Vrienden'-fans betrapten iemand anders als Monica tijdens deze scène

Inhoudsopgave:

Vrienden'-fans betrapten iemand anders als Monica tijdens deze scène
Vrienden'-fans betrapten iemand anders als Monica tijdens deze scène
Anonim

' Friends' was een heel andere wereld achter de schermen. We zouden Matt LeBlanc terloops Jennifer Aniston backstage zien kussen… maar tegelijkertijd zagen we ook veel productieblunders, zoals iemand die voor een paar seconden Rachel op de set inspringt. Hoewel het, gezien de enorme fanbase, moeilijk is om iets voorbij de kijkers van 'Friends' te krijgen.

Nog een ander moment vergelijkbaar met dat van Rachel vond plaats tijdens seizoen 8 tussen Phoebe en Monica. Terwijl de twee een gesprek hebben over Tim in het koffiehuis, kon een fan het niet helpen dat Monica er een fractie van een seconde anders uitzag. Laten we eens terugkijken en zien hoe het allemaal is verlopen.

Was Monica echt vervangen door een filler op 'Friends'?

Je krijgt echt niets voorbij hardcore 'Friends'-fans. Ze zitten er bovenop en dat geldt ook voor de kleinste schakelaars, zoals in het seizoen, toen Rachel op een gegeven moment geen ketting droeg, maar dan opeens draagt ze er een.

Dat was verre van het enige vreemde moment, tijdens seizoen vijf verandert Matt LeBlanc vreemd van outfit terwijl hij in het appartementencomplex van Ross is … we zien zelfs Joey bij Monica's flessen in zijn linkerhand, alleen om te worden vervangen door blikjes wanneer de scène snijdt terug naar hem.

Sommige van deze fouten treden meestal op als gevolg van heropnamen tijdens bepaalde scènes.

Er waren meer van dit soort momenten tijdens de lange tienjarige looptijd van de show. Heck, zelfs in de laatste aflevering van de serie zagen fans dezelfde extra's op verschillende luchthavens …

Misschien gaat de meest schokkende van allemaal over extra's die ingrijpen voor de personages in de show. Dat gebeurde meerdere keren met zowel Rachel als Monica.

We zullen kijken in welke aflevering nep-Monica te zien was en hoe de fans het moment konden zien - een moment dat veel fans hebben gemist.

Courteney Cox herinnert zich waarschijnlijk het moment zelf niet

Blijkbaar heeft Courteney Cox niet het beste geheugen als het op de show aankomt. Tijdens de reünie gaf de sitcomster toe dat ze veel van de momenten die in de show plaatsvonden was vergeten.

"Ik had alle 10 seizoenen moeten kijken, want toen ik de reünie deed en er vragen werden gesteld, dacht ik: 'Ik kan me niet herinneren dat ik daar was'", zei ze.

Ik kan me niet herinneren dat ik zoveel afleveringen heb gefilmd. Ik zie het soms op tv en ik stop en ga, 'Oh mijn god, ik herinner me dit helemaal niet.' Maar het is zo grappig, 'voegde ze eraan toe.

Ondanks dat 'Friends' ten einde loopt, zullen Courteney Cox en de rest van de cast nog heel lang geld blijven verzilveren, waardoor ze een coole $ 20 miljoen per jaar verdienen aan herhalingen, merchandise en residuen.

Om eerlijk te zijn, heeft Cox wel onthuld dat ze niet het beste geheugen heeft en zich nauwelijks iets herinnert uit haar jeugd. Hoewel ze zich niet veel herinnert van de iconische sitcom, doet het niets af aan de impact ervan.

"Het maakt niet uit welke generatie ernaar kijkt. Het houdt stand", zei ze. "Ik denk dat de komedie relevant is", legde ze uit. "Mensen kunnen zich verhouden tot elk personage. Het kan me niet schelen hoe groot de mobiele telefoon is. De computer die je niet kunt optillen. Zo is het leven."

Hopelijk voor Cox hebben fans ook geen geweldig geheugen, vooral niet als het gaat om dit ongemakkelijke moment.

De vervanging vond plaats in 'The One With Rachel's Date' in seizoen 8

Het moment vond plaats in seizoen acht tijdens de aflevering 'The One With Rachel's Date'. De verhaallijn tussen Monica en Phoebe zag de twee het uitvechten over Tim … maar niet op een goede manier. Phoebe wilde het uitmaken met hem terwijl Monica hem wilde ontslaan - de twee waren in het koffiehuis aan het bespreken wie het nieuws als eerste zou brengen.

Het was op TikTok dat een fan tijdens de scène iets vreemds opmerkte met Monica.

"Ik weet dat er zoveel fouten zijn in Vrienden, maar ik heb deze nog nooit eerder gezien."

"Dus ik heb naar Friends gekeken, en dit is de aflevering waarin Phoebe met Monica's souschef uitgaat. En ik merkte net deze kleine blunder op. Dat is niet Monica, dat is niet Monica!"

Een geweldige blik van de 'Friends'-fans en in werkelijkheid is het een moment waarop maar heel weinig fans worden betrapt. Het zal in de toekomst interessant zijn om te zien welke andere blunderproductiemomenten fans hebben gemist. Ongetwijfeld is het leger van 'Vrienden' op dit moment bezig.

Aanbevolen: