‘Vreemde Dingen’ Fans Betrapten Deze Demogorgon Fout

Inhoudsopgave:

‘Vreemde Dingen’ Fans Betrapten Deze Demogorgon Fout
‘Vreemde Dingen’ Fans Betrapten Deze Demogorgon Fout
Anonim

Netflix heeft een lange lijst met geweldige originele shows waar miljoenen van genieten, en dit is wat het streamingplatform bovenaan heeft gehouden. Ze maken al jaren geweldige shows en toen ze Stranger Things ontketenden, lieten ze de wereld echt zien dat ze een kracht waren om rekening mee te houden.

De serie heeft een geweldige run gehad en de jonge cast is opgegroeid voor de wereld. Nu er een teaser van seizoen vier wordt uitgebracht, willen we een paar elementen uit de show onderzoeken, namelijk een fout die door de kieren is geglipt en in de definitieve versie is beland.

Laten we eens kijken naar deze geweldige show en zien welke monsterblunder werd opgemerkt door een paar fans.

Welke fout hebben fans betrapt op 'Stranger Things'?

De zomer van 2016 markeerde het begin van Stranger Things op Netflix. De streamingdienst had al een aantal hits op zijn naam staan, maar Stranger Things werd al snel een wereldwijd fenomeen dat de status van Netflix en zijn vermogen om verbazingwekkende originele inhoud eruit te pompen onmiddellijk verhoogde.

Het was een verstandige zet om de show in de jaren 80 te laten plaatsvinden, en hoewel het verhaal zelf scherp is, is het de jonge cast van de serie die het echt naar een hoger niveau heeft getild. Onder leiding van getalenteerde jonge artiesten als Finn Wolfhard en Millie Bobby Brown blijft Stranger Things een serie waar miljoenen trouwe fans van genieten.

Op dit moment is de show een moderne klassieker en het beste is dat er slechts drie van de vijf seizoenen zijn uitgezonden. Het is jammer dat de show zo lang duurt om nieuwe inhoud uit te brengen, maar elk seizoen is het wachten waard gebleken.

Een van de coolste elementen van de show is het gebruik van monsters en het paranormale, en het begin van de serie introduceerde een iconisch monster wiens naam nu deel uitmaakt van het lexicon van de popcultuur.

De Demogorgon is een iconisch monster

Vanaf de allereerste aflevering heeft de show uitstekend werk geleverd om ervoor te zorgen dat fans alles wisten over de Demogorgon. Dit beroemde monster werd al vroeg geïntroduceerd en vanaf dat moment moesten fans hun gordel omdoen, omdat ze een frontale botsing zouden krijgen met dit monster uit Dungeons & Dragons.

"Stranger Things heeft zoveel van zijn mythologie te danken aan Dungeons & Dragons. Hoewel het zeker allemaal originele verhalen zijn, leunt het op de passie van de kinderen voor het spel - zozeer zelfs dat de primaire antagonisten zijn vernoemd naar D&D-monsters, " Wat Culture schreef.

Het is waar dat het gebruik van Dungeons & Dragons als basis voor een aantal elementen in de serie een briljante zet was van de schrijvers. Het spel is al tientallen jaren enorm populair, en het al vroeg ontdekken van de liefde van de jongens ervoor hielp de weg vrijmaken voor de monsters die op de weg zouden komen.

Hoeveel de iconische Demogorgon ook voor de show betekent, de mensen die de serie schreven, lieten de bal vallen met een bepaald aspect van het personage. Dit veroorzaakte een fout die maar een paar fans oppikten.

De fout die sommige fans betrapten

Dus, wat is de fout die is gemaakt met dit specifieke monster? Welnu, de fout in kwestie heeft allemaal te maken met de releasedatum van het beeldje zelf.

"Het probleem ligt echter in het feit dat dit specifieke Demogorgon-beeldje pas in 1984 bestond - een jaar nadat het eerste seizoen was ingesteld. Nauwelijks een groot probleem - en een die niet die-hard D&D-fans hebben het waarschijnlijk niet opgemerkt, maar het is een zeldzaam anachronisme voor de Netflix-serie - en het is niet de enige ", schrijft What Culture.

Zoals de site vermeldde, is dit geen grote fout, maar het is er een waar mensen kennis van hebben genomen. Dungeons & Dragons heeft een trouwe aanhang en gebruikers die goed thuis waren in de geschiedenis van het spel, konden erkennen dat de show deze fout heeft gemaakt.

Natuurlijk heeft de show andere fouten gemaakt die hij heeft gemaakt tijdens de uitvoering op het kleine scherm, maar dit is vrij normaal voor een tv-show. Het is vrijwel onmogelijk om een televisieprogramma te laten zien zonder dat er enkele fouten in het eindproduct terechtkomen dat fans te zien krijgen. Desalniettemin is Stranger Things een enorm succes sinds zijn debuutjaren terug.

Seizoen 4 van Stranger Things zal binnenkort debuteren, en fans kunnen niet wachten om te zien welke richting de serie opgaat naar zijn vijfde en laatste seizoen.

Aanbevolen: