Wat is er ooit gebeurd met de 'Coach'-reboot?

Inhoudsopgave:

Wat is er ooit gebeurd met de 'Coach'-reboot?
Wat is er ooit gebeurd met de 'Coach'-reboot?
Anonim

De kunst van de tv-revival is een delicate, want je kunt niet weten hoe de dingen zullen uitpakken. Sommige shows worden nieuw leven ingeblazen na annulering, sommige shows worden nieuw leven ingeblazen op een ander netwerk of op Netflix, en andere komen terug uit de dood om te zien of ze opnieuw een hit kunnen worden.

In de jaren negentig was Coach een populaire show en velen waren verbluft toen ze zagen dat het in de jaren 2010 een comeback zou maken. In plaats van enkele afleveringen uit te zenden om de reacties van het publiek te testen, heeft deze show nooit het daglicht gezien.

Laten we eens kijken wat er gebeurde met deze mislukte opwekking.

'Coach' was een enorme show

Van 1989 tot 1997 was Coach een ongelooflijk succesvolle televisieserie die was gericht op een universiteitsvoetbalcoach aan de Minnesota State University. Deze serie werd op het juiste moment uitgebracht en uiteindelijk werd het een populaire show die mensen jarenlang op het kleine scherm hielden.

Met getalenteerde artiesten als Craig T. Nelson, Shelley Fabares en Jerry Van Dyke in de hoofdrol, was Coach een hilarische show die behoorlijk ondergewaardeerd is in de jaren sinds het einde ervan. Er wordt veel gepraat over andere shows uit de jaren 90, maar Coach wordt nauwelijks opgevoed. Dit is behoorlijk verrassend, aangezien de serie 200 afleveringen heeft kunnen duren.

Ondanks het feit dat de show niet wordt genoemd naast andere hits uit de jaren negentig zoals Seinfeld of Friends, v alt zijn plaats in de televisiegeschiedenis niet te ontkennen. Het is al moeilijk genoeg om 100 afleveringen te halen, maar het behalen van de grens van 200 afleveringen is echt een uitzonderlijke prestatie die enige erkenning verdient.

Na jaren uit de lucht te zijn geweest, dobberde al snel het idee van een revivalreeks rond. Dit is vrij gebruikelijk in Hollywood, omdat het verzilveren van gevestigde namen vaak een lucratieve route is. Kijk eens aan, Coach zou een comeback maken.

'Coach' zou nieuw leven worden ingeblazen

In 2015 werd gemeld dat de serie een comeback zou maken voor het moderne publiek. Dit was nogal een verrassing, maar sommige fans die opgroeiden terwijl ze naar de show keken, waren opgewonden om te zien in welke richting de serie zou gaan.

"De nieuwe show volgde de geadopteerde zoon van Hayden, Tim (die aan het einde van de originele serie als peuter werd gezien), die de taak had gekregen om een voetbalprogramma te lanceren op het fictieve Penn Institute (denk aan M. I. T.). om zijn vader in dienst te nemen als zijn hoofdassistent, en Hayden - die nog steeds in een hut in Minnesota woont en terug naar zijn oude, norse gewoonten - iets te doen geeft een jaar nadat zijn vrouw Christine (gespeeld door Shelley Fabares in de originele serie) stierf, " TV Insider schrijft.

Zoals je je kunt voorstellen, waren veel mensen verbijsterd dat deze show terug zou komen, en niet op een goede manier. Niemand beukte op de tafel voor een Coach-revival, maar het netwerk gooide nog steeds de dobbelstenen in de show.

Na de aankondiging ging de serie verder en maakte zich op om op het kleine scherm te verschijnen. Natuurlijk is er geen manier om te zeggen hoe de dingen op de lange termijn zullen uitpakken, maar het netwerk was duidelijk comfortabel genoeg om het een kans te geven.

Helaas werd de terugkeer van Coach neergeschoten voordat het publiek zelfs maar de kans had om bij te praten met hun oude vrienden.

'Coach' werd onmiddellijk geschrapt

Volgens Variety "wordt de revivalserie "Coach" niet nieuw leven ingeblazen bij NBC. Variety heeft bevestigd dat de komedie niet vooruitgaat bij het netwerk, waarbij insiders creatieve problemen aanhalen voor de verandering van het hart van het netwerk. Het project, dat afgelopen maart een rechtstreekse bestelling van 13 afleveringen kreeg, zou 18 jaar nadat de sitcom uit de lucht was gehaald, worden voortgezet. Originele ster Craig T. Nelson werd gecast om zijn rol als coach Hayden Fox opnieuw op te nemen. in de vervolgserie, die gepland stond voor een debuut in het midden van het seizoen. Hoewel de annulering halverwege de productie plotseling lijkt, kreeg de serie intern alleen gemengde recensies."

Zomaar, deze opwekking was voor de tel. Nogmaals, veel mensen waren in de war over het project dat in de eerste plaats samenkwam, en het netwerk was niet onder de indruk van wat de show hen bracht. Dit is wat de show uiteindelijk deed zinken voordat het zelfs op tv kwam.

Er zijn succesvolle opwekkingen geweest sinds Coach's noodlottige poging, wat maar weer laat zien hoe wispelturig opwekkingsprojecten zijn.

Coach was misschien een goede serie in de jaren negentig, maar het moderne publiek en netwerkmanagers waren deze keer niet geïnteresseerd.

Aanbevolen: