Deze projecten hebben de 'Vier' Hemsworth Brothers het meeste geld opgeleverd

Inhoudsopgave:

Deze projecten hebben de 'Vier' Hemsworth Brothers het meeste geld opgeleverd
Deze projecten hebben de 'Vier' Hemsworth Brothers het meeste geld opgeleverd
Anonim

Is er een vierde Hemsworth-broer? Fans op internet lijken te denken van wel. Maar is dit slechts een wensvervulling? Of misschien is het een truc die iemand uitha alt met fans van Liam, Luke en Chris? Aan het einde van dit artikel zullen fans weten wie deze mysterieuze vierde broer is.

Ongeacht of Liam, Chris en Luke nog een broer hebben, het lijdt geen twijfel dat elk van hen veelbelovende carrières heeft gehad in de entertainmentindustrie. Er zijn veel onbekende feiten over de Hemsworth-broers. Vooral dat er meer zijn dan alleen de twee A-Listers Chris en Liam Hemsworth. Wat onmiskenbaar is aan de Hemsworth-broers, is hoe getalenteerd ze zijn als acteurs en de projecten waar ze bij betrokken waren, hebben verdiend met onberispelijke hoeveelheden geld.

9 Thor: Love & Thunder zal Chris Hemsworth ongeveer $ 20 miljoen opleveren

De eerste op de lijst is de meest opvallende en iconische rol van Chris Hemsworth als Thor in de Avenger-films. We maakten voor het eerst kennis met Thor in 2011 toen de eerste Thor-film werd uitgebracht. Sindsdien speelden Chris en zijn geliefde personage Thor in meerdere Avenger-films en hadden ze in 2017 een vervolgfilm Thor: Ragnarök. De derde film van de Thor-franchise, Thor: Love & Thunder, wordt in juli 2022 uitgebracht. sterren die zich bij de cast voegen, zal Thor: Love & Thunder zeker serieuze winst maken.

8 Avengers: Infinity War heeft Chris Hemsworth ongeveer $ 15 miljoen opgeleverd

Tweede op de lijst is de rol van Chris Hemsworth van Thor in de Avengers derde film Avengers: Infinity War. Avengers: oneindige oorlog. De Avengers-films hebben het allemaal ongelooflijk goed gedaan aan de kassa, omdat de Marvel-franchise een van de meest toegewijde fans heeft die er zijn. Terwijl andere kaskrakers hebben bewezen dat Chris meer kan zijn dan alleen Thor, is zijn rol zeer iconisch en gaf hij hem de carrière die hij vandaag heeft.

7 Is het niet romantisch? Liam Hemsworth verdiende ongeveer $ 14,2 miljoen

Liam Hemsworth speelde miljardair Blake in de romantische komediefilm uit 2019, Isn't It Romantic? Liam's personage Blake is een klant van Natalie's (gespeeld door Rebel Wilson) en wordt later haar liefdesbelang wanneer ze een fantasiewereld betreedt. Een ding dat fans van Liam Hemsworth en Isn't It Romantic misschien hebben gemist, zijn alle romantische komische personages waarnaar hij verwijst.

6 The Last Song leverde Liam Hemsworth ongeveer $12 miljoen op

In de Nicholas Sparks 2010 romantische film The Last Song ontving Liam Hemsworth zijn doorbraakrol als Will Blakelee. Zijn karakter Will was een populaire beachvolleybalspeler die ernaar streeft om naar de topuniversiteit te gaan, en hij doet zelfs vrijwilligerswerk bij het Georgia Aquarium. Will ontmoet al snel Ronnie (gespeeld door Miley Cyrus) en het paar begint aan een zomer vol liefde. Zoals fans zich herinneren, namen Liam en Miley hun personages op het scherm romantiek buiten het scherm. Ze waren jarenlang aan en uit voordat ze in het huwelijksbootje stapten en pas kort na het afronden van hun scheiding trouwden.

5 Extractie leverde Chris Hemsworth ongeveer $ 10 miljoen op

Chris Hemsworth speelde de hoofdrol in de Netflix-actiethriller Extraction uit 2020 en speelde de hoofdrol van Tyler Rake. Zijn personage Tyler is een voormalige SASR-operator die Black Ops-huurling is geworden. De film volgt Chris' personage Tyler, wiens missie het is om de ontvoerde zoon van de Indiase drugsbaron in Bangladesh te redden. De film ontving een mix-to-positieve recensie van zowel critici als fans die vooral de prestaties van Chris in de film loven. Chris was tijdens de wintervakantie van 2020 bezig met het filmen van Extraction 2, en we zullen hem eindelijk in juli 2022 op Netflix zien verschijnen.

4 Hunger Games bracht Liam Hemsworth rond de $500, 000

Aan het einde van de lijst hebben we Liam Hemsworth die hartenbreker Gale Hawthorne speelde in de Hunger Games-trilogie. Na het succes van de eerste film kregen Liam Hemsworth en zijn co-sterren Jennifer Lawrence en Josh Hutcherson elk een loonsverhoging voor de volgende films. The Hunger Games vindt plaats in de dystopische stad Panem, een Noord-Amerikaans land dat bestaat uit een zeer welvarend Capitool. Binnen de gebieden van Panem zijn de 12 districten (met een niet-bestaand district 13) in verschillende staten van armoede. Elk jaar wordt een man en een vrouw uit elk van de 12 districten via loting geselecteerd om deel te nemen aan de strijd om de dood, bekend als The Hunger Games.

3 Ontmoeting maakte Luke Hemsworth rond $ 150, 000

De volgende op de lijst is de rol van Luke als Will Dawkins in de sciencefictionfilm Encounter uit 2018. De film begint aan een opmerkelijke reis die een groep vrienden maakt en ontdekkingen doet in een landelijk veld. Bij aankomst op het platteland ontmoeten de vrienden een neergestort ruimtevaartuig en ontdekken dat er een overlevende is. De vrienden ontdekken al snel de geheimen van het evenement, waarover kort daarna in hun geboorteplaats wordt gehoord. Samen proberen de vrienden de ware bedoelingen van het buitenaardse wezen te leren kennen wanneer de regeringsagenten ook interesse wekken in de ontdekking.

2 Westworld verdiende Luke Hemsworth rond de $ 100.000 per aflevering

De volgende op de lijst is Luke's doorbraakrol in de HBO dystopische sciencefictiontelevisieserie Westworld. In de serie speelt Luke Hemsworth Ashley Stubbs, hoofd beveiliging bij Westworld. De serie is gebaseerd op de jaren 2050 waar het bedrijf Delos Inc. verschillende themaparken exploiteert, zoals Westworld met een Amerikaans-Oud-West-thema. Er is een vooraanstaande gastheer die het gedrag en de activiteiten programmeert voor de gast van het themapark om mee te doen. De serie is al drie seizoenen aan de gang en er is nog zoveel dat fans nog steeds niet weten en moeten leren over Delos Inc. Hopelijk de serie fans krijgen de antwoorden die nodig zijn wanneer Westworld terugkeert voor een seizoen vier in de zomer van 2022.

1 De goede plek heeft Larry Hemsworth ongeveer $ 20, 000 opgeleverd

De laatste op de lijst is Larry Hemsworth, een personagereferentie uit de NBC-fantasiekomedietelevisieserie The Good Place. De vierde Hemsworth-broer Larry wordt gespeeld door Ben Lawson in de comedyserie. In The Good Place voelt Larry zich erg onzeker over het succes van zijn 'broers' Luke, Chris en Liam in de entertainmentindustrie. Ondanks dat Larry een chirurg is en ongelooflijk aantrekkelijk, raakt hij geïrriteerd als iemand zijn 'broers' ter sprake brengt en hem met hen vergelijkt. Ook al is er geen echte vierde broer van Hemsworth, de vertolking van Ben Lawson van Larry Hemsworth doet ons bijna wensen dat er een was.

Aanbevolen: