Alles wat we weten over Cole Sprouse's vriendin Ari Fournier

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over Cole Sprouse's vriendin Ari Fournier
Alles wat we weten over Cole Sprouse's vriendin Ari Fournier
Anonim

Wie is Ari Fournier? Dit was de vraag die werd gesteld door alle obsessieve aanbiddende fans van Cole Sprouse toen hij in maart 2021 hand in hand werd gespot met een nieuwe vrouw. Dit was natuurlijk niet lang nadat de voormalige Disney Channel-ster uit elkaar ging met zijn Riverdale-collega. ster, Lili Reinhart. Net als Lili, krijgt Ari te maken met kritiek omdat ze het lef heeft om een beroemdheid te daten waar fans (die ze nog nooit hebben ontmoet) verliefd op zijn.

Maar het zijn niet alleen jaloerse fans die nieuwsgierig zijn naar de waanzinnig mooie nieuwe vrouw in Cole's armen. Mensen zijn legitiem geïnteresseerd in wie Ari is en hoe ze haar vermogen van $ 500.000 heeft verdiend. Hier is alles wat u moet weten over Ari Fournier…

9 Wie is Ari Fournier?

Ari Fournier is ongetwijfeld een heleboel dingen. Ze is tenslotte een levend, ademend, mens. Maar modellenwerk is een van de onderdelen van haar leven die bepalen wie ze is. Ari komt hier vanzelf langs, want haar moeder, Chantal, was ook een model. Ari werd geboren in Montreal, Quebec, Canada, en werd gescout door een bureau toen ze 15 was. In een YouTube-video legde Ari uit dat haar aanwezigheid op Instagram de reden is dat ze een model zou kunnen zijn.

8 Ari Fournier was aan het modelleren terwijl ze de middelbare school afmaakte

Omdat ze op zo'n jonge leeftijd werd gescout door een modellenbureau, kon Ari alleen parttime werken. Ze zat tenslotte nog op school. Dit betekende dat ze maar één of twee shoots per week deed terwijl ze haar schoolwerk in evenwicht hield. Zodra ze klaar was met de middelbare school, ging Ari naar China voor haar eerste grote modellenshoot. Ze beweert dat deze ervaring "behoorlijk moeilijk" was. Door haar ervaring in China begon ze zich af te vragen of ze wel een modellencarrière wilde nastreven. Ze verdiende op dat moment ook niet echt de kost.

Toen Ari naar Londen ging om bij een modellenbureau te werken, begonnen de dingen op hun plaats te vallen. Ze concentreerde zich niet alleen op het verbeteren van het vak, maar ze werkte ook aan het perfectioneren van haar lichaam en huid. Dit hielp haar om getekend te worden bij Elite Modeling Agency in de V. S.

7 Ari Fournier's jeugd

Ari groeide op op een boerderij met paarden niet ver van Montreal met haar oudere zus, Gabe, en haar ouders Robert en Chantel. Ze beweert dat haar jeugd vrij eenvoudig was, vooral in vergelijking met het leven dat ze vandaag leidt.

"Het was gewoon simpel", zei Ari op haar YouTube-kanaal. "Paarden, honden en katten, het was gewoon de meest eenvoudige jeugd. Eerlijk gezegd ben ik daar nu zo dankbaar voor omdat ik zo'n intens leven leid. Ik ben echt blij dat ik een goede, geaarde opvoeding in mijn levensbagage heb gehad."

6 Ari Fournier had een YouTube-kanaal

Ari zou waarschijnlijk een succesvoller YouTube-kanaal kunnen hebben nu ze met Cole Sprouse aan het daten is, maar ze heeft eigenlijk al een jaar geen nieuwe video geüpload. Maar voordat hun relatie in de schijnwerpers kwam te staan, plaatste ze make-uptutorials en Q+A's, niet anders dan veel jonge Instagram-modellen.

5 De datinggeschiedenis van Ari Fournier

We weten alles over de romantische partners in Ari's leven vóór Cole. Op haar YouTube-kanaal in 2020 gaf Ari echter toe een relatie van vier jaar te hebben. Gezien de tijdlijn van toen ze Cole ontmoette en begon te daten, moet deze langdurige relatie een paar maanden vóór maart 2021 zijn beëindigd.

4 Hoe Ari Fournier Cole Sprouse ontmoette

Cole en Ari zijn slim geweest om de details van hun relatie ongelooflijk privé te houden. Cole had een vreselijke ervaring met de media en fans die probeerden zijn relatie met zijn Riverdale-tegenspeler Lili Reinhart te doorbreken. Hij had ook nogal wat zeer openbare breuken. Hij heeft dus duidelijk iets geleerd. Daarom weten we niet precies hoe de twee elkaar hebben ontmoet. Het zou in L. A. kunnen zijn waar Cole woont en Ari werkt, of het zou in Vancouver kunnen zijn, waar ze voor het eerst samen werden gefotografeerd in maart 2021.

3 Ari Fournier reageert niet op de haters

Ondanks dat ze hun relatie erg privé houden, afgezien van een paar publieke optredens en een paar foto's op Instagram, uiten giftige fans nog steeds hun ongenoegen over de relatie van Cole en Ari.

Hoewel sommigen verleid kunnen worden om op sociale media ruzie te maken met de haters, lijkt het alsof Ari ze volledig negeert. Het is duidelijk dat ze betere dingen te doen heeft met haar tijd.

2 Ari Fournier en Cole Sprouse reizen samen

Een paar maanden nadat ze begonnen te daten, nam Cole Ari mee op een reis naar het wijnland in de Napa Valley. Ze vierden haar 23e verjaardag en aan hun foto's te zien, deden ze dit in stijl. Maar volgens Ari's Instagram lijkt het alsof ze al heel wat reizen heeft gemaakt naar exotische locaties voor fotoshoots. Dit omvat werkreizen door heel Mexico, Spanje, Portugal, Italië en zelfs Tanzania.

1 Zijn Cole Sprouse en Ari Fournier nog steeds samen?

Sorry, haters, Cole en Ari zijn absoluut nog steeds aan het daten. Ze zijn onlangs gespot op tal van evenementen, arm in arm en erg verliefd. Dit omvat de première van Cole's nieuwe film, Moonshot. Hoewel ze hun liefde op de DL blijven houden, is het duidelijk dat ze van plan zijn om in de nabije toekomst door te gaan met daten.

Aanbevolen: