Waarom fans denken dat Vanessa Hudgens net een bepaalde operatie heeft ondergaan

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat Vanessa Hudgens net een bepaalde operatie heeft ondergaan
Waarom fans denken dat Vanessa Hudgens net een bepaalde operatie heeft ondergaan
Anonim

Rihanna's SavageXFenty-lingerie is absoluut ongelooflijk of Vanessa Hudgens heeft onlangs wat werk verzet. Dit is althans de gedachte van honderden fans op Twitter en Instagram na SavageXFenty Vol. 3 uitgezonden op Amazon Prime. In de driedelige lingerie-runwayspecial was Vanessa Hudgens te zien in een aantal verschillende outfits, zowel op de catwalk als op de rode loper. En elk van deze outfits heeft geleid tot geruchten dat ze onlangs een soort borstvergroting of zelfs een implantaat heeft gekregen.

Hoewel het niemand iets aangaat wat Vanessa wel of niet met haar lichaam heeft gedaan, kunnen fans niet anders dan nieuwsgierig zijn. Sinds het midden van de jaren 2000, toen de High School Musical-films haar bekendheid brachten, zijn fans volledig geïnvesteerd in Vanessa's leven. Ze kijken naar al haar films, hoe obscuur ze ook zijn, ze volgen de ontwikkeling van haar huidverzorgingslijn en verdragen zelfs haar overvloedige schandalen en faux-pas. Toevallig willen ze nu weten of Vanessa in het geheim die specifieke operatie heeft ondergaan.

Fans zijn ervan overtuigd dat Vanessa het werk had gedaan

Nadat Vanessa op de catwalk liep tijdens de SavagexFenty-shows, gingen fans bij honderden naar Twitter en Instagram met de vraag of ze werk aan haar borst had laten doen of beweerden dat ze dat vrijwel zeker had gedaan. De witte kanten bralette die ze droeg in Vol. 3 liet haar borst veel voller lijken dan wat fans eerder hebben gezien, volgens Page Six.

Sommige mensen op sociale media beweren dat haar borsten voller leken in zowel de witte bralette die ze op de catwalks droeg als de zwarte die ze op de rode loper droeg vanwege make-upcontouren. Anderen waren er echter volledig van overtuigd dat ze implantaten of een ander soort vergroting had.

"Waar komen die vandaan?" was wat een Twitter-gebruiker schreef. En dit lijkt de gedachten te hebben gevangen van honderden, zo niet duizenden andere Vanessa Hudgens-fans. Bijna iedereen noemde hoe goed zij en 'zij' eruit zagen, maar er waren verschillende meningen. Een vrouw, die beweerde operatieverpleegster te zijn, verklaarde echter dat Vanessa zeker was geopereerd. Anderen zeggen dat make-up en Rihanna's prachtige lingerielijn gewoon ZO goed zijn.

Hoe dan ook, Vanessa's outfits begonnen een heel gesprek online en leidden tot geruchten waarvan we zeker weten dat ze niet te maken wil hebben met… Dit is het leven van een beroemdheid… Vooral een jonge vrouw in Hollywood.

Heeft ze eigenlijk een operatie ondergaan?

Helaas is er geen manier om het zeker te weten, aangezien Vanessa's publicistenteam niet heeft gereageerd op de verzoeken die door talloze publicaties zijn gestuurd om opheldering te vragen. Vanessa zelf is ook niet naar buiten gekomen en heeft de geruchten die de ronde doen over haar borstoperatie bevestigd of ontkend. Vanessa is niet bepaald verlegen om outfits te dragen die pronken met haar ongelooflijke figuur of om er oprecht mee te pronken op sociale media, dus fans lijken een redelijk goed idee te hebben van elk detail van Vanessa's lichaam… hoe eng dat ook mag zijn.

Berichten op Vanessa's Instagram lijken echter iets meer toe te voegen aan het verhaal. Sommige van Vanessa's meest recente foto's waarop haar figuur te zien is, laten een aanzienlijk verschil zien met wat fans zouden kunnen vinden als ze naar 2018/2019 scrollen. Andere foto's laten echter het tegenovergestelde zien. Het punt is dat er een grote inconsistentie is in de buste die op veel van Vanessa's foto's wordt weergegeven. Het is zeker gemakkelijker om de vorm van iets te veranderen wanneer ze kleiner zijn dan wanneer ze groter zijn. Tape, make-upcontouren en de outfits die Vanessa kiest om te dragen, lijken de reden te zijn voor haar fluctuerende borstomvang. Dus ja, het bewijst schijnbaar dat Rihanna's lingerie echt op punt is.

Hoewel het niet helemaal duidelijk is wat Vanessa wel of niet heeft gedaan, weten we wel dat ze niet tegen plastische chirurgie is. Volgens The Daily Mail beweerde Vanessa (in een interview in 2018) dat ze gelooft dat plastische chirurgie "een manier is waarop mensen zichzelf kunnen helpen zich beter te voelen".

"Het is niet alleen mijn branche, het is nu in de wereld meid. Dat is Amerika. Dat is het sociale landschap waarin we ons bevinden ", zei Vanessa in het interview met Us Weekly in 2018.

In hetzelfde interview beweerde ze echter dat een operatie in deze fase van haar leven niet voor haar was weggelegd. Maar er is veel gebeurd tussen 2018 en 2021. En Vanessa had heel goed een andere houding kunnen hebben. Maar hoewel sommige fans op de een of andere manier volkomen overtuigd zijn, is de waarheid dat we moeten afwachten of Vanessa ooit besluit om de geruchten publiekelijk te bevestigen of te ontkennen.

Aanbevolen: