Hoe lang slaapt Dwayne Johnson?

Inhoudsopgave:

Hoe lang slaapt Dwayne Johnson?
Hoe lang slaapt Dwayne Johnson?
Anonim

Dwayne Johnson lijkt overal te zijn. Of hij nu ruzie maakt met Joe Rogan, of opduikt bij de 'Super Bowl', DJ lijkt gewoon altijd aanwezig te zijn. Naast zijn acteercarrière bezit Johnson meerdere bedrijven, waaronder een hele voetbalcompetitie, de XFL.

In werkelijkheid, gezien zijn gekke schema, is het echt moeilijk te geloven dat deze man ooit slaapt. En oh ja, laten we zijn AM-workouts niet vergeten, voordat iedereen opstaat…

Dus dit roept de vraag op, slaapt Dwayne Johnson überhaupt? Hij heeft er in het verleden al commentaar op gegeven, en het zal veel mensen niet verbazen dat wanneer zijn schema vol zit, de slaap beperkt kan worden tot slechts een paar uur.

Dwayne Johnson is de drukste man in Hollywood

Het acteerschema van Dwayne Johnson alleen is genoeg om veel mensen af te schrikken. Afkomstig van de Netflix-film 'Red Notice', heeft DJ verschillende andere projecten in de maak, waaronder 'Red One', 'The King', San Andreas 2, 'Doc Savage', 'Big Trouble in Little China' en natuurlijk, de langverwachte DC-film 'Black Adam'.

Dwayne Johnson verklaarde dat zijn 'Black Adam'-training de moeilijkste was die hij ooit had gedaan voor een rol in zijn leven.

Natuurlijk, zijn acteerschema is stressvol, maar DJ heeft zoveel te doen dan alleen dat. Hij is de eigenaar van een hele voetbalcompetitie, de XFL die later in 2022 van start gaat. Johnson is ook het gezicht van 'Project Rock', zijn kledingmerk voor Under Armour - om nog maar te zwijgen van zijn eigen tequila-merk dat ook wereldwijd records breken, ' Teremana'.

En laten we de grootste baan van allemaal niet vergeten, een trotse echtgenoot en vader zijn voor zijn vrouw en drie meisjes.

Er gebeurt zoveel in zijn leven dat fans zich vaak afvragen wanneer en of de Hollywood-ster ooit slaapt. Volgens sommige verklaringen uit het verleden slaapt hij niet veel, afhankelijk van zijn schema.

Slaap Dwayne Johnson echt maar 3 tot 5 uur per nacht?

Voor sommigen is minimaal 7 tot 8 uur slapen per nacht absoluut essentieel. Voor degenen die een drukkere levensstijl hebben, is het echter een beetje anders.

Dwayne Johnson v alt in deze categorie omdat hij niet alleen talloze uren aan zijn verschillende bedrijven werkt, samen met acteeroptredens, maar hij wordt ook extra vroeg wakker om zijn dag te verankeren door te sporten.

"Het enige dat gereguleerd is, is dat ik wakker moet worden voordat de zon opkomt," zei hij. "En ik heb mijn twee uur alleen als er niemand anders is en het huis stil is."

"Ik offer vaak twee uur slaap op zodat ik de rustige twee uur kan hebben die ik nodig heb voordat het hele huis wakker wordt, inclusief de dieren," zei hij naast Variety.

Vince McMahon, de voormalige baas van Dwayne Johnson, heeft net zo weinig slaap, hij traint in de late uren van de avond, terwijl hij een paar uur naar bed gaat.

Met die extra uurtjes doet DJ het werk in de sportschool.

"Ik heb in het begin de mentale tijd nodig, en het volgende is mijn trainingstijd", zei hij. "Dat zijn mijn twee ankers, en zodra ik mezelf kan ankeren, kan ik naar mijn werk gaan, en dan stap ik in mijn pick-up en rijd ik naar de set. Ik kan 10, 12, 14 werken uren als ik weet dat ik mijn dag in het begin heb gecentreerd en verankerd."

Dit is natuurlijk allemaal afhankelijk van zijn schema, aangezien DJ soms ook het tegenovergestelde doet, door in de late uurtjes van de avond te trainen als iedereen slaapt. Kevin Hart zou ook toegeven dat DJ soms te laat op de set is, wat betekent dat hij misschien wat extra slaap aan het proppen is (of een eiwitshake aan het maken is).

In werkelijkheid is het heel goed mogelijk dat DJ nachten van 3 tot 5 uur slaapt, zoals werd vermeld. Het verschilt echter zeker, afhankelijk van zijn schema.

Dwayne Johnson's slaapschema varieert waarschijnlijk volgens zijn schema

Als hij aan een film werkt, uren op de set doorbrengt, gekoppeld aan een training ervoor, is zijn slaaptijd zeker beperkt tot slechts een paar uur, waarschijnlijk in het bereik van drie tot vijf. En ga er niet vanuit dat DJ's trainingen overslaan, de man neemt zijn eigen sportschool mee naar de set!

Gezien hoe hard hij zichzelf pusht, vooral fysiek, moet er op een gegeven moment echter een solide herstelperiode zijn. Als hij een film aan het opnemen is en niet onderweg is, geniet DJ waarschijnlijk niet alleen van de tijd die hij thuis doorbrengt om te herstellen van zijn slaap, maar ook om tijd door te brengen met zijn kinderen en vrouw.

Kortom, we twijfelen er niet aan dat DJ's slaapvenster over het algemeen beperkt is, maar hij kan zo nu en dan wat vreemde momenten hebben om bij te praten tussen projecten… als die er is…

Aanbevolen: