Vrienden'-fans betrapten iemand anders als Rachel tijdens deze scène

Inhoudsopgave:

Vrienden'-fans betrapten iemand anders als Rachel tijdens deze scène
Vrienden'-fans betrapten iemand anders als Rachel tijdens deze scène
Anonim

Bij het doorzoeken van de geschiedenis van tv-programma's zijn er maar weinig die het succes en de impact van Friends kunnen evenaren. Het was een reus in zijn tijd, en het veroverde het kleine scherm op manieren die maar weinig anderen konden. De sterren van de show verdienden miljoenen, en dat blijven ze doen dankzij een briljant contract.

No show is perfect, en dat geldt zeker voor Friends. Er gebeuren fouten tijdens het filmen, en sommige komen zelfs in de definitieve versie van een aflevering terecht. Sommige fouten kunnen echter over de hoofden van mensen vliegen.

Laten we eens terugkijken op een fout van Friends die de meeste mensen lijken te hebben gemist.

'Friends' is een klassieker

In 1994 at NBC al hun taart en at ze die ook op met het doorslaande succes van Seinfeld, maar de zaken bereikten een ander niveau toen ze Friends debuteerden. Fans waren klaar voor weer een geweldige NBC-show en Friends verspilde geen tijd om de meest spraakmakende show te worden.

De cast werd geleid door artiesten die op dat moment geen bekende namen waren, maar je kunt maar beter geloven dat ze allemaal beroemde gezichten werden toen de show in de mainstream explodeerde. Simpel gezegd, ze waren allemaal dynamisch in hun rollen, en hun werk elke week verhoogde wat een toch al solide script was.

De serie heeft al jaren geen nieuwe afleveringen meer uitgezonden en toch blijft het een van de grootste tv-shows van vandaag. Streaming heeft het een nieuw leven gegeven en hierdoor zullen nieuwe generaties blijven rondhangen in het Central Perk.

Hoe tijdloos de show ook is, hij is zeker niet foutloos, en na verloop van tijd hebben fans een aantal fouten kunnen ontdekken die hun weg hebben gevonden naar de definitieve bewerking van de serie.

'Vrienden' hadden wat fouten

In deze tijd zijn fans altijd op zoek naar fouten in films en tv-shows. Normaal gesproken, zodra een fout wordt opgemerkt, maakt het zijn rondes online zodat mensen kunnen kijken en lachen. Omdat Friends constant in rotatie is, hebben mensen door de jaren heen steeds meer fouten opgemerkt.

Er werd een grote fout opgemerkt tijdens de pilot-aflevering van de show. Tijdens de aflevering leidde een productieblunder ertoe dat meerdere Phoebe's in de buurt waren.

Per Stylist, "De scène in kwestie komt uit de allereerste aflevering van de show en ziet Phoebe verklaren dat ze "net vier wimpers had uitgetrokken" - tot grote verbijstering van de mensen om haar heen. Echter, zoals Maloney aangeeft Als je haar uitspreekt, kun je Phoebe ook zien nippen aan een kopje koffie achter Monica's date Paul, en het lijkt alsof ze echt luistert naar haar die iedereen vertelt over haar wimpers."

Er zijn tal van andere productieblunders die mensen hebben opgemerkt. Deze kleine fouten zorgen zeker voor een interessante herhaling van de show. Ze verpesten op zich geen afleveringen, maar ze laten wel zien hoe moeilijk het is voor een productieploeg om dingen perfect te krijgen tijdens het filmen.

Een van de meest interessante blunders die is opgemerkt, is dat een nep-Rachel op de set aanwezig is

Fans hebben een fout volledig gemist in 'The One With The Sharks'

Bij het filmen worden vaak stand-ins gebruikt voor scènes. Dit zijn gewoon andere acteurs in kostuum die op hun plaats staan voor de echte artiest. Welnu, in een aflevering van Friends werd een stand-in op camera vastgelegd en eindelijk merkte iemand het op.

Volgens Mirror: Maar bij deze gelegenheid, tijdens het opnieuw kijken, merkten we iets nogal vreemds op aan Rachel (Jennifer Aniston) in een aflevering van het negende seizoen van de show.

Namelijk dat Rachel gedurende een paar seconden in aflevering vier, The One with the Sharks, even halverwege de scène wordt vervangen door iemand anders."

Het gebeurt zo snel, maar fans met arendsogen kunnen het niet missen nu het is opgemerkt.

Dit gebeurde ook met Rachel tijdens "The One With The Mugging", wanneer "Joey zich bij haar in de deuropening voegt om over het nieuws te praten, voordat hij zich omdraait om de rest van de bende aan te kijken - en, bam! Over zijn schouder, een vrouw die duidelijk geen Aniston is, staat daar gelukkig te grijnzen (ongetwijfeld blij dat ze is geïnfiltreerd in de Central Perk-bende), "schrijft Stylist.

Dus, hoe komen sommige van deze fouten naar voren? Welnu, het veranderen van de beeldverhouding van de show voor streaming lijkt de boosdoener te zijn. Fans zien nu een bredere versie van de afleveringen, wat betekent dat de kleine details die in de jaren '90 nooit op tv-schermen te zien waren, worden onthuld. Soms is het gewoon een eerlijke productiefout, maar sommige fouten zijn te wijten aan de verandering in de beeldverhouding.

Friends is nog steeds een geweldige show, maar we denken dat er snel genoeg meer fouten het daglicht zullen zien.

Aanbevolen: