French Montana's hond is de reden dat hij weg is $ 130, 000

Inhoudsopgave:

French Montana's hond is de reden dat hij weg is $ 130, 000
French Montana's hond is de reden dat hij weg is $ 130, 000
Anonim

Ze zeggen dat huisdieren duur kunnen zijn, en niemand kent dat beter French Montana. De rapper zal honderdduizenden dollars moeten betalen na het verliezen van een rechtszaak waarbij zijn hond betrokken was.

Volgens TMZ diende Juan Lomeli de rechtszaak in 2018 in nadat hij als badmeester bij Montana's huis had gewerkt. Hij beweerde dat de Duitse herder van de rapper, Zane, hem tijdens het werk aanviel en langdurige verwondingen achterliet die van invloed waren op Juans vermogen om te werken.

De zaak werd deze maand eindelijk behandeld voor een jury in Californië, die de hond van Montana schuldig bevond aan de wrede aanval.

Als gevolg hiervan is Montana bevolen om Juan een verscheidenheid aan schadevergoedingen te betalen om te compenseren - in totaal $ 129.500. Dit omvat $ 39.500 voor economisch verlies, $ 60.000 voor pijn en lijden en $ 30.000 voor toekomstige schade. Ondanks de aanval werd de Duitse herder niet afgemaakt en blijft in Montana's hechtenis.

Montana is eerder aangeklaagd vanwege zijn hond

Interessant is dat dit niet de enige rechtszaak is die tegen Montana is aangespannen vanwege zijn hond. In november werd bekend dat de tuinarchitect van de muzikant een soortgelijke zaak had ingediend nadat dezelfde Duitse herder hem had aangevallen terwijl hij aan het werk was in 2019.

Gerechtsdocumenten onthullen dat Montana zich ervan bewust was dat de hond buiten zijn kooi was, en achteloos en zonder rekening te houden met de veiligheid en het welzijn van de genodigden, de hond toestond, met bekende en voorzienbare vicieuze neigingen en fysionomieën, om vrij rondlopen, ongekooid en onveilig.”

Hij voegde eraan toe dat Montana de hond gebruikt om "het terrein te bewaken" en dat hij "de agressieve en wrede aard van de hond aanmoedigde."

De tuinarchitect, wiens naam niet aan het publiek is bekendgemaakt, merkte in de klacht op dat Montana eerder was aangeklaagd vanwege zijn hond - wat mogelijk een verwijzing was naar de zaak die onlangs werd geregeld.

Toronto Sun meldt dat Montana ook werd aangeklaagd na een incident in 2019 waarbij een van zijn honden een persoon aanviel die aan zijn beveiligingssysteem werkte.

Het is onduidelijk wanneer een van de lopende zaken voor de rechtbank zal worden gehoord. Maar aangezien de laatste rechtszaak in het voordeel van de eiser uitpakte, kan het erop wijzen dat Montana ook aan de verliezende kant van de anderen staat. Maar als één ding zeker is, staat Montana op het punt een groot bedrag uit te delen om de fouten van zijn hond goed te maken.

Aanbevolen: