de Baywatch-ster "Jai Hind (Hail India)" samen met de hashtag IndianArmy, "die mogelijk zinspeelde op Indiase straaljagers die een militant trainingskamp in Pakistan bombardeerden", aldus Distractify. Malik confronteerde de actrice er tijdens het evenement mee. In de virale video van het incident werd opgenomen dat Chopra op een minachtende manier reageerde. "Als je klaar bent met ontluchten… heb je het, klaar? Oké, cool," zei ze, gevolgd door: "Meisje, niet schreeuwen. Breng jezelf niet in verlegenheid."

Dus toen de trailer van The Activist uitkwam, sprak Vice met Malik om haar te vragen naar Chopra's "ironische" rol in de show. "Ik heb nergens gereageerd op deze show. Ik kan alleen maar zeggen, dit is gewoon zo ironisch", zei de activist. "Toen er een echte activist tegen haar sprak, sloot ze haar af. Ze nam de microfoon van haar af. En de manier waarop ik steeds getagd wordt in de show laat zien dat ik niet de enige ben die dat denkt." Tot op de dag van vandaag zijn fans zeker niet vergeten hoe Chopra Malik's politieke standpunt reduceerde tot "ontluchten".

Fans zijn verdeeld over Priyanka Chopra's huwelijk met Nick Jonas

Chopra is altijd in de maling genomen vanwege haar huwelijk met Nick Jonas, voornamelijk vanwege hun leeftijdsverschil van 10 jaar. In 2019 ging ze in op de kwestie in een interview met InStyle. "Mensen hebben ons daar veel over verteld en doen dat nog steeds. Ik vind het echt geweldig als je het omdraait en de man is ouder, het maakt niemand wat uit en eigenlijk vinden mensen het leuk", vertelde ze aan het tijdschrift. Ze sprak ook over het artikel dat haar bestempelde als een "wereldwijde oplichter" omdat ze haar relatie met de Jealous-zanger zou hebben vervalst. "Nick, Joe [Jonas], Sophie [Turner], mijn moeder, zijn ouders, iedereen was daar woedend aan het typen op hun telefoons. Ze waren zo boos", zei ze over de reactie van hun familie.

Destijds bekritiseerden fans de actrice ook omdat ze "te veel" sociale media-updates van hun bruiloft plaatste.'Alleen omdat ik beroemd ben, heb ik dan niet het vermogen om trots te zijn dat ik pas getrouwd ben zonder dat mensen zeggen dat ik mijn huwelijk gebruik?' ze zei. "Ik heb mijn recht op privacy opgegeven toen ik een openbaar persoon werd, het is de deal die je maakt met de duivel. Maar geloof me, er zijn veel dingen die ik nog steeds persoonlijk houd."

Wat Priyanka Chopra vindt als een polariserend figuur

Over persoonlijke dingen gesproken, Chopra zei dat haar privé-zijn misschien de reden is dat ze 'de meest gehate vrouw in Bollywood' is. Toen ze er ongeveer tien jaar geleden naar werd gevraagd door GQ India, zei ze: "Ik geloof dat ik interessant ben en daarom wordt er over mij gesproken. Ik denk dat de roddels om me heen het resultaat zijn van het feit dat ik een zeer privépersoon ben. Ik zal mijn persoonlijke leven gewoon niet in de media bespreken."

Sprekend met BBC Asian Network's Beyond Bollywood podcast in 2021, erkende de actrice ook haar vervreemde relatie met de Zuid-Aziatische gemeenschap."Ik merk een gevoel van bescherming van veel mensen, maar ook een gevoel van cynisme van veel mensen en een gevoel van negativiteit van veel mensen. Ze pikt me zonder reden aan", vertelde ze. "Ik had het hier een paar maanden geleden over met Mindy [Kaling]. We hadden het over 'waarom krijg je zoveel negativiteit van je eigen gemeenschap?'"

De onvoltooide auteur zei dat de haat haar in sommige opzichten heeft getroffen. "Er zijn maar heel weinig bruine mensen in de entertainmentindustrie, je kunt ons op je vingers tellen. We proberen meer kansen te creëren voor mensen zoals wij, dus waarom is er zoveel negativiteit voor ons?" ze zei. "Toen ik in Hollywood begon te werken, realiseerde ik me dat het niet normaal is voor het bewustzijn van mensen dat een leidende man of vrouw Indiaas kan zijn in een reguliere Hollywood-show. Ik begin het verschil te merken tussen fans die mij kennen en die mij beschermen en zij zijn de wind onder mijn vleugels Ik voel me ook ontmoedigd en ontmoedigd door de andere kant."

Aanbevolen: