Kelly Osbourne krijgt een baby met dit lid van Slipknot

Inhoudsopgave:

Kelly Osbourne krijgt een baby met dit lid van Slipknot
Kelly Osbourne krijgt een baby met dit lid van Slipknot
Anonim

Kelly Osbourne is een Engelse actrice, modeontwerper, model, zangeres en televisiepersoonlijkheid. Haar aanvankelijke roem was echter te danken aan haar internationaal bekende ouders, Ozzy en Sharon Osbourne. Opgroeien in de schijnwerpers ging gepaard met een behoorlijk deel van de strijd en gevechten, maar Kelly is erin geslaagd die te gebruiken als kansen om te groeien.

Sinds eind vorig jaar/begin dit jaar verwelkomde Kelly Osbourne een nieuwe romance in haar leven. Deze mysterieuze man is iemand die ze al meer dan twee decennia kent en waarmee ze in de loop der jaren contact heeft gehouden. Hij is prominent in de muziek, hoewel hij niet de legendarische status heeft die haar vader heeft. De twee maakten vorige week bekend dat ze samen een baby verwachten en plaatsten foto's van de meest recente echo.

8 Kelly Osbourne kondigde vorige week haar zwangerschap aan

Kelly Osbourne is 37 jaar oud en heeft zojuist haar zwangerschap aangekondigd. Ze legde op Instagram uit waarom ze de afgelopen maanden niet erg actief was op sociale media, en dat was omdat ze bezig was met haar eerste trimester. Ze plaatste een foto waarop ze haar meest recente echo vasthield en verklaarde dat ze "extatisch" is voor deze volgende levensfase.

7 Heeft Kelly Osbourne andere kinderen?

Ondanks dat ze haar leven in de schijnwerpers heeft gestaan en in de loop van de tijd romantisch verbonden is met minstens een dozijn verschillende mannen, zal dit Kelly's eerste kind zijn. Ze leeft al jaren het leven van een tante, zorgt en zorgt voor de kinderen van haar broers en zussen wanneer ze elkaar bezoeken. Dit heeft haar geholpen om haar op te zetten en haar voor te bereiden om voor haar eigen baby te zorgen als de tijd daar is.

6 Kelly Osbourne & ex-vriend Erik Bragg gingen uit elkaar in oktober

Kelly Osbourne's laatste romantische partner was de cameraman, Erik Bragg. Tijdens de pandemie ontstond er romantiek tussen de twee en ze begonnen te daten in 2020. Hoewel ze allebei geheimzinnig deden over hun relatie op sociale media, geloofden fans dat het goed ging totdat ze in de herfst van vorig jaar uit elkaar gingen. Ze eindigden op goede voet en het bracht Kelly in een levensveranderende relatie.

5 Wanneer ontmoette Kelly Osbourne Sid Wilson?

De eerste keer dat Kelly Osbourne kennismaakte met Slipknot-lid Sid Wilson was toen de band in 1999 op tournee ging met Ozzfest. Ze was toen nog maar een tiener, maar zij en Wilson klikten en werden al snel beste vrienden. Hoewel tour- en carrièrekeuzes hen een tijdje uit elkaar hielden, verloren ze elkaar nooit uit het oog en bleven ze dichtbij.

4 Sid Wilson is een lid van de band Slipknot

Slipknot is een metalband die in 1995 is opgericht en Sid Wilson is de pianist/toetsenist en rapper van de groep. Hij dj's ook onder de artiestennamen "Starscream" en "0". Hoewel hij acht jaar ouder is dan Kelly Osbourne, werden de twee heel close bij de eerste ontmoeting en dat bleef zo voor meer dan twintig jaar.

3 Wanneer begonnen Kelly Osbourne en Sid Wilson te daten?

Zoals veel beroemde koppels, hielden Kelly Osbourne en Sid Wilson hun relatie onder de duim toen het voor het eerst begon, waardoor fans zich afvroegen wanneer ze echt begonnen met daten. Het wordt bevestigd dat het in ieder geval in januari begon, want dat was de eerste keer dat een foto van de twee op Instagram werd geplaatst waarop ze er best gezellig uitzagen samen. Vanwege haar relatiegeschiedenis is het waarschijnlijk dat ze tussen november en december begonnen te daten.

2 Hoe Kelly Osbourne denkt over de relatie met Sid Wilson

Na slechts een half jaar daten, vertelde Kelly Osbourne op Valentijnsdag dat ze er geen twijfels over had dat zij en Sid Wilson voorbestemd waren om samen te zijn, zelfs zo ver dat ze hem haar 'soulmate' noemde.” Ze kennen elkaar het grootste deel van haar leven en ze gaf hem eerder dit jaar de hoogste lof op haar Instagram-account.

1 Het koppel is enthousiast over wat de toekomst in petto heeft

Het is 23 jaar geweest om elkaar te leren kennen, en minstens zes maanden om verliefd op elkaar te worden. Kelly's zwangerschap is nog maar het begin van hun verhaal samen als vriend en vriendin, en beiden drukken hun vreugde uit en vragen zich af wat de toekomst voor hen in petto heeft. Zowel Kelly als Sid dromen ervan om hun kleine gezin te stichten en kijken met vrolijke verwachtingen uit.

Aanbevolen: