Waarom Netflix's The Ultimatum: Marry or Move On een ongemakkelijke ervaring was voor de cast

Inhoudsopgave:

Waarom Netflix's The Ultimatum: Marry or Move On een ongemakkelijke ervaring was voor de cast
Waarom Netflix's The Ultimatum: Marry or Move On een ongemakkelijke ervaring was voor de cast
Anonim

De producers van Love Is Blind volgden het tweede seizoen met een heel andere show, 'The Ultimatum: Marry Or Move On'. In deze show werden koppels geconfronteerd met een van de grootste beslissingen ooit.

De show richtte zich op zes stellen die hun relatie op de proef wilden stellen. Een op elk paar had het gevoel dat ze klaar waren om de knoop door te hakken, terwijl de ander koude voeten zou kunnen hebben of gewoon klaar was met de relatie. De enige manier waarop dit had kunnen worden opgelost, was door een ultimatum op de internationale tv uit te vaardigen.

Natuurlijk had de persoon die het ultimatum had gesteld gehoopt dat zijn partner naar hen zou terugkeren na een proefhuwelijk met iemand anders, maar de show wordt behoorlijk interessant wanneer de partners in de war raken.

Koppels beleven een proefhuwelijk met verschillende partners

Het experiment duurde in totaal acht weken en omvatte zes paren. De moedige paren waren Shanique en Randall, Lauren en Nate, Madlyn en Colby, Rae en Zay, April en Jake, en Alexis en Hunter.

In de eerste week werd koppels gevraagd om het uit te maken met hun oorspronkelijke partner en andere mensen uit de andere vijf koppels te gaan daten. Natuurlijk begonnen de emoties hoog op te lopen toen partners jaloers begonnen te worden. Ze moesten het echter "opzuigen" om verder te gaan, omdat dit was wat ze wilden of hun partner wilde.

Alsof het daten nog niet genoeg was, moest elke persoon iemand anders vinden met wie ze zich aangetrokken voelden, compatibel met en enigszins emotioneel verbonden met om tijd door te brengen in hun nieuw gevormde relatie.

Er waren natuurlijk geen beperkingen voor wat wel of niet had kunnen worden gedaan in de relatie, wat de partners in de oorspronkelijke relatie zeker irriteerde. De ervaring gaf elk paar een eerlijke kans om opnieuw te daten en potentiële partners te verkennen alsof de makers wilden dat de paren zich aangetrokken voelden tot anderen in de show.

Het proefhuwelijk vindt zijn weg naar de oorspronkelijke relatie

Nadat de koppels hun tijd in de proefhuwelijken hadden doorgebracht, kregen ze de kans om een proefhuwelijk in hun oorspronkelijke relatie te verkennen. Dat proces leek een blik wormen te hebben geopend voor bijna alle paren of benadrukte problemen die al bestonden.

Voorafgaand aan de show hadden April en Jake twee jaar een relatie. April voelde dat ze in de bloei van haar leven klaar was om een gezin met Jake te stichten, maar dat vond ze gewoon te vroeg.

Omdat ze niet op dezelfde lijn zaten, stelde April Jake een ultimatum. Jake had het gevoel dat hij het rustig aan wilde doen, aangezien hij net uit het leger kwam en zich in de wereld wilde verdiepen voordat hij zelf kinderen binnenhaalde.

Helaas werkte het ultimatum van April tegen haar, omdat Jake uiteindelijk een diepe band met Rae had gekregen. Deze gelukkige gebeurtenis voor Jake en de ongelukkige gebeurtenis voor april deed de koppels echt denken of hun vorige partners echt hun echte match waren.

Fans juichen bepaalde stellen toe omdat ze tot bezinning zijn gekomen

Veel fans denken dat de leeftijden van de koppels voor de meesten een beetje jong waren om een huwelijk te overwegen, vooral omdat sommigen van hen niet erg ingeburgerd waren. Kijkers merkten hoe open sommige individuen bereid waren om met iemand anders te zijn, ongeacht of ze het ultimatum stelden of niet.

Het lijdt geen twijfel dat de proefhuwelijken de kracht van de relaties van alle koppels op de proef stelden en dat elk van hen een behoorlijk deel van de emotionele beroering kende. In elke paar clips op de show bleef Randall benadrukken hoe graag hij geen ultimatum wilde krijgen of door wilde gaan met de show. Zijn partner, Shanique, vond echter dat ze te lang samen waren om niet verloofd te zijn om te trouwen.

Nou, zo te zien, denken fans dat Shanique het juiste heeft gedaan door Randall een ultimatum te stellen, omdat het duo sterk lijkt te gaan, zoals blijkt uit hun gebruikelijke Instagram-berichten. Rae en Zay, die binnenkwamen als een iconisch duo, gingen helaas hun eigen weg, terwijl Colby en Madyln hun eerstgeboren dochter opvoeden en trouwden in de seizoensfinale van Netflix.

Lauren en Nate leken een voorstel te hebben gehad dat erg onopvallend overkwam bij de rest van de cast en bij uitbreiding, de kijkers. Toch verlieten ze de show verloofd. Alexis en Hunter merkten allebei al vroeg in de show dat ze het gevoel elkaar met iemand anders te zien niet zouden kunnen verdragen. Nu zijn Alexis en Hunter gelukkig getrouwd.

Aanbevolen: