Dit is waarom fans denken dat Nathan Fillion een kind heeft

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans denken dat Nathan Fillion een kind heeft
Dit is waarom fans denken dat Nathan Fillion een kind heeft
Anonim

Sinds hij vereerd is met de aanwezigheid van Nathan Fillion in zijn kleine doorbraakrol in Saving Private Ryan, zijn fans geobsedeerd door alles wat met Fillion te maken heeft, en de laatste jaren is er een overweldigende hoeveelheid argwaan rond zijn liefdesleven. Met een indrukwekkende datinggeschiedenis van bovennatuurlijke lieverd Felicia Day tot Valor-hartenbreker Christina Ochoa, hebben fans zich altijd afgevraagd of een van deze relaties tot iets meer leidde.

Hoe oud is Nathan Fillion nu?

Na zijn debuut kreeg Nathan een hoofdrol voor ABC's Two Guys, a Girl and a Pizza Place voordat hij afstudeerde voor het misdaaddrama Castle. Hij heeft ook talloze optredens gehad in tv, animatie en zelfs videogames. Fillion heeft een voorliefde gehad voor alles wat met entertainment te maken heeft sinds hij in 1993 zijn carrièrepad veranderde van lesgeven naar acteren.

Op 51-jarige leeftijd vierde Fillion zijn verjaardagsweek met vrienden, slechts enkele dagen voor de aankondiging van seizoen vijf van zijn huidige show, The Rookie. Net voorbij zijn halfhonderdste verjaardag, is het veilig om te zeggen dat hij niet snel zal vertragen. Sterker nog, met The Rookie die elke dag meer en meer tractie en succes krijgt, is het duidelijk dat fans mogen verwachten dat ze er voor de lange termijn in zullen zitten.

Zelfs met het succes van The Rookie speculeren veel fans nog steeds over zijn acteervaardigheden. Het is een terugkerende grap dat zijn "slechte acteerwerk" Castle feitelijk verpestte, waarin Fillion de titulaire hoofdrol speelde. Maar na acht spannende seizoenen te hebben gespeeld, eindigde de show in een hartverwarmende conclusie waar fans tevreden over waren.

Wat is er met 'Kasteel' gebeurd?

Sommige kijkers gaan er nog steeds van uit dat Castle echt eindigde vanwege de verbroken relatie van Nathan en Stana Katic. Dit leidde ook tot de geruchten dat Fillion het mogelijk heeft uitgemaakt met zijn tegenspeler, waardoor de afstand en het kwade bloed stollen. Hoewel dit onder de radar vloog vanwege Fillion's openbare belijdenis van goede wensen voor zijn Katic na haar vertrek uit de show.

Heeft Nathan Fillion een kind?

Een tweet uit 2013 deed fans geloven dat Nathan een kind had verwekt tijdens de opnames van Castle, maar werd op een dwaalspoor gebracht door de slechte woordkeuze van de acteur. Bij nadere lezing leek dit meer een shout-out naar een fan. Het leidde nog steeds tot geruchten dat hij niet alleen een kind had, maar er nog een op komst was.

De namen die Fillion liet vallen, bleken personages te zijn uit Fillion's show Firefly, een sci-fi die in 2002 één seizoen liep. Fillon portretteerde de afvallige bemanningsleider, Malcolm Reynolds, van de vluchtelingengroep nadat de aarde er een werd van vele door oorlog verscheurde planeten. De teleurstelling van de onthulling leidde fans alleen maar naar nog meer bizarre theorieën.

Heeft Nathan Fillion een dochter?

Andere bronnen merken op dat Nathan niet heeft bevestigd dat hij kinderen heeft, maar er gaan geruchten dat Fillion daadwerkelijk een dochter heeft met Felicia Day. De twee lijken elkaar voor het eerst te hebben ontmoet op de set van Commentary! The Musical in 2008 waar ze allebei een hoofdrol hadden. Sindsdien zijn de twee vrienden gebleven, en er wordt zelfs aangenomen dat ze een tijdje met elkaar zijn uitgegaan.

Day's kind Calliope Maeve Day werd geboren in 2017, en hoewel er geruchten gaan dat Fillion de vader is, heeft Day de details rond de geboorte niet vrijgegeven. De vader van de 4-jarige blijft een mysterie, maar velen zijn vastbesloten in de geruchten dat Fillion de vader is.

Hun relatie was vanaf het begin gehuld in speculatie, maar met hun verweven geschiedenis zakt het snel in het ritme van de geruchten. Calliope lijkt buitengewoon gelukkig in alle dingen, aangezien de Supernatural-actrice vaak elke mijlpaal en ongeluk op haar Instagram plaatst.

Wil Nathan Fillion kinderen?

Hoewel hij zijn liefde voor zijn familie vele malen op zijn Instagram heeft geuit, lijkt het enige tijd te duren voordat Nathan een officiële voor hem begint. Na drie keer verloofd te zijn, lijkt Fillion niet klaar te zijn voor de grote inzet. Zijn laatste verloving met actrice Mikaela Hoover duurde slechts enkele maanden voordat de twee om onbekende redenen uit elkaar gingen.

Sindsdien wordt aangenomen dat hij in 2015 samen was met actrice Krista Allen, die in 2002 twee jaar samen was met George Clooney. Fillion en Allen gingen stilletjes uit elkaar, buiten het publieke oog, niet lang nadat ze bij elkaar waren gekomen. Nu geloven velen dat Fillion vrijgezel is, en het is onduidelijk of hij op zoek is naar een date.

Nu Fillion schijnbaar niet onder druk staat voor een gezin, kunnen fans van zijn werk en leven alleen maar hopen dat hij er op een dag voor zal kiezen om zijn nalatenschap voort te zetten.

Aanbevolen: