Blac Chyna om deel te nemen aan een bokswedstrijd voor beroemdheden

Inhoudsopgave:

Blac Chyna om deel te nemen aan een bokswedstrijd voor beroemdheden
Blac Chyna om deel te nemen aan een bokswedstrijd voor beroemdheden
Anonim

Na het verliezen van een rechtszaak en betrokkenheid bij een onderzoek naar mishandeling, bevestigden functionarissen dat Blac Chyna het in juni zou opnemen tegen influencer Alysia Magen in een Celebrity Boxing-wedstrijd. Celebrity Boxing Instagram heeft gepost dat de twee vrouwen zullen strijden om de vrouwelijke wereldtitel en dat deze zal plaatsvinden in Florida.

Een andere Instagram-post toonde een video van de twee vrouwen op een persconferentie. Magen duwde Chyna, waardoor ze een microfoon pakte en zei: "Ik vind dat echt, echt, heel schattig, maar ik hoop dat je weet dat 11 juni het is, het is aan." Het model bleef op haar reageren door te zeggen: "Het is aan." Het lijkt er echter op dat de twee plezier hadden met deze persconferentie, en het lijkt erop dat er momenteel geen kwaad bloed zit tussen de twee vrouwen.

Celebrity Boxing was oorspronkelijk een televisieserie, maar er werden uiteindelijk maar twee afleveringen uitgezonden. Het ging echter door buiten de televisie en heeft dat succes de afgelopen twintig jaar voortgezet. Beroemdheden die in het verleden hebben deelgenomen, zijn onder meer Tonya Harding, Jack Osbourne en Vanilla Ice.

Chyna heeft mensen al laten zien dat ze agressief kan zijn

Buiten haar rechtszaak met de Kardashians, haalde Chyna onlangs de krantenkoppen omdat ze een woordenwisseling had gekregen met Sequoya King buiten een bar in Los Angeles. Het gevecht begon toen Chyna King beschuldigde van het opnemen van haar met haar telefoon in de bar. Nadat King de aantijgingen had ontkend, verplaatsten zij en Chyna hun ruzie naar buiten. De beroemdheid nam vervolgens King's telefoon, sloeg hem op de grond en schopte haar in de maag. Chyna's vrienden trokken haar later weg, stapten in een auto en vertrokken.

TMZ bemachtigde een video van de nasleep van het gevecht, waarop te zien was dat verschillende mensen buiten de bar schreeuwden en schreeuwden. Men hoorde King schreeuwen: "Voelde je je goed toen je me in mijn dikke buik schopte?" terwijl andere mensen in de video Chyna "raar" noemden en zeiden dat als ze King in elkaar wilde slaan, "ze een klap zou hebben uitgedeeld." Nadat verschillende andere mensen beide vrouwen begonnen uit te schelden, eindigt de video. King heeft duidelijk gemaakt dat ze een aanklacht indient. Op het moment van deze publicatie is er niets over de zaak vrijgegeven en Chyna heeft er geen commentaar op gegeven.

Ze blijft haar match promoten op haar sociale media

Dezelfde dag als de persconferentie plaatste Chyna een video op Instagram waarin ze het evenement bespreekt dat mensen niet willen missen en een Ticketmaster-link. Hoewel mensen op de video hebben gereageerd om voor haar te rooten, hebben verschillende gebruikers gezegd hoeveel ze van haar haar houden.

Voordat ze de video uitbracht, bevestigde ze een paar dagen eerder dat ze meedeed, maar maakte ze niet bekend wie haar tegenstander zou zijn. Ze bevestigde ook dat ze dit doet om geld in te zamelen voor de Pasadena Humane Society. Verschillende commentatoren op Instagram toonden aanvankelijk een hekel aan deze beslissing en herinnerden mensen eraan hoe ze haar spaargeld verloor door de zaak tegen de Kardashians. Sindsdien zijn ze weer opgestaan en ze hoopt dat dit evenement populair zal zijn.

Tickets voor de Celebrity Boxing-wedstrijd zijn nu te koop. De wedstrijd zal ook live te zien zijn op pay-per-view. Vanaf deze publicatie is het onduidelijk wie de favoriet zal zijn om het gevecht te winnen.

Aanbevolen: