De waarheid over de cameo van Ryan Reynolds in 'Hobbs And Shaw

Inhoudsopgave:

De waarheid over de cameo van Ryan Reynolds in 'Hobbs And Shaw
De waarheid over de cameo van Ryan Reynolds in 'Hobbs And Shaw
Anonim

Vooral in de afgelopen jaren heeft Ryan Reynolds zeker met veel dingen moeten jongleren. Om te beginnen heeft hij hard gewerkt aan verschillende Hollywood-projecten terwijl hij zijn eigen telecombedrijf (Mint Mobile) leidde. Hij blijft ook ongelooflijk betrokken bij Aviation Gin, het bedrijf dat hij voor naar schatting $ 610 miljoen had verkocht. Ondanks dat alles is Reynolds een man die tijd maakt voor zijn vriend, vooral wanneer de vriend waarnaar wordt verwezen een collega-acteur (en slimme zakenman is)) Dwayne Johnson. En dus, toen Johnson eindelijk de hoofdrol zou spelen in zijn eigen Fast and Furious spin-off, kwam Reynolds meteen naar buiten om een korte maar gedenkwaardige scène met hem te doen. Tot op de dag van vandaag zijn er echter fans die zich nog steeds afvragen hoe het allemaal in elkaar zat.

Dit is wat Ryan Reynolds deed in Hobbs en Shaw

In Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw werd Reynolds geïntroduceerd als CIA-agent Victor Locke. Hij verschijnt in een restaurantscène waar hij Johnson's Hobbs vertelt dat een malafide MI6-agent (Vanessa Kirby) een virus heeft gestolen dat bekend staat als Snowflake.

Er is veel hilarische scherts in deze scène. Om nog maar te zwijgen, dit was ook het moment waarop fans hoorden dat Hobbs' middelste naam Rebecca is. Het was misschien kort, maar Reynolds wist zeker indruk te maken.

Het blijkt echter dat Reynolds 'verschijning in de film langer had kunnen zijn, omdat zijn personage op een gegeven moment in een auto zou rijden. De Deadpool-acteur weigerde echter. Waargebeurd verhaal. Ik heb deze auto persoonlijk ontworpen voor @VancityReynolds om in @HobbsAndShaw te rijden, maar hij weigerde omdat hij een hekel had aan de witte strepen”, onthulde Johnson op Twitter. “Ik vatte het niet persoonlijk op, want we zijn nog steeds drinkmaatjes.”

Hoe is de cameo tot stand gekomen?

Het bleek dat Reynolds ermee instemde om in de film te verschijnen omdat Johnson een goede vriend is. "Die cameo was een gunst voor Dwayne", bevestigde Reynolds dit tijdens een gesprek met Gentleman's Journal. Toen hij het ermee eens was, was de acteur vrijwel overal voor in.

"We hadden die expositie van het virus, en ik belde hem en zei: 'Hé, ik heb deze scène, het is een benauwde expositie, plot dingen, dus zou je overwegen om binnen te komen en laten we het leuk maken?'" regisseur David Leitch herinnerde zich tijdens een gesprek met SYFY WIRE. "Ik stuurde hem de pagina's en hij voegde het speciale Ryan-stof toe."

Wat Leitch niet weet, is dat Reynolds een grote fan is van cameo's. "Hier is het ding met cameo's: ze worden niet zo vaak gedaan, en ik denk dat ze dat wel zouden moeten zijn", legde de acteur uit. "Ik geloof echt in hen." Reynolds raakte zelfs zo opgewonden dat hij Brad Pitt een keer zover kreeg om een cameo te doen in Deadpool 2. "Ik herinner me gewoon dat ik toen dacht, als iemand me ooit om een cameo vraagt, is er geen manier in de hel - tenzij ik wettelijk dood ben - dat ik nee zal zeggen," vervolgde Reynolds."Omdat ik zeker weet dat er een soort filmkarma is met cameo's."

Keert Ryan Reynolds terug naar Hobbs en Shaw?

Het antwoord hangt er echt van af of Johnson bereid is de wereld van Hobbs en Shaw op het grote scherm uit te breiden. En het lijkt erop dat hij precies dat van plan is. Hoewel Johnson onlangs heeft aangekondigd dat hij niet van plan is terug te keren in de toekomstige Fast and Furious-films, blijkt dat hij er nog steeds op gebrand is om Hobbs en Shaw weer bij elkaar te brengen.

"Dus hoewel hij niet in F10 of F11 zal zijn, zal dat op geen enkele manier onze Hobbs-plannen in de weg staan", vertelde Hiram Garcia, de president van Johnson's Seven Bucks Productions, aan Collider. “Het is duidelijk dat al deze personages bestaan in het Fast-universum en we houden ervan om alle aspecten van dat universum te zien bloeien en slagen. We hebben gewoon specifieke plannen voor wat we willen doen met het personage van Hobbs en ik denk dat de fans het geweldig zullen vinden!”

Ondertussen zouden fans, als het allemaal aan Leitch lag, ook meer van Locke en Hobbs te zien krijgen in de volgende aflevering. De twee mannen hebben tenslotte een geweldige chemie op het scherm. Over het personage van Reynolds merkte Leitch op: "Hopelijk kunnen we [hem] uitrollen in meer afleveringen van Hobbs &Shaw." En voor het geval fans zich afvragen hoe snel er weer een Hobbs en Shaw-film uitkomt, plaagde Garcia ook: "We werken eraan om iets heel unieks en fris af te leveren en we weten dat de studio erop gebrand is dat we er zo snel mogelijk mee aan de slag gaan!"

Fans kunnen deze twee acteurs binnenkort op het scherm zien herenigen

In de tussentijd kunnen fans die wachten op een nieuwe Hobbs en Shaw-film (en hopelijk nog een cameo van Reynolds) ook enthousiast zijn om te horen dat Johnson en Reynolds binnenkort weer samen op het scherm zullen verschijnen. Reynolds had zich aangesloten bij de cast van Johnson's Netflix-film, The Red Notice. De mannen worden ook vergezeld door Gal Gadot. In een bericht onthulde Johnson met trots dat The Red Notice "de grootste investering" is die Netflix ooit in een film heeft gedaan.

The Red Notice wordt op 12 november uitgebracht. Ondertussen zijn er geen verdere aankondigingen over een toekomstige Hobbs en Shaw aflevering.

Aanbevolen: