Alec Baldwin zet 'Rust'-opnamen achter zich terwijl hij spreekt op mensenrechtenevenement

Inhoudsopgave:

Alec Baldwin zet 'Rust'-opnamen achter zich terwijl hij spreekt op mensenrechtenevenement
Alec Baldwin zet 'Rust'-opnamen achter zich terwijl hij spreekt op mensenrechtenevenement
Anonim

Alec Baldwin maakte zojuist zijn eerste publieke optreden sinds de tragisch fatale schietpartij 'Rust' tijdens een mensenrechtenevenement in New York City, waar hij optrad als ceremoniemeester. Dit komt kort nadat hij er onlangs tegenover ABC News op stond dat hij geen schuld of verantwoordelijkheid voelt voor het per ongeluk vermoorden van cameraman Halyna Hutchins.

Baldwin lachte met het publiek op het 'Ripple Of Hope Award Gala' - georganiseerd door de liefdadigheidsorganisatie 'Robert F. Kennedy Human Rights' - en grapte: "Bedankt voor jullie komst vanavond. Het is geweldig om samen in persoon. Het is geweldig om met iedereen te zijn. Mijn vrouw en ik hebben zes kinderen, alles om 30 minuten het huis uit te zijn."

Alec Baldwin verklaarde dat hij toegewijd was aan 'vrede, gerechtigheid en mededogen'

De 63-jarige verklaarde toen dat hij en de andere 750-tal gasten daar waren om "de buitengewone eerbetuigingen te vieren, en we verbinden ons ertoe … vrede, gerechtigheid en medeleven te bieden voor degenen die lijden. Dat is wat de Verenigde Staten zouden moeten staan voor."

Kerry Kennedy, dochter van wijlen Bobby Kennedy (politicus en broer van J. F. K), vond het geweldig dat Baldwin het gala bijwoonde, een gevoel dat ze zeker benadrukte in haar toespraak:

"Allereerst wil ik beginnen met te zeggen hoe echt, echt ontroerd ik ben dat Alec Baldwin hier kwam om bij ons te zijn."

Volgens het nichtje van J. F. K zet Baldwin zich in voor mensenrechtenactivisme

"Alec en ik ontmoetten elkaar op een cocktailparty in New York in de jaren '80 en een paar weken later belde ik hem en vroeg hem om een toernooi bij te wonen. Hij zei ja."

Kennedy somde vervolgens een aantal mensenrechtenevenementen op die de acteur sindsdien heeft gesteund, voordat hij verder ging met:

"Hij zegt sindsdien ja. Ik denk dat je de verschrikkelijke tweeën moet hebben gemist omdat je gewoon niet weet hoe je nee moet zeggen. Hij is er. Hij is er in goede en slechte tijden, in jouw goede tijden en slecht en zijn goede en slechte tijden, hij komt altijd opdagen. Ik ben zo trots."

Het gala komt op wat duidelijk een ongelooflijk moeilijke tijd is voor de acteur, die zijn Twitter verwijderde kort nadat zijn emotionele ABC-interview was uitgezonden vanwege - volgens speculatie - de reactie die zijn verklaringen op sociale media ontvingen.

Aanbevolen: