Zullen Courteney Cox en Johnny McDaid echt trouwen?

Inhoudsopgave:

Zullen Courteney Cox en Johnny McDaid echt trouwen?
Zullen Courteney Cox en Johnny McDaid echt trouwen?
Anonim

De Amerikaanse komische sitcom Friends is een favoriet bij fans sinds het eerste seizoen dat in 1994 werd gelanceerd. Sindsdien hebben de enthousiastelingen altijd geprobeerd het leven van de castleden bij te houden, zowel binnen als buiten de show.

Onze geliefde Courteney Cox, die het personage van Monica Geller in de show speelde, heeft veel spraakmakende relaties gehad, waaronder haar huwelijk met nu-ex David Arquette, waaruit één dochter voortkwam. De actrice gaat nu echter al bijna tien jaar met Snow Patrol-lid Johnny McDaid om en het paar is een favoriet bij fans geworden.

Hoe ontmoette Courteney Cox Johnny McDaid?

Hoewel het verhaal over hoe het paar begon te daten niet het Assepoester-type is, is het zeker een van de meest interessante. Cox was al een beetje verliefd op McDaid sinds de eerste keer dat ze in dezelfde kamer waren. De tweede keer zorgden haar beroemde vrienden ervoor dat de Dirt Star op date ging met de man van haar dromen.

De geruchten dat ze aan het daten waren, kwamen in het nieuws toen ze in december 2013 samen naar het feest van Jennifer Aniston gingen. Het paar organiseerde een paar andere evenementen samen, wat bevestigde dat ze inderdaad aan het daten waren.

De singer-songwriter stelde de vraag op Courteney's vijftigste verjaardagsfeestje in juni 2014 nadat ze toestemming had gekregen van Coco, de dochter van de Cougar Town-actrice, die ze deelt met haar ex-man.

De tv-ster herinnerde zich af en toe het gesprek van haar dochter met McDaid. "Hij zei: 'Ik wil graag met je moeder trouwen', en gaf haar een kleine diamanten ring," herinnerde ze zich. "Ze zei: 'Geweldig, ik ga morgen op kamp. Laten we het nu meteen doen.'"

Het afzeggen van de verloving heeft de relatie niet van de baan gegooid

Het duo stopte de verloving in november 2015 vanwege problemen rond Thanksgiving. Naar verluidt werd de splitsing veroorzaakt door een meningsverschil over waar te wonen. Destijds wilde Courteney in Los Angeles wonen, terwijl Johnny graag naar het VK wilde verhuizen.

Het koppel maakte het snel goed en kwam in maart 2016 weer bij elkaar om Pasen te vieren. Courteney noemde haar breuk met McDaid 'zo brutaal'. Datzelfde jaar, tijdens het opnemen van een aflevering van NBC's Running Wild With Bear Grylls, vertelde ze Grylls de echte reden voor haar breuk met de Don't Give In crooner.

"Er is iets met… weet je, hij komt uit Ierland. En de manier waarop hij liefde beschouwt is kostbaar… Ik wist niet hoe ik liefde moest zien zoals hij dat doet," had Courteney toen uitgelegd. Ze voegde eraan toe dat de relatie 'een nieuwe context' kreeg en dat het 'heel anders' begon te voelen toen ze weer begonnen te daten.

McDaid heeft altijd zijn liefde voor de Scream-ster geuit, of het nu door zijn woorden of zijn daden is."Ik weet dat ik nooit heb liefgehad zoals ik van deze vrouw hou. Dus als dat genoeg is, dan is dat genoeg", had hij in mei 2016 gezegd. Later dat jaar liet hij zelfs de initialen van Cox op zijn pols staan.

In de NewBeauty Summer-herfst van 2017 zei Courteney dat ze naast de dochter die ze deelt met haar ex-man, graag een baby zou willen hebben met haar vriend, Johnny.

"Ik bedoel, ik zou het ei van iemand anders kunnen dragen. Ik ben misschien een van de oudere mensen die het doet, maar ik zou het heel graag willen, met Johnny tenminste", vertelde Cox destijds aan het tijdschrift. Ze voegde eraan toe: "Ik weet dat het gek is, maar ik zou het doen."

The Friends-aluin was openhartig over veel verschillende dingen, waaronder de afkeer van haar vriend voor uiterlijke schoonheid. Ze ging verder met te zeggen dat het voor haar hetzelfde is en dat het dieper gaat dan er goed uitzien voor hen beiden. Maar dan heeft ze ook geluk, want ze vindt McDaid prachtig en ongelooflijk sexy.

Het koppel voelt zich nog niet verplicht om de knoop door te hakken

Terwijl het paar in 2014 verloofd was om te trouwen, zette het afzeggen van de verloving in 2015 misschien een domper op hun huwelijksgeest, omdat ze niet graag binnenkort trouwen.

Op de vraag van People in januari 2022 of ze ooit nog mag trouwen, antwoordde Courteney: "Ik weet het niet. Ik ben er absoluut niet tegen. Ik denk er gewoon niet aan." Conclusie: het lijdt geen twijfel dat hun relatie in de loop der jaren alleen maar sterk is geworden, maar trouwen staat voorlopig niet op de planning.

De familie van de zangeres heeft Cox en haar dochter Coco altijd met open armen ontvangen. Ze vieren samen Kerstmis in Johnny's huis in Ierland, maar er is nog steeds geen bevestiging over waar het paar van plan is te gaan wonen als en wanneer ze gaan trouwen.

Aanbevolen: