Kourtney Kardashian-fans in de war als ze onthult dat ze met dochter slaapt

Kourtney Kardashian-fans in de war als ze onthult dat ze met dochter slaapt
Kourtney Kardashian-fans in de war als ze onthult dat ze met dochter slaapt
Anonim

Kourtney Kardashian vierde donderdag de negende verjaardag van haar enige dochter Penelope.

De 42-jarige realityster ging naar haar Insta Stories om te laten zien dat zij en haar kleine meisje bijpassende tijdelijke rozentattoos op hun voeten hadden gekregen.

Tijdens haar social media-updates uploadde Kourtney ook schattige video's van haarzelf die haar make-up liet aanbrengen door Penelope.

Penelope versierde het gezicht van haar moeder met een rij kleverige strass-steentjes die langs haar neus liepen en een tijdelijke tatoeage van een kers onder één oog.

Kourtney Kardashian slaapt met Penelope bijpassende tatoeages
Kourtney Kardashian slaapt met Penelope bijpassende tatoeages

Penelope zag er volledig gefocust op de taak uit toen ze haar moeder een felroze lippenstift gaf.

Kourtney markeerde de gelegenheid van de verjaardag van haar dochter door een foto te plaatsen waarop Penelope haar in bed knuffelde.

De moeder van drie schreef in het bijschrift dat ze "met haar heeft geslapen sinds de dag dat ze werd geboren en vandaag is ze 9."

Het zorgde ervoor dat fans speculeerden hoe Kourtney erin slaagde altijd met haar kind te slapen ondanks dat ze een langdurige relatie had.

Kourtney Kardashian Penelope Disick Instagram
Kourtney Kardashian Penelope Disick Instagram

"Hoe kan het kind sinds haar geboorte in haar bed hebben geslapen?! Wanneer ze in die tijd vriendjes heeft gehad? Veel in de war", schreef een fan online.

"Slapen met haar sinds de dag dat ze werd geboren en vandaag is ze 9. Nou, dat heeft geen zin, want na Scott was er de toyboy, dan nog een of twee, dan Travis - hoe precies?" een louche opmerking gelezen.

Ondertussen liet Travis Barker zien dat hij meer dan ooit toegewijd is aan de familie van zijn vriendin Kourtney Kardashian.

Voor Penelope's grote dag gaf hij haar een trommel.

In de video die werd gedeeld op Kourtney's Instagram-pagina, schonk de Blink 182-ster Penelope een op maat gemaakt drumstel van Orange Country Drums and Percussion.

Little P had een rood-wit T-shirt aan en zat achter het lichtroze drumstel.

De set was gepersonaliseerd met haar naam in cursief geschreven over het basdrumvel.

"Mijn jarige! Mijn favoriete meisje in de hele wereld, ik ben zo blij en trots om je mama te zijn", schreef Kourtney liefjes. "Ik kan niet geloven dat je 9 bent. Mijn leven is zooooo veel beter dankzij jou."

Een vervolgvideo toonde Penelope die een meer geavanceerde beat uitprobeerde, terwijl Travis hielp de tijd op de hi-hat te houden, net zoals Kourtney eerder deed.

In een tweede clip deed het kleine meisje een korte vulling op de tom-toms, hoewel ze een beetje wankel was in het ritme.

"Dat is goed," viel Travis erna in. "Ja, het is moeilijk om tussen deze twee te komen," zei hij terwijl hij op de drums tikte.

Aanbevolen: