8 Grote sterren die ook YouTube-vlogs hosten

Inhoudsopgave:

8 Grote sterren die ook YouTube-vlogs hosten
8 Grote sterren die ook YouTube-vlogs hosten
Anonim

Beroemdheden die slagen op sociale media is niets nieuws, maar sommigen zijn er beter in dan anderen, en sommigen gebruiken alles wat ze tot hun beschikking hebben, inclusief hun tijd en fortuin, omwille van zelfexpressie. Een van de tools die voor iedereen beschikbaar is, maar vooral voor mensen met tijd en geld (zoals beroemdheden) is YouTube. Verschillende beroemdheden gebruiken YouTube om filmtrailers en interviewclips te promoten, maar sommigen gebruiken de website voor een ander doel: vloggen.

Sommige sterren vloggen over mode- of make-uptips, terwijl anderen gewoon over het leven praten en hun leven vastleggen voor het publiek. Sommigen zijn zelfs begonnen met vloggen als hun nieuwe carrièrepad. Sommigen hebben hun toevlucht genomen tot vloggen als een redding voor de vergetelheid, of om schade te beperken aan hun eerder gekwetste reputatie. Of het nu gaat om ex- Survivor-ster Richard Hatch die hot takes geeft of Gordon Ramsay die een kookles geeft, dit zijn enkele beroemdheden die je nu kunt zien vloggen op YouTube.

8 Rihanna heeft YouTube-vlogs gebruikt om Fenty Beauty te promoten

Om haar Fenty Beauty-make-uplijn te promoten, begon de popster in 2018 een make-uptutorialvlog. Het Fenty Beauty by Rihanna-kanaal biedt een show genaamd Tutorial Tuesdays With Rihanna, waar ze een eenvoudige, duidelijke make-uptutorialvideo host die hoogtepunten Fenty-producten. De debuutvideo ontving meer dan 2 miljoen hits.

7 Will Smith is enorm op YouTube en Instagram

Will Smith is altijd zeer bedreven geweest als het gaat om sociale media en public relations. Zijn Instagram heeft meer dan 58 miljoen volgers en hij blijft een van de meest innemende blockbuster-acteurs die in Hollywood werken, vooral dankzij zijn persoonlijke, boeiende aanraking. Smith's officiële YouTube-kanaal combineert zowel zijn persoonlijke touch als zijn boeiende manier van promoten, terwijl hij zijn dagelijkse gezinsleven (nog een van zijn vertederende kwaliteiten) belicht en tegelijkertijd zijn projecten promoot. Op zijn kanaal kunnen we speelse video's zien van hem met zijn kinderen, video's waarin hij tegen de camera praat om de grote gebeurtenissen van zijn tijd te hypen, en we kunnen zelfs promotiemateriaal zien, zoals beelden achter de schermen van zijn projecten, zoals als zijn nieuwe drama Bel-Air, een dramatische remake van zijn magnum opus, The Fresh Prince of Bel-Air.

6 Zendaya maakte YouTube-video's voordat ze een grote filmster was

Als jonge tiener begon de ster Euphoria en Spiderman YouTube-video's te maken lang voordat ze zo beroemd was als nu. Tieners met vlogs komen ongelooflijk vaak voor, maar naarmate Zendaya volwassener werd, deden haar video's dat ook. Ze gingen van je standaard video's van het YouTube-journaal naar meer volwassen, rechttoe rechtaan vlogs met een aantal speelse elementen. Zo plaatste de ster een paar jaar geleden haar eerste reactievideo waarin ze reageerde op haar originele video's uit haar puberjaren. Kiezers op Ranker denken dat Zendaya de beste vlog van beroemdheden op YouTube heeft.

5 Jack Black is al een tijdje op YouTube

De komiek die een kaskraker werd, staat al een tijdje op YouTube en kiezers op Ranker kozen hem als een van de beste vloggers van beroemdheden. Jack Black maakt speelse video's over zijn huis en gezinsleven, allemaal complete onzin en vol grappen die passen bij het soort humor van Jack Black. Hij gebruikt het ook niet om zijn films te promoten, zoals hij deed voor Jumanji met Dwayne Johnson, een andere populaire vlogger van beroemdheden.

4 Richard Hatch-vlogs over 'Survivor', de show die hem beroemd maakte

Hatch heeft het moeilijk sinds hij in 2000 werd gekroond tot de allereerste winnaar van Survivor. Hij werd gepakt door de federale autoriteiten omdat hij geen belasting betaalde over zijn prijzengeld van $ 1 miljoen van Survivor, eigendom dat hij bezat in Canada werd in beslag genomen en geveild door belastingambtenaren, hij is gescheiden van zijn man met wie hij meer dan 12 jaar samen was, en hij heeft nu een slechte verstandhouding met Survivor-producenten nadat hij naar verluidt vals had gespeeld in een van zijn terugkeerwedstrijden. De beroemde Survivor-schurk vlogt nu zijn hete opnames en analyses van nieuwe seizoenen van de show op zijn YouTube-kanaal.

3 Russell Brand vertraagde zijn filmcarrière om zich op YouTube te concentreren

Brand lijkt acteren ingeruild te hebben voor vloggen. Hoewel hij een rol heeft in Death on The Nile en de nieuwe Despicable Me-film, is Brands Hollywood-carrière grotendeels tot stilstand gekomen omdat hij meer gefocust is op zijn nieuwe carrière als auteur, vlogger en podcaster. Hoewel Brand zich identificeert als een linkse, is hij begonnen zijn platform te gebruiken om gevaarlijke samenzweringstheorieën over COVID-19 en vaccinaties te promoten, en velen zien hem nu als een toekomstige rechtse goeroe.

2 Dwayne Johnson is zeer bedreven in het gebruik van sociale media om zijn werk te promoten

Net als Will Smith is Dwayne Johnson zeer bedreven in het gebruik van sociale media om zowel zijn werk te promoten als om op een luchtige en innemende manier met fans om te gaan. Johnson vlogt over alles, van zijn nieuwe films tot zijn nieuwe producten zoals zijn tequila van het merk Teremana. Het beroemdste is dat hij vlogt over zijn trainingsregimes.

1 Gordon Ramsay runt een kookkanaal

Veel beroemde chef-koks hebben YouTube-kanalen, maar geen enkele is zo populair als die van Ramsey. Zoals je zou verwachten, is het YouTube-kanaal van Ramsay een typische kookvlog. De beroemde chef-kok deelt tips voor boodschappen doen, voedselopslag, clips uit zijn archief met shows en ja, ook enkele van zijn toprecepten. Ramsay is erg bedreven in sociale media, en toen TikTok aan het begin van de COVID-19-pandemie en lockdowns in populariteit steeg, voegde Ramsay zich bij de app om reactieduetten te delen op de kookvideo's van sommige TikTokers. Zoals altijd variëren de reacties van Ramsay van furieus tot hilarisch.

Aanbevolen: