Alles wat we weten over de datinggeschiedenis van Hunter Schafer

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de datinggeschiedenis van Hunter Schafer
Alles wat we weten over de datinggeschiedenis van Hunter Schafer
Anonim

Fans proberen altijd het interessante datingleven van hun favoriete beroemdheden te ervaren via posts op sociale media, optredens op evenementen en reality-tv-shows.

De ogen van de hele showbizzwereld zijn bijvoorbeeld gericht geweest op de relatie van A$AP Rocky en Rihanna, nadat onlangs de zwangerschap van het paar werd bevestigd. De zangeres en mode-icoon is naar verluidt van plan om te trouwen met de Amerikaanse rapper in haar geboorteplaats Barbados, zodra hun baby deze zomer wordt geboren.

Conventionele normen voor daten en romantische relaties worden nu ook dagelijks uitgedaagd, waarbij beroemdheden nu vrij kunnen houden van wie en hoe ze willen. Zanger Willow Smith is een van een aantal celebs in polyamoreuze relaties, een trend die nu steeds vaker voorkomt.

Modemodel, actrice en LGBTQ-rechtenactivist Hunter Schafer is een andere die de nieuw gewaardeerde wereldbeelden van seksuele geaardheid en daten belichaamt. Hier is alles wat je moet weten over de datinggeschiedenis van de jonge ster.

Hunter Schafer speelt een transgender personage in 'Euphoria'

Hunter Schafer is een 23-jarig Amerikaans fotomodel en actrice. Ze werd geboren in een conservatief gezin in New Jersey. De dochter van een presbyteriaanse predikant, haar familie verhuisde in haar jonge jaren tussen kerken.

Schafer's activisme-gen begon vrij vroeg in haar leven, toen ze op de middelbare school beroemd protesteerde tegen de North Carolina Public Facilities Privacy and Security Act. Ze maakte haar acteerdebuut in de Amerikaanse tienerdramaserie Euphoria in 2019.

Haar personage Jules Vaughn is een transgender middelbare schoolmeisje, op zoek naar waar ze thuishoort nadat ze van een stad naar de buitenwijken was verhuisd na de scheiding van haar ouders. Euphoria-fans worden verliefd op haar rauwe en revolutionaire karakter.

Net als het personage Jules is Schafer transgender, omdat ze haar overgang begon toen ze nog op de middelbare school zat. In 2016 maakte de toen 17-jarige Schafer furore zowel in de rechtszaal als op de catwalk. Haar portfolio omvatte werk dat ze deed voor Prada, Dior, Versus Versace, Calvin Klein, Miu Miu en Thierry Mugler, naast andere opmerkelijke modehuizen.

Datzelfde jaar was de jonge activist een eiser in een rechtszaak tegen de discriminerende badkamerrekening HB2 in haar thuisstaat North Carolina.

Schafer ziet haar 'Euphoria' co-ster, Dominic Fike

Haar betrokkenheid bij deze historische zaak zorgde ervoor dat Schafer genomineerd werd voor de Teen Vogue 21 onder 21-lijst van 2017. Met deze erkenning kwam er een gunstige gelegenheid om met Hillary Clinton te gaan zitten en problemen te bespreken waarmee vrouwen en meisjes wereldwijd worden geconfronteerd bij de allereerste Teen Vogue Summit later dat jaar.

Net als Jules in Euphoria heeft Schafer onthuld dat ze ook 'graag speelt' met verschillende make-up looks. Maar hoewel ze de gedurfde tinten en dramatische details van Jules 'make-up in de HBO-serie waardeert, geeft de actrice toe dat ze af en toe afzwakt naar een meer natuurlijke esthetiek.

In seizoen 2 van Euphoria werd een nieuw personage genaamd Elliot geïntroduceerd in de plot, en werd gespeeld door multi-getalenteerde artiest Dominic Fike. Elliot wordt een liefdesbelang van Jules in het verhaal, iets dat leek door te sijpelen in hun echte leven.

In januari van dit jaar werden Schafer en Fike betrapt terwijl ze elkaars hand vasthielden, waardoor geruchten ontstonden dat ze aan het daten waren. Ze bevestigden deze geruchten minder dan een maand later, toen ze naar Instagram-verhalen gingen om een foto van hen te zoenen.

Schafer was eerder verbonden met collega-model, Massima Desire

Voordat Fike zich bij de cast van Euphoria voegde en vervolgens met Schafer begon te daten, werd de actrice in verband gebracht met collega-model Massima Desire. Net als Schafer is Desire ook een transgendermodel. De twee werden een paar keer gezien terwijl ze rondhingen, hoewel ze nooit publiekelijk de bewering dat ze samen waren bevestigd of ontkend.

Ze is nog begin twintig en lijkt nog steeds het hele spectrum van haar seksualiteit te ontdekken. In een interview met Dazed in 2019 beschreef ze zichzelf als 'dichter bij wat je een lesbienne zou kunnen noemen'. Nadat een virale tweet van een mannelijke fan erop wees dat ze lesbisch was, antwoordde Schafer door te zeggen: Ik ben als bi of pan of iets.”

Schafer werd gediagnosticeerd met seksuele dysforie in de 9e klas en onderging een operatie om haar geslacht te veranderen nadat ze de leeftijd van 18 jaar had bereikt. De actrice is ook heel open geweest over haar geestelijke gezondheidsproblemen in het verleden, vooral tijdens de quarantaineperiode in 2020.

Haar vader, Mac Schafer, is een grote steun geweest tijdens de overgangsreis van zijn dochter en daarna. 'Erken dat we allemaal kinderen van God zijn en gemaakt naar het beeld van God', schreef de predikant en stafchef van de Hudson Memorial Presbyterian Church in een opiniestuk voor People Magazine.

Aanbevolen: