De cast van 'Morbius' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Morbius' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Morbius' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Ondanks dat de legendarische acteur zijn wensen aankondigde voor een "pauze van acteren", zal Dallas Buyers Club-ster Jared Leto de nieuwe aankomende speelfilm van Marvel, Morbius, gaan leiden. De film speelt zich af in het Sony Marvel-universum en volgt Leto als Dr. Michael Morbius, een biochemicus die lijdt aan een zeldzame bloedziekte. Nadat hij geprobeerd heeft een remedie voor zichzelf te creëren, gaat het slechter wanneer hij zichzelf per ongeluk infecteert, wat ertoe leidt dat hij in een vampier verandert.

Terwijl promotievideo's en trailers blijven verschijnen voor de release van de film, denken velen dat de film een flop zal worden. Aan de andere kant zijn anderen enthousiast over wat de functie zou kunnen betekenen voor de toekomst van het Sony-universum, met name hoe het zal aansluiten bij de alom aanbeden Spider-Man-films. Ondanks de gemengde meningen staat het buiten kijf dat Morbius een behoorlijk indrukwekkende cast heeft met enkele zeer getalenteerde acteurs, zoals Michael Keaton en Matt Smith. Maar welke acteur van hen is de rijkste? Laten we eens kijken hoe de Morbius-cast scoort op basis van hun vermogen.

8 Adria Arjona As Martine Bancroft - $500 duizend

Als eerste op nummer 8, hebben we de Puerto Ricaanse actrice Adria Arjona. Voorafgaand aan haar rol in Morbius struikelde Arjona in 2015 over haar grote doorbraak toen ze de rol van Emily vertolkte in de hitserie True Detective. Het meest opvallend was dat Arjona de hoofdrol speelde in de NBC-vertelling van The Wizard of Oz in hun serie, Emerald City, waar ze de rol van Dorothy Gale speelde. In Morbius portretteert Arjona het personage van Martine Bancroft, de verloofde van vampier en hoofdrolspeler Michael Morbius (Leto). Volgens Idol Networth komt het vermogen van Arjona op $ 500 duizend, waarmee ze haar achtste op deze lijst plaatst.

7 Corey Johnson As Mr. Fox - $700 duizend

Daarnaast en als nummer 7 op de lijst, hebben we Corey Johnson. Sinds zijn allereerste acteerrol op het scherm in 1990, ontwikkelde de karakteracteur zijn carrière door gekke en excentrieke ondersteunende rollen te spelen en door algemeen achtergrondacteurwerk te doen. Sommige rollen van Johnson kwamen tot stand in een aantal behoorlijk grote Hollywood-films zoals Saving Private Ryan, The Mummy, Hellboy, The Bourne Legacy en Kingsman: The Secret Service om er maar een paar te noemen. In Morbius portretteert Johnson het karakter van Mr. Fox. Volgens Celebrity Net Worth heeft Johnson een nettowaarde van $ 700 duizend verzameld.

6 Al Madrigal als agent Rodriguez - $1 miljoen

Als volgende binnenkomen en de 6e plaats op de lijst innemen, hebben we de in Californië geboren komiek en acteur Al Madrigal. De 50-jarige strip werd voor het eerst beroemd vanwege zijn regelmatige optredens in The Daily Show With Jon Stewart vanaf 2011 en verspreid over 5 seizoenen. Buiten zijn komische carrière heeft Madrigal als acteur deel uitgemaakt van verschillende films en televisieprojecten. Zijn meest opvallende rollen zijn onder meer Luis in de komedie Night School van 2018 en Edgar Martinez in Showtime's I'm Dying Up Here. In Morbius speelt Madrigal het personage van Agent Alberto Rodriguez, een van de leidende FBI-agenten die wordt ingehuurd om Morbius op te sporen en op te sporen. Volgens Celebrity Net Worth heeft Madrigal een nettowaarde van $ 1 miljoen verzameld.

5 Tyrese Gibson als Simon Stroud - $6 miljoen

Op nummer 5 op de lijst staat de in Californië geboren zanger en acteur Tyrese Gibson. Voorafgaand aan het ontwikkelen van een acteercarrière, bracht Gibson verschillende R&B-hits uit, met als bekendste zijn nummer uit 2002, "How You Gonna Act Like That". In 2001 kreeg Gibson zijn allereerste acteerrol als Jody in de film Baby Boy. Het was echter zijn rol als Roman Pearce in de Fast & Furious-franchise die Gibson echt in staat stelde zijn stempel te drukken in de acteerindustrie. In Morbius portretteert Gibson het personage van Simon Stroud, de secundaire partij die is ingehuurd om op Morbius te jagen naast Madrigals Agent Rodriguez. Volgens Celebrity Net Worth komt het vermogen van Gibson op een totaal van $ 6 miljoen.

4 Jared Harris als Emil Nikols - $8 miljoen

Volgende en op de 4e plaats op deze lijst hebben we de 60-jarige Engelsman, Jared Harris. Misschien wel het meest erkend voor zijn rol als Lane Pryce in de met een Golden Globe bekroonde serie, Mad Men, heeft de in Hammersmith geboren acteur deel uitgemaakt van verschillende grote film- en televisieprojecten zoals The Man From U. N. C. L. E, The Crown, Chernobyl, en Carnaval Rij. In Morbius portretteert Harris het personage van Emil Nikols. Volgens Celebrity Net Worth heeft Harris gedurende de hele periode van zijn acteercarrière een nettowaarde van $ 8 miljoen verzameld.

3 Matt Smith als Loxias Crown - $ 9 miljoen

Terwijl we doorgaan naar de top drie van rijkste Morbius-castleden, hebben we een andere Engelsman, Matt Smith, die het brons op nummer 3 pakt. Het best bekend voor zijn vertolking van de elfde dokter in de iconische Britse serie, Doctor Who, heeft Smith gedurende zijn carrière een aantal behoorlijk indrukwekkende rollen gekregen, zoals die in The Crown en meest recent, Last Night In Soho. In Morbius portretteert Smith het personage van Loxias Crown, de gemene antagonist voor de film die volgens filmrecensenten de show steelt. Volgens Celebrity Net Worth heeft Smith een nettowaarde van $ 9 miljoen verzameld.

2 Michael Keaton als Adrian Toomes - $40 miljoen

Op de tweede plaats hebben we iemand die geen onbekende is in de wereld van superheldendom en het Marvel-universum: Hollywood-icoon Michael Keaton. Keaton, vooral bekend om zijn iconische rol als de gemaskerde miljardair Bruce Wayne in zijn vertolking van Batman, zal zijn rol hernemen als Adrian Toomes, beter bekend als The Vulture in Morbius. Het is gemakkelijk in te zien waarom de legende de tweede plaats op deze lijst inneemt, want volgens Celebrity Net Worth heeft Keaton een ongelooflijke nettowaarde van $ 40 miljoen vergaard.

1 Jared Leto als Dr. Michael Morbius - $ 90 miljoen

En tot slot, het is waarschijnlijk geen verrassing dat het Morbius-castlid dat de nummer één plek voor het hoogste vermogen inneemt, de hoofdrolspeler zelf is, Jared Leto. Net als Keaton heeft Leto banden met zowel Marvel als DC dankzij zijn vertolking van The Joker in de actiefilm uit 2016, Suicide Squad. In zijn rol als de moreel grijze vampier in Morbius zal Leto echter een veel complexere antiheldrol op zich nemen. Het absoluut enorme vermogen van de House Of Gucci-ster van $ 90 miljoen plaatst hem stevig bovenaan deze lijst.

Aanbevolen: