Dit is het team dat het drama brengt over de verkoop van de nieuwe spin-off van Sunset

Inhoudsopgave:

Dit is het team dat het drama brengt over de verkoop van de nieuwe spin-off van Sunset
Dit is het team dat het drama brengt over de verkoop van de nieuwe spin-off van Sunset
Anonim

Fans van de Netflix reality-tv/vastgoedshow Selling Sunset waren zeker opgewonden toen ze naar de reünie van seizoen vijf keken toen de trailer voor de spin-off Selling the OC van de show uitkwam. Zelfs de castleden van Selling Sunset waren zichtbaar geschokt door al het drama dat in de trailer werd getoond - en dit betekent zeker iets, aangezien de dames van de originele Netflix-hit zeker geen onbekenden zijn met drama.

Vandaag bekijken we wie de teamleden van de vestiging van The Oppenheim Group in Newport Beach zijn. Een groot verschil met het team in West Hollywood is dat het team in de OC ook mannelijke makelaars heeft. Afgezien daarvan lijken de teamleden jonger dan degenen die op het oorspronkelijke kantoor werken. Blijf scrollen om alle gezichten van Netflix' aankomende hit te ontmoeten!

11 Lauren Brito

De aftrap is Lauren Brito, die al meer dan tien jaar in Orange County woont. Brito is sinds 2017 makelaar in onroerend goed en volgens de officiële website van The Oppenheim Group heeft ze in de loop der jaren meer dan 150 eigendommen verkocht.

10 Gio Helou

De volgende op de lijst is Gio Helou die in de woningbouw werkte voordat hij makelaar werd. Afgaande op de trailer van de show, lijkt het alsof Helou klaar is om aan iedereen te bewijzen dat deze carrièreswitch de juiste zet was. Helou was een van de eerste agenten die Jason Oppenheim inhuurde om voor het OC-kantoor van The Oppenheim Group te werken.

9 Polly Brindle

Zoals fans van Selling Sunset al weten, lijkt iedereen die Jason Oppenheim inhuurt, behalve dat ze goed zijn in hun werk, ook ongelooflijk knap. De cast van de spin-off is niet anders. Voordat ze haar vastgoedlicentie behaalde, was Polly Brindle een model dat in Londen, Parijs, Milaan en Barcelona werkte. Ze kwam begin 2021 bij The Oppenheim Group.

8 Alexandra Jarvis

Alexandra Jarvis is geboren in Alabama en is naast makelaar ook een praktiserend advocaat, wat zeker van pas komt bij het onderhandelen over een deal voor haar cliënten.

Afgaande op haar Instagram-profiel, lijkt het alsof Alexandra Jarvis goede vrienden is met het nieuwste castlid van Selling Sunset, Chelsea Lazkani.

7 Sean Palmieri

Sean Palmieri verhuisde in 2018 naar Californië nadat hij zich al had gevestigd als een getalenteerde makelaar in Zuid-Florida, waar hij oorspronkelijk vandaan komt. Voordat hij in mei 2021 bij de Oppenheim Group kwam, werkte Palmieri ook voor Pacific Sotheby's International Re alty en Coldwell Banker.

6 Kayla Cardona

Laten we verder gaan met Kayla Cardona, die zeker een van de meest indrukwekkende vastgoedcarrières heeft van iedereen van het nieuwe team. Voordat hij bij The Oppenheim Group kwam, was Cardona een bekroonde agent van 1 procent op Zillow.

5 Brandi Marshall

Brandi Marshall is ook een makelaar die besloot haar carrière te veranderen. Marshall heeft een achtergrond in public relations, wat zeker van pas komt als het gaat om communicatie met klanten.

In de trailer voor de aankomende show is Marshall te zien die zegt: "Het enige aan de tafels? Ze draaien" - wat ongetwijfeld betekent dat er veel drama zal zijn.

4 Alexandra Hall

Laten we verder gaan met de tweede Alex in het team - Alexandra Hall. Ze is een van de meest vooraanstaande makelaars in Orange County, die ook een achtergrond heeft in interieurontwerp, wat haar zeker een voordeel geeft als het gaat om het inrichten van huizen, iets waar makelaars vaak mee te maken hebben.

3 Tyler Stanaland

De derde man in het OC-team van The Oppenheim Group is Tyler Stanaland. Stanaland is misschien wel degene die het meeste weet van de branche, want hij is een makelaar van de vijfde generatie en hij kreeg zijn licentie toen hij nog maar 18 jaar oud was. Behalve dat hij meedogenloos aan zijn vastgoedcarrière werkt, is Stanaland, afgaande op zijn Instagram-profiel, ook een getalenteerde surfer.

2 Alexandra Rose

Het OC-team van de Oppenheim Group heeft eigenlijk drie Alexandra's - de derde is Alexandra Rose. Rose heeft een achtergrond in verkoop en klantenservice, wat ook betekent dat ze over tal van noodzakelijke vaardigheden beschikt die van pas komen als makelaar.

1 Austin Victoria

Ten slotte is het afronden van de lijst de vierde en laatste mannelijke agent in het OC-kantoor van The Oppenheim Group - Austin Victoria. Hoewel hij een getalenteerde makelaar is, heeft Victoria ook een indrukwekkende modellencarrière. De makelaar is ook getrouwd en heeft twee kinderen. Hij begon zijn vastgoedcarrière in 2017 en trad in de zomer van 2021 toe tot The Oppenheim Group.

Terwijl Selling the OC nog geen officiële releasedatum heeft, zijn er volgens Variety momenteel opnames voor de show en moet deze eind 2022 uitkomen.

Aanbevolen: