Een dame in de metro had geen idee wie Jay-Z was en zijn reactie is geweldig

Inhoudsopgave:

Een dame in de metro had geen idee wie Jay-Z was en zijn reactie is geweldig
Een dame in de metro had geen idee wie Jay-Z was en zijn reactie is geweldig
Anonim

Jay-Z is een miljardair-rapper, zakenman en als je het om een of andere wilde reden nog niet wist - hij is getrouwd met Queen Bey, jullie allemaal. Maar voor de lieve, bescheiden Ellen Grossman - hij was gewoon een aardige man die toevallig naast haar zat in de R-trein.

Ellen Grossman te zien in Jay-Z's Barclays Center-documentaire

Tien jaar geleden werd de toen 67-jarige Ellen Grossman op een dinsdagavond beroemd. Jay-Z - echte naam Shawn Carter - was bezig met het opnemen van een korte documentaire over de reeks concerten die het Barclays Center in Brooklyn opende. De artiest "Girls, Girls, Girls" was de eerste artiest die ooit het podium op de nieuw gebouwde locatie sierde in 2012. In de 25 minuten durende film zien we hoe de vader van drie kinderen de metro neemt naar zijn laatste optreden, waarbij hij toevallig Grossman ontmoet.

"Ben je beroemd?" vraagt Grossman aan Jay-Z terwijl hij naast haar gaat zitten in de overvolle R-trein, terwijl bewakers hem in de gaten houden. "Ja", geeft de rapper bescheiden toe, voordat hij toegeeft: "Niet erg beroemd, je kent me niet."

Ellen Grossman beschreef Jay-Z als 'heel echt'

Afbeelding
Afbeelding

Grossman was net op reis van Manhattan naar Brooklyn om een vriend te bezoeken, toen ze een van de meest invloedrijke hiphopartiesten aller tijden tegen het lijf liep. De beeldend kunstenaar was opgeschoven om anderen te laten gaan zitten en Jay-Z ging naast haar zitten. In de video is te zien hoe de rapper zichzelf voorstelt als "Jay" en uitlegt dat hij een muzikant is die op weg is om op te treden in de Brooklyn Arena."We hadden zo'n leuk gesprek en toen werd het tijdens het gesprek duidelijk dat hij erg beroemd was", vertelde Grossman aan The Guardian.

Jay-Z met MTV moon man awards
Jay-Z met MTV moon man awards

Grossman zei dat ze "energiek" werd achtergelaten door hun chat, die ongeveer 15-20 minuten duurde. Jay-Z reisde met Grossman van Canal Street naar Atlantic Avenue. "Het was gewoon een geweldig gesprek. Hij is heel echt. Hij leek niet gestoord dat ik niet begreep wie hij was, hij is niet vol van zichzelf."

De website van Ellen Grossman trok veel meer bezoekers na een ontmoeting met Jay Z

Ellen Grossman is een ervaren kunstenaar die zowel tekent als sculpturen maakt. Grossman gaf toe dat ze

merkte op dat meer mensen haar website bezochten sinds ze werd geïdentificeerd als de vrouw in de video. "Hij schreef op de achterkant van een envelop zijn website", zei Grossman.

Jay Z maakt een hekel aan Kanye op 4:44
Jay Z maakt een hekel aan Kanye op 4:44

"Toen ik naar zijn website keek, ontdekte ik - natuurlijk benadrukt hij zijn eigen werk - maar hij gaf er gewoon enorm veel ruimte aan aan andere artiesten, samenwerkingen met andere mensen, om gewoon andere mensen uit te lichten en Ik waardeerde dat aan hem en had het gevoel dat hij mij op dezelfde manier aandacht gaf. Het was een zeer positieve ervaring."

Na haar virale bekendheid verscheen Ellen Grossman op HuffPost Live, waar ze werd geïnterviewd door Marc Lamont Hill. MTV kreeg haar ook zover om Jay-Z's twaalfde studioalbum "Magna Carta Holy Grail" te recenseren. Het album bevatte gastoptredens van Justin Timberlake, Nas en vrouw Beyoncé.

Jay- Z verkocht zijn aandeel in Barclays Center in 2013

Jay-Z geeft live concert
Jay-Z geeft live concert

Op 29 september 2012 gaf Jay-Z zijn eerste show in het Barclays Center."Ik heb op veel podia gestaan, over de hele wereld geweest, maar niets voelt als vanavond", vertelde Jay-Z het publiek tijdens de inaugurele concerten in het Barclays Center in Brooklyn. "Niets voelt als vanavond, Brooklyn. Ik zweer het op God."

Jay-Z Concert Live optreden
Jay-Z Concert Live optreden

Terwijl het concert ten einde liep, keek Jay-Z naar de menigte van 18.000 trouwe fans. “S, wat een geweldig gevoel vanavond. Deze nacht was een droom.”

Afbeelding
Afbeelding

In 2013, een jaar nadat hij Ellen Grossman had ontmoet en acht uitverkochte shows had gegeven in het Barclays Center, verkocht Jay-Z zijn aandeel in het Barclays Center. Jay-Z bezat minder dan een vijfde van een procent van het Barclay Center, wat neerkwam op ongeveer $ 1,5 miljoen. Volgens Forbes is Jay-Z zijn aandeel verkocht vanwege zijn sportbureau Roc Nation Sports.

Aanbevolen: