Fans zagen deze flagrante fout in 'Pulp Fiction

Inhoudsopgave:

Fans zagen deze flagrante fout in 'Pulp Fiction
Fans zagen deze flagrante fout in 'Pulp Fiction
Anonim

Als het gaat om het maken van geweldige films, zijn er niet veel mensen in de entertainmentindustrie die dat zo goed kunnen als Quentin Tarantino. De man heeft geld verdiend aan de kassa, heeft miljoenen dollars verdiend en is al de geschiedenis ingegaan als een legende.

Pulp Fiction blijft een van zijn meesterwerken en de film, die debuteerde tijdens een van de meest gestapelde jaren in de filmgeschiedenis, blijft een hit bij critici en fans. Het is een klassieker, maar het is niet zonder fouten.

Sommige fans hebben een flagrante fout opgemerkt met Pulp Fiction, dus laten we eens kijken wat veel filmfans hebben gemist.

Welke fout hebben fans betrapt in 'Pulp Fiction'?

1994's Pulp Fiction wordt lange tijd beschouwd als een van de beste films ooit gemaakt. De jaren negentig waren een decennium vol ongelooflijke films, en veel mensen beschouwen Pulp Fiction als de beste van het stel, wat buitengewoon veel lof verdient.

Met een briljante cast met namen als John Travolta, Samuel L. Jackson, Bruce Willis en meer, had deze film het extra voordeel dat hij een ongelooflijk script had. Die twee elementen, gecombineerd met Quentin Tarantino achter de camera, zorgden voor een van de meest ongelooflijke filmprestaties in de geschiedenis.

Op dit moment v alt er vrijwel niets meer te zeggen over de film. Zijn erfenis in de entertainmentindustrie is al tientallen jaren gevestigd en dient nog steeds als inspiratie voor veel van de films die we vandaag zien.

Hoe geweldig deze film ook is, hij is niet zonder gebreken. Net als elke andere film die ooit het daglicht heeft gezien, bevat deze veel fouten die hun weg hebben gevonden naar de uiteindelijke versie van de film.

'Pulp Fiction' heeft een paar gebreken

Net als elke andere film die er is, is Pulp Fiction een film die een aantal fouten bevat. Een perfecte film maken is onmogelijk, en dankzij het feit dat deze klassieker ontelbare keren is bekeken door een wereldwijd publiek, zijn er in de loop van de tijd kleine foutjes ontdekt.

Over op Movie Mistakes, mensen hebben langzaamaan toegevoegd aan de lijst met kleine fouten die zijn opgedoken in Pulp Fiction.

Een zo'n fout is een continuïteitsfout die maar weinig mensen betrapten.

"Als Vincent omhoog schiet, zien we hem zijn speciale verchroomde spuit eruit halen en in elkaar zetten. In de volgende close-up van de daadwerkelijke opname is de spuit een standaard wegwerpbare plastic spuit."

Een andere was dat sommige mensen van de set zichtbaar waren, wat meer gebeurt dan sommige mensen denken.

"Als Vincent voor de eerste keer Mia's huis binnenkomt, zijn een camera en een cameraman zichtbaar in een weerspiegeling op de ramen voor hen. Ze hebben een zwarte deken of zeildoek over hen heen om ze moeilijker te zien. Ook sluipt een bemanningslid uiterst rechts op het allerlaatste moment binnen."

Nogmaals, deze film is talloze keren bekeken en er zullen ongetwijfeld kleine dingen verschijnen. Eén fout was iets dat velen over het hoofd zagen, en het maakte zelfs plaats voor een interessante fantheorie waar sommigen zich aan hebben vastgehouden.

De enige fout die sommige fans opmerkten

Dus, wat was de unieke fout die mensen opmerkten in Pulp Fiction? Nou, deze fout deed zich voor tijdens de scène waarin Jules en Vincent de koffer krijgen.

Volgens ScreenRant: "Een beroemde fout in Pulp Fiction betreft de kogelgaten achter Jules en Vincent in het appartement van Brett. Dit zouden de gaten moeten zijn van het moment waarop de andere man op hen schiet, maar ze verschijnen eigenlijk voordat hij eruit springt van de badkamer."

Interessant is dat sommige mensen een hele theorie over de kogelgaten hebben bedacht.

"Een theorie suggereert dat Brett's medewerker eigenlijk een neppistool had, maar het niet wist, wat verklaart waarom hij al zijn schoten 'mist' en waarom de revolver op het pistool niet bewoog toen hij schoot - plus, hij was te dicht bij Jules en Vincent om ze volledig te missen. Sommige fans voegen eraan toe dat de kogelgaten er zijn om te laten zien dat hij losse flodders heeft geschoten, terwijl anderen denken dat ze niets te maken hadden met deze specifieke schietpartij en er waren om meer verwarring aan de scène te geven, " ScreenRant schrijft.

Realistisch gezien was dit gewoon een vergissing van degenen die op de set werkten. Het is een coole theorie en zo, maar we kunnen ons niet voorstellen dat Tarantino zoveel moeite doet voor iets dat 90% van de mensen volledig heeft gemist.

De volgende keer dat je Pulp Fiction kijkt, moet je uitkijken naar die kogelgaten die uit het niets opduiken.

Aanbevolen: