Is 'I Love That For You' van Hulu het kijken waard?

Inhoudsopgave:

Is 'I Love That For You' van Hulu het kijken waard?
Is 'I Love That For You' van Hulu het kijken waard?
Anonim

Een nieuwe show starten is altijd spannend, maar niets is erger dan niet weten of een show de moeite waard is of niet. Of het nu een nieuwe realityshow is, een nieuwe sitcom die op de kabel wordt uitgezonden of iets op Netflix, weten of een serie het bekijken waard is of niet, kan iemand ervan weerhouden zijn tijd te verspillen aan een flauw project.

Showtime's nieuwste komedie, I Love That for You, speelt SNL-veteraan Vanessa Bayer in de hoofdrol, en het project heeft voor wat gebabbel gezorgd. Het is net begonnen met het uitrollen van afleveringen, dus moet je aan boord springen en het gaan bekijken? Laten we luisteren naar wat mensen zeggen en kijken of het het kijken waard is.

'I Love That For You' debuteerde net

Eerder deze maand maakte Showtime's nieuwe comedyserie, I Love That for You, zijn officiële debuut. De show, die is geïnspireerd op Vanessa Bayer's persoonlijke ervaring met leukemie bij kinderen, trok zeker de aandacht van kijkers voordat hij officieel debuteerde.

Met in de hoofdrollen Vanessa Bayer, Molly Shannon, Paul James en meer, de show heeft de eerste paar afleveringen uitgezonden en levert iets unieks op voor Showtime. Het is moeilijk om een originele comedyserie op te trommelen, maar Vanessa Bayer werkt zeker aan haar magie.

Toen ze besprak hoe ze voor de show uit haar werkelijke leven putte, zei Bayer: "Het is zeker geïnspireerd door de ervaring die ik had toen ik opgroeide met leukemie bij kinderen en ook gewoon altijd een grote fan was van de thuiswinkelnetwerken. Ik keek veel naar QVC toen ik klein was. Veel ervan is een soort van ervaringen die ik op bepaalde momenten heb gemist."

De show laat mensen praten, vooral critici, die hun mening hebben gegeven over het project van Bayer.

Critici lijken het leuk te vinden

Tot nu toe lijken critici het leuk te vinden wat I Love That For You op het kleine scherm doet. Momenteel heeft het project een 78% op Rotten Tomatoes, wat aantoont dat, hoewel critici ervan genieten, het nog steeds enkele zwakke punten heeft waar enkelen niet voorbij kunnen kijken.

Tara Bennett van Paste Magazine bood enkele vriendelijke woorden voor de show.

"Als komiek is Bayer een actrice van het hele gezicht, en ze verkoopt een universum van emotie aan de camera in elke scène - of het nu pijnlijk stuntelig of extra serieus is - wat haar bijzondere talenten en dit maakt karakter zo'n perfecte pasvorm, "schreef Bennett.

Als onderdeel van een meer middelmatige recensie, wees Kristen Baldwin van Entertainment Weekly er snel op dat de show afhankelijk was van stijlfiguren en archetypen.

"I Love That For You, dat is geïnspireerd op Bayer's eigen ervaring met leukemie bij kinderen, legt meer nadruk op het 'personage met een geheime' trope dan de eigenlijke personages, van wie de meeste losjes getekende sitcom-archetypen zijn, " schreef Baldwin.

In een recensie van 2/4 sterren was Richard Roeper nogal afwijzend over het project.

"In de derde aflevering was ik tot de trieste conclusie gekomen dat ik niet veel meer tijd met deze mensen wilde doorbrengen", schreef hij.

Critici hebben altijd een hand in het vormgeven van de perceptie van een show, maar we moeten weten wat het publiek zegt voordat we een definitief oordeel kunnen vellen.

Is het het kijken waard?

In een ongebruikelijke wending, er zijn op het moment van schrijven geen publieksscores voor dit project op Rotten Tomatoes. Dit wil niet zeggen dat de serie nooit een publieksscore zal krijgen, maar dat die er op dit moment gewoon niet is.

Op IMDb hebben fans echter geklonken en het project heeft momenteel een beoordeling van 7,2 sterren, of 72%. Dit plaatst het algemene gemiddelde van de show op 75%, wat betekent dat het zeker de moeite van het bekijken waard is.

In een perfecte 10/10-recensie schreef een IMDb-gebruiker: "Ima moeilijk te verkopen Wie wordt extreem geïrriteerd wanneer gehypte inhoud stinkers blijkt te zijn - MAAR… Man, het voelt zooooooo goed om EINDELIJK een nieuwe geweldige komedie te vinden waar ik mezelf echt LOL'ing hoor. Bayer's timing / schrijven is geweldig. Graaf de cast en rollen. Dit is wat Amy Schumer WENST dat ze zou kunnen zijn. Vanessa heeft net de inside track genomen en de half uur durende hit van slimme dingen wordt een enorme hit. Het is een chick-ding, dus laat me alleen met mijn Super Jackpot, k?"

Dit stond in contrast met een 1/10 recensie die nogal bot was.

"Ik heb het gevoel dat een nieuw niveau van imbeciliteit is bereikt. Gefeliciteerd! De badge kan worden opgehaald bij de registratiebalie. Naast de alomtegenwoordige clichés en verplichte sociale minderheden, onderscheidt deze nieuwe kleine baby zich door arrogantie en zelfbewustzijn."

Een gemiddelde van 75% geeft aan dat deze show de moeite van het bekijken waard is, dus kijk of het iets voor jou is.

Aanbevolen: