Alles wat we weten over de datinggeschiedenis van Bad Bunny

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de datinggeschiedenis van Bad Bunny
Alles wat we weten over de datinggeschiedenis van Bad Bunny
Anonim

Met in totaal vier studioalbums op zak is Bad Bunny er al in geslaagd om een nettowaarde van $ 16 miljoen te verzamelen. De Puerto Ricaanse rapper heeft zijn merk gestaag opgebouwd als een van de grootste trap- en reggaetonmuzikanten ter wereld sinds hij zijn carrière begon in 2013.

Benito Antonio Martinez Ocasio staat bekend om de hitsingle Soy Peor, maar daar bleef het niet bij. Zijn muziek heeft hem sindsdien een wereldwijde aanhang opgeleverd, en ook tal van potentiële romantische partners.

Maar de muzikant is naar verluidt aan het daten met model en collega-zangeres Gabriela Berlingeri, die hij willekeurig ontmoette in 2017. Het paar heeft een lange en openbare geschiedenis samen, ze verschijnen op evenementen, op rode lopers en zelfs in Bunny's muziekvideo's. Toch zijn er nog steeds vragen over de relatiegeschiedenis van Bad Bunny - en zijn toekomst.

Bijgewerkt op 14 augustus 2022: Bad Bunny heeft onlangs verklaringen afgelegd die erop lijken te wijzen dat hij en Gabriela niet samen zijn, ondanks dat ze erg close zijn, waardoor het liefdesleven van de zanger opnieuw interessant wordt.

Is Gabriela Berlingeri verloofd met Bad Bunny?

Voordat hij Berlingeri ontmoette, had Bad Bunny naar verluidt een langdurige relatie met zijn inmiddels ex-vriendin, Carliz de la Cruz. Het paar was vijf jaar samen en gingen uit elkaar in april 2017, dezelfde maand waarin hij Gabriela ontmoette.

Berlingeri is een model- en sieradenontwerper, maar ze is ook te zien geweest in sommige van Bunny's muziek. In zijn verrassende album uit 2020, Las Que No Iban a Salir, wordt ze gecrediteerd als zangeres in zijn lied En Casita, wat zich verta alt naar In een klein huis.

In augustus 2021 zagen fans Berlingeri een diamanten steen op haar ringvinger wiegen, in een video die sluw werd opgenomen door Bunny.

Dit leidde tot geruchten dat de twee in het huwelijksbootje waren gestapt, of op zijn minst verloofd waren.

In een volgend interview zou de sterrapper nadrukkelijk ontkennen dat ze getrouwd waren, hoewel hij wel hintte op het feit dat ze nu verloofd waren.

Toch compliceert een gebrek aan recente sociale media-foto's samen (tot de zomer van 2022 plaatste Bad Bunny veel foto's solo) de zaken bemoeilijkt.

Bovendien is de datinggeschiedenis van Bunny niet zo duidelijk als fans zich misschien hadden voorgesteld.

Heeft Bad Bunny ooit iets gehad met trapmuzikant Cazzu?

Bad Bunny heeft die huwelijksgeruchten rechtgezet in een interview met Entertainment Tonight. "Nee, ik ben niet zo getrouwd", merkte hij op, voordat hij zei: "Misschien kan het dat zijn (verloving). Maar ik denk dat bruiloften en trouwen me bang maakt. Veel."

Bunny maakte zijn debuut op de rode loper met Berlingeri bij de Billboard Latin Music Awards in september 2021, waar ze hem aanmoedigde toen hij wegliep met in totaal tien trofeeën.

Heeft Bad Bunny ooit met Rosalía uitgegaan?

Bunny had ook geruchten aangewakkerd over een relatie met de in Spanje geboren zangeres Rosalía in 2019, toen hij foto's van hem samen plaatste, met het bijschrift 'Ik denk dat ik verliefd werd.'

Hoewel ze ze snel vernietigden, zouden ze later in februari 2021 even opnieuw worden opgestart, na de release van hun nummer La Noche De Anoche.

In de muziekvideo kwamen de twee opnieuw dichtbij en persoonlijk, terwijl ze het verhaal vertelden van twee mensen met een gepassioneerde chemie die niet samen kunnen zijn.

Is Bad Bunny echt aan het daten met Gabriela Berlingeri?

Hoewel fans de relatie van Bad Bunny en Gabriela Berlingeri al jaren nauwlettend in de gaten houden en vermoedden dat ze gelukkig aan het daten waren, zo niet verloofd, prikte een interview met Bunny in juli 2022 gaten in hun theorie.

Zoals Remezcla meldde, leek Bad Bunny tijdens een Instagram Live te zeggen dat hij niet met Gabriela aan het daten was, in plaats daarvan zei hij dat ze "zo goede vrienden, beste vrienden" waren.

Bovendien, hoewel hij toegaf dat de twee chemie hebben, zei hij niet specifiek dat hij en Berlingeri echt samen zijn.

Die verklaring kwam slechts een maand nadat de twee waren verschenen in een videoclip voor Bunny's nummer Tití Me Preguntó, waarin ze "waren alsof ze gingen trouwen".

Fans hoopten dat de twee in het echte leven in het huwelijksbootje zouden stappen, maar de verwarrende uitspraken van Bad Bunny over de status van hun relatie zorgen er nu voor dat iedereen aan het praten is.

Toch was dat misschien de bedoeling van de zanger; hij verklaarde ook in de Instagram Live dat wat mensen ook denken dat er aan de hand is, ze niet het volledige beeld hebben.

Toch was op het moment van schrijven de laatste foto van Gabriela Berlingeri met Bad Bunny in september 2021, wat nog meer brandstof toevoegt aan de speculatie dat de twee niet meer samen zijn - of nooit echt waren.

Aanbevolen: